Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Keyz
    Mně to nešlo vice jak 480p. 720p se sekalo.
    A taky to občas padlo, navíc trailery co tam pouštěli měli krom zvuky i lagy.
  • Ronox
    Mně to šlapalo v pohodě jen jak jsem už psal do chatu. Lehce desynchronizovaný zvuk i ze studia (kolem vteřiny) a pak u těch videií, kde to bylo už dost znatelný, ale jinak supr, že YT uvolní záznam hned. Jen dotaz na redakci. Nechtěli byste někam na main page dát link na chat? Kolikrát se tam lidi ještě o něčem baví a při refreshi a schození článku už jen 404ka. Jinak díky za supr podcast ;-)
  • Youtube

Jsem jediný, komu youtubestream padá tak jednou za pět minut? Včera taky
  • Ticho před bouří, počkejme na E3 ;)
  • ringmancz
    kdo říká?
  • Warhorse končí...
  • Keyz
    Viz komentář na stránce:
    TV + Sports + Call of Duty = XBOX ONE!
  • Corvus

iksboks

K celé té veleslavné konferenci (přičemž mě ani čtvrtá generace nepřesvědčí, proč bych měl za něco podobného vytáhnout byť jen korunu ze šrajtofle) lze dodat jen toto: http://youtu.be/KbWgUO-Rqcw
  • debilni ea nebo activision .... nemam slov .... uvolnite zaznam idealne jako dalsi podcast? (mp3)
  • Nevím jestli můj dotaz patří sem, ale máte v plánu dalt na server video z konference o Xboxu - na YouTube je už zablokované.
  • Zdarec posloucham tedka stary podcasty a nektery odkazy na stazeni jsou nefunkcni
  • Keyz
    Zatím ani nevydal nový blog :(
  • Mart9
    +1
    Od posledního podcastu s Danem uplynulo už více než půl roku, přitom je to nejlepší host ze všech a ani tam nemusí být kvůli té "své" hře.
  • Vím, že je to ohrané téma. Ale mohli by jste naznačit jestli se pokoušíte do podcastu nahnat Dana Vávru? Už by si měl najít konečně čas na to, aby nám alespoň lehce nastínil jak pokračuje vývoj jejich RPG :) Díky za info
  • Hospodske vulgarity patri do hospody. Dospely jedinec by mel umet komunikovat bez vulgarit.
  • Nebo se na to může člověk vykálet a jít do hospody normálně pokecat. Protože pracovat v prostředí kde ti nedovolí mluvit rodným jazykem, to musí mít člověk hodně malé koule
  • Keyz
    Protože zde nejde používat běžná slova, tak se někdy člověk těší na normální debatu ve FC.
  • Hm, to je ta nevýhoda, když jste součástí webů jako Recepty na doma nebo Osobnosti.cz. Tak v tom případě souhlas, jen držet krok a hubu, my to nějak přežvejkáme ;)
  • blixa
    Sorry, ale my nic nezakazujeme, games pouzivaji stejny system pro diskuse jako cely tiscali a vsechny tyhle veci jsou tudiz rozhodovany mimo redakci..
  • Chci poděkovat redakci za to, že už zakázala psaní "vulgárních" slov i s pomlčkou ve slově. Kluci, nádherně nám przníte český jazyk, doufám, že v příštím Fight Clubu si budete na mluvu dávat stejný pozor, tak jako nutíte nás. Pozvěte si tam někoho s bičem, můžete mu říkat třeba, já nevim, Adolf...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit