Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neprosvihnes, bude zaznam...
  • lol Imf teď v MZ live zahlásil, že záznam fight clubu ve kterým byl by teď už měl být online *1* . Ten je hodně naivní. *2*
  • No to si děláte p*del já tady půl roku volám potom ať ho pozvete a když tak konečně učiníte tak já ten podcast prošvihnu. *16*

P*sranej Murphy. *1*
  • shmeck
    takže jsem zdrhat nemusel... *12*
  • shmeck
    Po 16:00 jako vždycky, ne?
  • janchor
    Dneska bude hostem Vašek Rybář z MovieZone, takže bude řeč o herních filmech a taky o autech. Začneme ale se skluzem, tudíž až kolem půl.
  • Corvus
    ...z práce sice zdrhat nemusím, ale též by mě zajímalo kdy se dnes začíná.
  • shmeck
    Kdopak se nám ve FC dneska ukáže? respektive: Bude mi to stát za zdrhnutí z práce dřív? *5*
  • Ten ať radši nechodí a když už, tak ať mlčí. Ty jeho vejmysly, mohl by psát pohádky. Třeba ta O Doomovi by měla jistě úspěch..
  • Corvus
    Ohledně Coral City jsem se ptal já a je fakt, že odpověď jaksi vyšla do ztracena. Škoda, Coral City jsem taktéž bral jako její počin (aspoň tak se prezentoval v minulosti). Netušil jsem, že "tam" byl nějaký problém. Já podobné "kauzy" nesleduji, čili nemám ani tušení o nějakém problému mezi Sleeplessem a Vochozkou (což by mě ale zrovna zajímalo :)

Nicméně je škoda, že se Tlamiczka moc nevyjadřovala obecně. Chápu, že redakce nikoho do diskuze nenutí, ale je to tedy škoda a vlastně skoro zbytečné někoho zvát. Člověku to sebere chuť se hostů ptát, když se všichni v místnosti uchechtnou, protože vědí "o co jde" a posluchač neví a nic se nedozví...
  • zdeeneek
    Bude zitra v podcastu Martin nebo jeste nekde slavi bronzovou medaili z fotbalovyho turnaje ? *4*
  • janchor
    Video se nijak dodatečně nestříhá, ale je potřeba ho zpracovat, protože jde o surovej záznam z kamery + mixu. Na každej pád má význam pro toho, kdo chce obraz.
  • Já myslím, že většina diváků/posluchačů by se obešla bez dodatečného střihu záznamu. Prostě to jen nahrát na net hned po natáčení v původní verzi :) Takhle pro mě video moc nemá význam, když si to můžu o den - dva pustit dříve v audio podobě :)
  • risa2000
    Na druhou stranu, kdo by se na to měl zeptat, když ne vy a kde, když ne v podcastu. Mě nezajímá co děla Vochozka soukromě, ale pokud se pohybuje dál v branži, tak nevidím problém v tom o tom mluvit.

Stejně tak otázka na Coral City nějak vyšuměla do ztracena. Pamatuji si, že v nějakém dávném podcastu (možná ještě před tím, než to vyšlo) to Tlamiczka představovala tak, že jsem měl pocit, že to "byla její hra". A teď najednou už není? Čekal jsem, že přesně tahle otázka padne, a ono nic.
  • rancor1223
    Někdo udělal aplikaci do Chromu (bohužel si nevzpomenu kdo) na skrytí příspěvků (a vláken) od trolla.diskusního a ještě někoho. Funguje perfektně, tak dobře, že ano nevím jestli sem troll ještě chodí *1* Chtělo by to modifikovanou verzi, kam se jen napíše nick uživatele *1*
  • Black_Hand
    minuska nevypovidaji nic o kvalite prispevku...
  • blixa
    Petr nechce bejt medialne propiranej, prave kvuli ty veci, ktera se mu pred lety stala. Takze proto. A co se tyce tech her, myslis ze jejich oznameni a podrobnosti muze poustet Tlamiczka podle svyho uvazeni pres podcast? Takhle to bohuzel nefunguje.. :(
  • Proč jste se Tlamiczky nezeptali na Petra Vochozku? Poslední co jsem o něm slyšel že prodal Illusion Software a pak že ho někdo tuším v roce 2005 unesl. Ale co dělá teď, na čem pracuje kromě adventur, popř. jaké to jsou adventury, kdy má hra vyjít... - nebýt v závěru té otázky od čtenáře, tak nevíme vůbec nic. Nechápu proč si tam ty hosty zvete když pak jen sami tlacháte a hosta se na nic nezeptáte, maximálně ho necháte aby se občas přidal k tomu o čem mluvíte vy..
  • *8* S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Temelin!
  • Keyz
    Tam je blbé, že se to dá asi nějak obejít aby šlo dávat - několikrát.
    Taky jak poznáš co je moc - ? Podle toho kolik je - v diskusi anebo pevné číslo třeba 20?

Podle mně je jednoduché dávat ban a třeba na delší dobu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit