Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ringmancz
    neříkám, že je namyšlenej, nebo něco takovýho, ale v několika podcastech, přenosech a tak říkal věci, co nejsou pravda, věty co nedávají smysl nebo nedoříkal věty apod. třeba na sobě od té doby zapracoval
  • martyEF
    vidím to podobně jako ty a právě proto bych ho rád viděl v "dospělém" pořadu o hrách s "dospěláky" pro "dospělé" *1* ... třeba tě a další příjemně překvapí
  • martyEF
    taky s ním nemám problém, dělá to jinak a dělá to dobře, a docela se mu povedla jedna akce na startovači, projekt na nové studio aby mohli více rozjet pořad Indian, podcast a showtime, chtěl 20 000 a dostal je za pár hodin, také jsem přispěl, teď už tam má dvojnásobek *3*
  • Já ho viděl v Indiánovi a přišel mi taky úplně v klidu, žádnej arogantní pozér, prostě normální kluk..
  • zdeeneek
    Ja ho slysel jako hosta v konkurencnim hpodu a pripadal mi v pohode.
  • ringmancz
    nic proti němu, ale když neodříkává naučenej text, tak neumí mluvit
  • Ronox
    Nic proti Indianovi, ale Fiola a ten druhej mi prostě nesedli. Radši tuhle partu "veteránů". Fiolu až přestane dělat humor pro prcky.
  • Amylee.Anderson
    Prosím, Fiolu ne!
  • martyEF

indian

Ahoj, jen návrh na hosta, když už jste se ve FC tak pěkně vyjádřili na adresu Indiana, nechtěli byste pozvat Fiolu, Indian se totiž vrací zpět na TV a to sice na TV Pohoda .... *3*
  • Keyz
    Chome Verze 26.0.1410.64 m.
    Nezlobí to pravidelně. Někdy se video načítá od bodu kde jsem chtěl
  • bizi
    Prosim o info, v jakem prohlizeci to zlobi.
  • Keyz
    Mně více vadí, když to hodí chybu během přeskočení na nějaký čas. Prostě dám skok do prostředka a hodí to chybu. Pak ta reklama jede znova.
  • Amylee.Anderson
    Ale teď tam jsou koťátka a štěnátka!
  • Black_Hand
    a to je to ceho jsem se bal :(. ze driv nez se to vyresi to zacne odrazovat lidi. a neni se co divit. *13*
  • Cosi
    Mě reklamy u videí dokopaly k tomu abych zas provedl donate a na měsíc mám vyřešíno. *4*
  • :) zas mas body za rychlost, to se vsakne
  • janchor
    ! Já tušil, že jsem před tím encodingem ještě *něco* chtěl.
  • Znelka

Drobna technicka: V audiozaznamu chybi znelka.
  • blixa
    Přehrávač a konkrétně reklamy v něm řešíme, bude to v nejbližší době omezené. Každopádně díky za slušně formulovaný a jasný názor.
  • GlaDOS

Počítačové tábory

Jsem s podcastem pozadu, takže teprve teď jsem slyšel díl, kde se redakce bavila o počítačových táborech. Padl vtip o tom, že je tam naučí crackovat hry. A zrovna teď jsem narazil na jeden web, kde je naučí nejen to, ale taky "vyhľadávať hudbu a mp3ky, sťahovať rôzne programy a hry a obrázky z internetu" a "napalovať si DVDčka, CDčka, vymienať si s kamarátmi svoju obľúbenú hudbu". Jen tak pro zajímavost je to tady.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit