Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Počítej tak během pondělí až května.. *16*
  • Hodí sem teda Petr ten link na hrubé video nebo co?
  • janchor
    Etherlords jsem hrál oba díly, dvojku dokonce recenzoval. Parádní hry!

A s těma gumama si nevybavuju kontext, ale léta jsem kopal hanspaulku, takže jako škatulkování na základě lítání za míčem to myšlený určitě nebylo.
  • Keyz
    To bude po příjezdu pěkně divokej.
  • Black_Hand
    divokym kurdistanem!
  • Podle twitteru někde v Kurdistanu...
    http://instagram.com/p/X1uWw2hKl6/
  • Pavel Dobrovský

Kde je Pavel Dobrovský?
  • Potěšila mě vaše diskuze o CCG. A pro Lukáše Grygara mám takovej malej tip. Podobný systém jako M:TG od Microprose měly i hry ze série Etherlords. Sice to tam bylo ještě mixnutý HOMAM, ale místo armády byl balíček karet, a nebo Pokemon: TCG pro Gameboy.
    A ještě malá připomínka. Docela mě zarazila hláška Lukáše Grygara: Fotbalový gumy. Nevím nakolik to bylo myšlený vážně, ale tohle škatulkování podle toho, jaký má člověk koníček/práci se mi nezdá zrovna košer. Já jako hráč jsem taky nebyl nadšený svého času článkem: Kultura kriplů, který vyšel v Reflexu.
  • janchor

nový vysílací čas

Tak se vracíme zpátky ke středě, tenhle týden začneme tradičně kolem 16:00.

Dneska jsme tu ještě laborovali s obrazem i zvukem, špatná zpráva se týka videa z minula, který se při záznamu slušně řečeno rozjebalo, ale Petr sem tu hrubou verzi nahodí alespoň jako odkaz. Dobrá zpráva je naděje, že se možná podařilo vyřešit ten dlouhodobej zásek s podivnou hlasitostí, ale uvidíme ve středu. Respektive uslyšíme!
  • Mart9
    čas 43:50
    Je to prostě borec!!! *1*
  • Corvus

Baaang!

Záznam Booomu k dispozici zde: http://youtu.be/uIliqFFEQLs
  • michelangelo
    Goodman (anonym): Tak, kdyz tu nejsi prvne, tak snad vis, jak to chodi... Kazdej tejden tu nekdo hrozne netrpelive vyhlizi vydani podcastu, at uz audio, nebo video formatu. A kdyz nize mluvis o smycce, tak jsou v ni prave tyhle "na trni" ctenari a ne kluci, ktery podcast vydavaji s pravidelnosti a lehkosti sobe vlastni. Podcast nevysel snad jen jednou, takze o svoji pravidelnou davku docela urcite nikdo neprijde .)
  • risa2000
    Aha, tak to sorry. Nevím proč, ale nějak jsem měl zato, že do konce týdne znamená do pátku (jako pracovního týdne). Ale protože to málokdy vyšlo v pátek, tak jsem si tím nebyl jist. Každopádně, do neděle je ok. Jen to je pro mne osobně asi dost neurčité (a pozdě) abych si místo toho nepustil audio verzi.

Jinak, je mi jasné, že s tím je spousta práce a to co píšu vypadá jako nevděk, ale tak jsem to nemyslel. Jenom mi prostě chyběla nějaká komunikace z vaší strany, což se teď vyjasnilo.
  • Tak to vypadá, že se kluci z podcastu líbí klukům z diskuze na games. *1*
  • janchor
    Taky mám z těch prodlev ohromnou radost, žádnej strach.
  • Pokud to opět posunete na úterý tak jsem se seknul o jeden den, promiň
  • janchor
    Čteš špatně. Je tam "do konce týdne" a to znamená "do neděle".
  • o týden později, takže buď pondělí nebo úterý nebo středa nebo čtvrtek nebo pátek nebo sobota nebo neděle, ano to je hodně přesné díky!
  • janchor
    http://games.tiscali.cz/podcast/ "O den později pak pravidelně vychází audio záznam a do konce týdne pak i záznam ve video podobě."

Když se to do konce týdne nestíhá, hlásíme zpoždění. Se změnou studia plánujeme čas mezi natáčením a vydáním videa zkrátit (a ideálně pak i stanovit den, kdy bude video venku), ale zatím platí výše uvedený.
  • risa2000

video

Nevím jestli to někdy někdo nějak stanovil, ale mně by třeba vyhovovalo, kdyby video vyšlo v pátek večer (nebo třeba v noci), abych si ho mohl v sobotu až budu mít chuť pustit. Nebo třeba ne. Každopádně by mi vyhovovalo, kdyby byl stanovený nějaký termín, kdy to video vyjde. Pokud se redakce dohodne, že to bude vycházet v neděli večer, tak mi to nevadí, jen si ho asi nepustím, protože v neděli večer nebo přes týden se k tomu spíš nedostanu. Ale pořád ale budu rád, když to bude dopředu dané i proto, abych na to třeba zbytečně nečekal.

No, a pokud by byla redakce schopná stanovit termín vydání videa, pak bych čekal, že v daném termínu se na webu objeví buď video, nebo zpráva, proč tam není, a zda a kdy bude. Problémy mohou nastat, mohou se řetězit, vršit a myslím, že každý by to pochopil, když je navíc zjevné, že vám nastávají pravidelně. Nicméně to stanovení termínu a pak uveřejnění buď videa nebo zprávy by se mi líbilo.

Takže, jste schopní říct, kdy to video bude vycházet a případně místo něj napsat krátkou zprávu s vysvětlením?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit