Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Ani jeden z nich nesedí v inzerci.
  • janchor
    Tja, zařídit partnerství žel nejde lusknutím prstů.
  • zdeeneek
    Kritik: Normalni clovek, pokud se mu neco nelibi, tak se slusne zepta - nelibi se mi tohle a tohle, proc to tak je, neslo by s tim neco udelat? Podle odpovedi se pak muze rozhodnout jestli je to pro nej tak zasadni problem, ze se pres nej nedokaze prenest a odejde na jinej web nebo se spokoji s vysvetlenim problemu a smiri se s nim. Podrazdeny dotazy, ktery si narokujes, nemaji se slusnym vychovanim nic spolecnyho.
  • Corvus
    P.S.: Nemohu si to odpustit: Score jsem vždy považoval za opravdu katastrofálně psaný plátek pro mladší ročníky. Vlastně si vůbec nedokážu představit, že by si někdo nad 25+ Score kupoval a neskřípal zubama nad jeho kůůůl stylizací/úrovní... Čili Level jsem vždy kupoval hlavně proto, že uměl psát výše uvedené materiály a soustředil se na o něco dospělejší publikum. Chápu, že to bude asi sebevražda, ale opravdu bych uvítal všemi deseti, aby se tento koncept vrátil. Vím, bláhové, doba žádá být "awsome" a mít plná ústa "cool hipster" (nebo jak se to píše) výrazů... V každém případě jsem si musel do Score rejpnout, ačkoliv má prodeje pořád ještě slušné (prostě NECHÁPU). Koupil jsem si před cca 2 lety číslo kvůli Planescape: Torment a je to stále tentýž odpad. Myslím časopis a jeho grafická a především stylistická úroveň. Nechápu, co se Drakenovi na tak fádní a hnusné grafice líbí... Pokud se má nový Level "vyrovnat" Score, tak doufám, že v počtu prodaných kopií! Naděje na kvalitní herní magazín umírá poslední!

Vše, co jsem měl na srdci a nyní jsem připraven být (případně) ukamenován :)
  • Corvus

Level part # 2.0: Resurrection

Několik vět k tématu Level: Po letech určitě vyzkouším minimálně "první" číslo. Jako zastánce redakce z období s Poláčkem, Janchorem, Rybkou, Bachem, Dobrovským atd., by mě to mohlo zajímat... Zcela upřímně si nicméně nedokážu představit, že by v dnešní době měl papírový magazín oproti Games.cz, Eurogameru.cz atd. moc šancí. Minimálně v tomto odvětví, kde se toho denně děje moře. Jsem spíš skeptickej a to píšu jako milovník papírových magazínů a odběratel hudebních plátků.

Pokud by někoho z budoucí redakce Levelu zajímal můj názor, tak osobně bych časopis velice rád kupoval pokud bude obsah soustředěn spíš na články tématické nebo články a la 'Jáma pekel', 'Wolfův revír', 'Janchorovův independent koutek', 'Sleeplessův agro-black' :)) nebo zajímavé články od pana Bacha, který má s herním průmyslem zkušenosti i z jiné strany (PEGI, asociace apod.). Také bych uvítal retro-matro(š), nostalgii a vzpomínky (tohle totiž člověka nikdy nepřestane bavit).

ROZHODNĚ nebudu kupovat časopis, který by měl prakticky pouze shrnovat to, co se za měsíc v herním světě událo, nebo magazín narvaný recenzemi, které si můžu denně a okamžitě přečíst jen co ráno otevřu oči a zaleju kávu.

Co se týče DVD přílohy, za sebe můžu napsat, že jí nepotřebuji/nevyhledávám. Videa, patche apod. to vše si může člověk sám každý den shlédnout/sosnout. Plná hra? Je mi to celkem jedno, málokdy se mi trefí do vkusu (RPG a adventury, které by mě zajímaly, ty už všechny víceméně vyšly). Steam kódy jsou fajn nápad, to bych uvítal. Plakáty? Ve svém věku již dávno nevylepuji (zbytečnost). Toť můj názor, pokud by někoho v redakci (budoucí podoby Levelu) zajímal.

Držím palce!
  • Merwis
    Mě pořád udivuje, že má tolik lidí problém s trochou reklamy. Vždyť tu máte veškerej obsah bezplatně. Tohle je naprosto minimální daň, řekl bych.
  • risa2000
    Pánové z redakce ne. Petr, jako šéfredaktor, nebo Martin, jako product manager, ano.
  • Fakt myslis, ze panove z redakce rozhoduji o OBSAHU reklam?
  • risa2000

Videa na YouTube

Z té diskuse níže mám dojem, že nějaká podstatná informace stále uniká. Někdo zmiňoval "partnerství" na YT. Nevím, co to je, ale i jako laik mám pocit, že způsob, kterým se k tomu staví Petr je povrchní. Proč, se nezeptáte Tukana, jak to dělá re-play, že jim ta visí kompletní archív, trailery a já nevím co, bez problémů, když nevíte sami jak to udělat? Když, jak píše Petr, by pro vás YT bylo lepší?

K těm reklamám, máte vážně pocit, že to je "správný" způsob, jak se financovat? Brambůrky, nebo Evropa 2 je to, co mi chcete nabídnout, nebo doporučit? To už nemáte ani špetku soudnosti, nebo tomu fakt věříte?

A jestli se YT musí platit, tak si spočítejte, kolik vám to přinese (když, jak tvrdíte by to bylo z pohledu games lepší) a kolik by to stálo a na zbytek vypište donátorský program. Pak bude na komunitě, aby tuhle rukavici zvedla.
  • michelangelo
    EHM. Petr prece jasne rikal, ze youtube je pro ne lepsi varianta a to hlavne z toho duvodu, ze se skrz nej obsah dostane k vice lidem. Bohuzel jim ta videa mazou, takze se logicky nedostanou vubec k nikomu. Tak co tu porad meles, ze za kazdou cenu cpou prehravac s reklamou? Je to zkratka nutny zlo... Kdyz prijdes s nejakym elegantnejsim resenim, nez vecnym vnucovani formatu (YT), kterej se neosvedcil, jedine dobre.
  • Jsem rad, ze muj nazor sdili vice lidi. Kdyz tu Petr Polacek hovori o nepouzitelnych uctech, at nam je zalinkuje. Urcite radi kouknem, jestli jste tam meli zarizene partnerstvi (!). Pokud ne, budete k smichu.

Jinak tu jde celou dobu predevsim o jednu vec. Misto toho, aby tu padlo, ze vas prehravac je pro vas (nikoli pro ctenare, ti jsou pro vas akorat prijemci inzerce, jak pisete) z vice duvodu lepsi, vcetne nezanedbatelne moznosti do nich cpat vsude reklamu. Tak tu budete vytvaret dojem, ze na Youtube nelze davat vas bezny video obsah. Jak uz tu bylo od vice lidi napsano. Spousta svetovych i ceskych webu YouTube pouziva, ale proste Games lezej Larrymu a Sergejovi v zaludku a tak vas furt mazou. :-))))))))))

P.S. Ale ty 4 zablokovane ucty u nich mate vyrizeno partnerstvi me hodne zajimaji. urcite nejste takovi diletanti, aby jste to cpali na beznej free ucet, ze ne? HORIM ZVEDAVOSTI !!!!!!!!!!!!!!!
  • Level

Neskutečně Vám fandím, ale taky se hodně bojím, že to po pár číslech padne.Kupovat Vás zase po letech budu, to je jasná věc!!! A taky patřím mezi ty, co by znovu přivítali Level TV,nemusí být pravidelně,ale kvůli restartu by aspoň jeden být mohl!?!
  • Pokud je čtenář s něčím nespokojenej, musí se počítat s podrážděnou formou dotazu. Pokud ale nijak neuráží nebo vyloženě netrolluje, je slušnost mu buď stroze odpovědět nebo to případně neřešit. Ať už je obsah zde zadarmo nebo ne, má každý, kdo web navštěvuje právo vyjádřit názor v diskuzi (od toho tu je). Nikde neřeším obsah příspěvku (obsahově s Alešem souhlasím), ale spíše tu emotivní reakci, která je tu na Games poměrně běžná (a i v podcastech se na diskutjící často i sprostě nadává).
  • ales.smutny: Ale vždyť to je pravda s tím lakováním! Proč Poláček píše že nejde o reklamu ve videích ale o sledovanost, když to je lež? Z té reklamy žijete, tak to kurňa aspoň přiznejte. Prostě čtenářům nemažte med kolem pusy ale buďte upřímní, oni se k vám potom taky budou chovat jinak - ale to je vám evidentně fuk...
  • Proč? Z čeho by pak Poláček kupoval psovi žrádlo
  • ales.smutny
    Kritik: A tobě přišla forma dotazu slušná? Má do toho velmi, velmi daleko (nelži, nelakuj, přiznej barvu...). A odpověď, pokud opravdu nejde sledovat pořad mimo YT, s reklamou před, je tedy jediným řešením nekoukat, je logická - nemyslím to urážlivě, ale je to prostě jediné možné východisko. Petr to tu vysvětluje dokolečka a následně dostane opět arogantní a agresivní odpověď mimo mísu? Pardon, ale tady si někdo plete redaktora s pracovníkem telefonní infolinky, který musí jen úslužně pokyvovat.
  • zdeeneek
    Kritik: a co jinyho uz zbyva napsat? Pokud nekdo sam nechape, ze z neceho se web games financovat musi a nepochopi to ani potom kdy mu to v nekolika prispevcich vysvetluje nekdo z redakce? To uz fakt nezbyva napsat nic jinyho nez aby se na to nedival kdyz mu to tak vadi. Zvlastni je, ze u hernich casopisu, ktery lidi kupuji za penize, nikdo v diskuzich neresi, ze jsou v casaku reklamy. Tady na games, kde je vsechen obsah pro ctenare zadarmo, naopak porad nekdo place, ze se musi divat na reklamu.
  • Já taky, ale hrej byl do jisté míry zanedbáván hlavně proto, že kluci měli jinou prioritu - Level. Teď to můžou rozjet naplno a možná se brzo karta obrátí. Pro změnu teď může kvůli Levelu hrát druhé housle games.cz. Já vím, bylo řečeno že se Level na chod games nijak negativně neprojeví, ale to ukáže až čas.

Osobně chodím na oba weby. Games je na tom lépe, má kvalitnější textový obsah, design, autory atd. Hrej má zas každý den nějaká videa a hlavně partu nadšených redaktorů za zády, kteří jsou teď velmi namotivovaní na to, aby z hrej udělali špičku mezi hernímy weby u nás. Já bych se snad i trochu bál. U kluků z Games nepozoruji ani zdaleka tolik nadšení jako u party na Hrej.cz a vzhledem k tomu, že teď budou mít na krku i Level, může jim brzo začít hrej šlapat na krk, neboť ti mají naopak volné ruce.
  • Občas mi zůstává rozum stát, nad tou arogancí s jakou odpovídáte čtenářům na jejich dotazy. Odpověď typu pokud ti tu něco vadí, tak na to nekoukej není moc diplomatická, protože čím víc čtenářů namíchnete, tím míň jich sem bude chodit, z čehož vyplývá pokles zájmu inzerentů platit si tu reklamní prostor ;) Troška pokory, před lidmi, kteří jsou zdrojem peněz (i když nepřímo) by rozhodně neuškodila. Jinak jsem nikde v příspěvku výše nenašel tezi, že je něco špatného na tom, mít tu reklamu...pouze tu někdo upozornil na to, že je výhodnější mít reklamu ve vlastním přehrávači než na YT, což Petr vyvrátil (a s dobrými argumenty).
  • To pro tebe musí být vysílání FC opravdu životní událost co? *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit