-
ty si nejakej starosta s menstruaci nebo co?
-
Byla by docela sranda kdyby tam přišel někdo jinej, představil se jako on, a dal ti do držky. Jen tak preventivně kámo ;)
-
mrak
co jako. -
chápu to správně, že redakce Games dobrovolně a víceméně ve svém volném čase dělá pro čtenáře nějakou přidanou hodnotu (jak videozáznam, tak vlastně celý podcast) a ty sem pak přijdeš a naprosto kret*nskym tónem se rozkřikuješ jakto že to ještě neni hotový? Navíc když audiozáznam už je dávno venku, tudíž si to skutečně podstatné z aktuálního podcastu už můžeš poslechnout? Rád bych ti popřál s tímto přístupem hodně štěstí do života a odeslal tě tam, kam slunce nesvítí a Karel Drda o tom místě často mluví
-
Řekla bych ti, že je škoda plýtvat slovy a nervy na takový blbečky bez kousku slušnosti, ale zase je dobrý ukázat, že tu maj alespoň někoho trpělivého...
-
Je neuvěřitelný jak se dnes vše bere jako naprostá samozřejmost a diskutující nasazují nasír*** tón místo aby se slušně zeptali. Stát se tohle na mých stránkách, tak vás ženu sviňským krokem. Nestačím se divit jak jde úroveň a chování idí na internetu rapidně do recta.
-
Spousta filmu z drivejsi doby mi prijde taky lepsi nez ze soucasne - Vetrelec, Vetrleci, Predator, Terminator 1 a 2 mezi ne urcite patri - tyhle filmy si 1-2 x do roka poustim na DVD.
-
jn to sem clovek chodi celej vikend aby nasel zaznam a zbytecne.. to si pak uz zvyknes
-
to jsem nepochopil proč co domlouvají o rok jinak, než to má být
-
Že ty bys nevydržel... v čem přesně je tvuj vkus určujícím faktorem při posuzování vkusu ostatních?
-
omg
tpč si dělate srandu kde je ten zaznam ! -
Vnitřní vesmír! "Tys ho strávil!" *1*
-
Melo to prijit do novinek, pardon.
-
solte bulvam
http://www.youtube.com/watch?v=f5d9kpbcOIw -
PS VITA
Jeden takový zajímavý článek o tom, jak si stojí PS VITA v prodejnosti. Speciálně je to pro lidi a diskutéry, kteří tvrdili, jak VITA boduje a není to "prokaučovaná konzole" z hlediska marketingu.
http://wololo.net/2013/04/20/the-cold-truth-ps-vita-sold-less-in-one-year-than-the-psp-in-1-month/ -
podcast
někdy -
2.800
bude někde hostem dan vavra zhuleny nebo sfarany ? -
Guilty Pleasure ti nic neříká? Já na osemdesátkových bracích naprosto ulítávám. Navíc zrovna takový Verhoeven má ve svých filmech vždy i něaký podtext...