-
přehrávač
Chtěl bych se jenom vyjádřit k přehrávači videa. Když nahodíte nějaký trailer nebo video, tak je to pro mě jen informace, že bylo nějaké video na internet vypuštěno. Nyní už ve 100% případů, když si u vás všimnu videa, které chci vidět, jdu na jiný herní web a pustím si ho tam, protože je tam k dispozici mnohem lepší herní přehrávač a neskáče mi tam do obrazu neustále reklama nebo jenom v rozumném množství a čase. Něco s tím udělejte nebo ne, jak uznáte za vhodné. Je mi to jedno, mám k dispozici i jiné weby. P.S. Pokud mi někdo bude psát, ať jsem teda nechodím, chtěl bych říct, že se mi nelíbí jenom přehrávač. Diskuze jsou výborné a některé články taky a snad taky podcast, ale bývalo to lepší. -
proboha *7*
-
S trochou reklamy nemá problém asi téměř nikdo, ale viděl neustále za sebou jednu a tu samou reklamu to je vymývání mozků. Navíc ten debilní přehrávač většinou přehraje jen onu reklamu a pak už nic :) Pokud je v článku pět videí tak to znamení shlédnout minimálně pět reklam. Tohle není normální a řekl bych, že i pro obchod a prestiž hodně špatná vizitka. Na Youtube byla taky jeden čas reklama a už po ní není ani památka.. byl to hroznej vopruz..
-
Nahodou som sa pozrel na DONATE a aktualita bije do oci,mozete oficialne oznamit,ze s akviziciou LEVELU uz s tym donatom nikdy nic nebudete robit,ak ste to nespravili do teraz :D.
-
Díky za tip, michelangelo.
-
Ano, pouští si dubstep, má odnímatelnou ruku a připadá si jako v nějakém divném psychedelickém světě.
-
Uvod tohohle videa mi pripomnel prihody Petra Polacka, kdyz cestuje po D1. Modri vedi :)
-
To neni o odlišnosti názorů. To je o rozšířené neschopnosti vyjádřít nelibost slusně a ocenit něčí práci. Ještě když se to opakuje týden co týden to samé.
-
Musíš se smířit s tím, že občas má někdo jinej názor *1*
-
rozlišuj mezi nemohlo dovolit dotovat a nechtělo dotovat. Nevim jak moc prodělával, klidně to mohlo bejt jenom minimálně a Burda se ho zbavila spíš proto, že prostě negeneroval zisk, ne že by se to nedalo zvládnout
-
Holánka, Zámečníka, Baláža, nepohrdnu ničím a tvůj názor je mi ukradenej. Na Jižní Moravě je víno k dostání snadno, levně a je výborný.
Ostatně už od vejšky jsem zjistil, že když přestanu pít pivo a začnu pít víno, zbyde mi i na žrádlo. Nepředpokládám, že to budeš chápat, možná až se odstěhuješ od paní Thorleifové. -
To já jsem zase docela naštvaná, co se to tady vyrojilo za blbce. A taky trochu bezradná,nejradši bych jim odporovala a podpořila Games, aby tady nebyly jenom komentáře proti nim. Ale to jaksi nemá cenu.
-
Ne.
-
Přepočteno na víno je to ještě vic... *1*
Řekni mi co piješ a já ti řeknu co jseš... *3* -
70 Kč?! To jsou tři starobrna měsíčně, normálního piva jen dvě, přepočteno na víno je to ještě víc, sorry, přežiju reklamy, byznys je byznys
-
ty jeden hajzle :D To bylo hnusný, to se nedělá
-
mam to teda chapat tak ze level uz se neprodaval a prodelaval tolik ze uz si ho nemohlo dovolit dotovat ani velky vydavatelstvi a petr s bachem v hospode po peti pivech dali hypoteky dohromady a ted budou dal pracovat pro games a po vecerech na koleni psat level?
-
Musím říct, že se v této diskusi poslední dny náramně bavím a je to z games.cz momentálně to nejzajímavější *1*
-
Mluvite mi z duse, jestli se obavam pusobeni nekoho v novem LEVELu, tak je to prvne jmenovany.