Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Tropes vs. Women

Koukal sem na ty videa a přijdou mi celkem užitečný. Člověk si kolikrát ani neuvědomí kolik těch stereotypů se (nejen ve hrách) vyskytuje.

Nicméně s těma spoilerama to podělala. Spoiluje tam konce i k poměrně novým hrám (Pandoras tower například). Mohla tam hodit alespoň disclaimer a ideálně i seznam her, který rozebírá.

Krom toho tam říká že není žádná Zelda hra kde by princeznu nakonec neunesli. Přitom existujou dvě na CDI kde hraješ jen zeldu a zachraňuješ Linka. Sice to byly nehorázný sra*ky ale i tak to mohla zmínit.
  • Kur*va,dostávaj peníze z nafty a ještě mají binec na webu.Tastavte se u mě,p.Bachu :)))
  • Konkrétně podcasty číslo 45,47,48,52,53,54,67,93,94,95,106 *3*
  • Keyz
    Podcast 47 48 nejde přehrát ani stáhnou. Možná i další.
  • Thorleif_cz
    Tak čučím na ten návod od G&D (nebo D&G - Dobrovský a Grygar) a dozvěděl jsem se zajímavou věc... Pavel už recenzoval Half-Life 3!
  • Cca za hoďku:
    http://www.youtube.com/watch?v=o5ufE16Nl5k
  • ..

+reklama na AXE ta největši blbost na netu a v televizi tež.................................................................................
  • bude fight club ?

takže dobre odpoledne :D ,v kolik začinate dnes ??
  • +10
  • Jo to by bodlo.
  • Prosím prosím REDAKCE !!

Kdyby to šlo, chtěl bych poprosit redakci, jestli by mohli naklíčovat timeline. Označit tam kdy se mění témata. Jsem velice líný člověk a když se na to dívám po částech, tak se mi špatně hledá kde jsem skončil.

Dík moc
  • janchor
    Nečetl. Možná by mi to postavy prokrvilo, žel hodnotím hru jako samostatný dílo. Ten svět mi přijde poutavej, ale jeho potenciál (teď myslím čistě příběhově) v praxi nenaplněnej.

Zároveň je ale o dvě třídy výš nad střílečkovým brakem, o tom není pochyb.
  • no dopočúval som to až teraz a chcel by som vedieť, že v čom pripadalo Lukášovi Last Light nedotiahnuté alebo nedovysvetlené....lebo ja som zhltol obe knižky, hral 3x Metro 2033 a príbeh v Last Light mi prišiel plne uspokojujúci, dokonca viac ako v knižke Metro 2034, ktorá bola trošku divná no,,,,

Ako jasné, niektoré Call of Duty pády a výbuchy ma celkom srali i AI, ale príbeh v dnešnej dobe tupých AAA hier, by som určite Metru nevyčítal....také plnokrvné postavy, zvraty, odbočky, možnosti vytrieskané z koridoru....mno to má jedna hra raz za 2 roky.....i koniec mi prišiel ok. Tak neviem. Príde mi to trošku nefér. Nie je to tým, že Lukášovi univerzum Metra až toľko nevraví? Prečítal si si knižky? Lebo ku koncu sa to prakticky prelína s Metro 2034.
  • sleepless
    Určitě Fiolu pozveme.
  • Já už to zmiňoval při podcastu, jo padá to, napíše došlo k chybě a musím refreshnout stránku. Dělá to při jakékoliv kvalitě obrazu, škoda playzonu, ten byl bezproblémový, nevím, jak to s ním teda máte.
    Ještě se mi stává, že kolísá kvalita obrazu, je to youtube no, ještě se mi nestalo, aby mi někde jel normálně.
  • zajimalo by me co ocekavas od E3 kdyz tam vavra tym nebude nic prezentovat.
  • Také čekám...
  • melny
    Tož ogaři, kde to vázne?
  • Zdarec.V kolik můžeme očekávat fighclub pro naše telefonky? díky
  • Amylee.Anderson
    To jsem na tom stejně, se 720p prostě smůla.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit