-
Fakt jo? Uplne vsechny videa nesleduju, protoze kdyz me hra nezajima, tak se nedivam ani na videorecenzi. Muzes nejakou zminit jako priklad?
-
tak tohle je, příteli, vážně jen pocit. Lukáš se už párkrát s textovou recenzí docela zásadně neshodl. Svá vyjádření opravdu číselnému hodnocení z textové recenze nepřizpůsobuje.
-
FC 121
Bude dneska video-záznam? -
Unika mi nazor videorecenzenta, kterej ve videorecenzi nemuze naplno vyjadrit svuj nazor. Z nekterych zdejsich videorecenzi mam pocit, ze ma na hru jinej nazor, ale kvuli zdejsimu systemu hodnoceni (znamka textove recenze se musi shodovat se znamkou videorecenze) ho nemuze vyjadrit tak jak by chtel. Takze se z videorecenze nedozvim, co si o ni poradne mysli.
A neresim ciselny hodnoceni recenze/videorecenze, ale svobodu videorecenzenta vyjadrit naplno svuj nazor na hru, kterej je omezenej kvuli tomu co jsem psal vyse. -
Neviem co na tom nerozumies,lets play ktory robi hrej je hodina hrania(realne tak 45 minut) kde vidis ako ta hra vyzera,ako sa hra a clovek ktory to recenzoval ti to este okomentuje aby ti to este viac priblizil,co moze byt lepsie na zistenie toho aka ta hra je?
-
Protože je to nejlepší způsob, jak se o hře dozvědět objektivní informace, když si tu hru chce člověk koupit, ale není si jistý. Ono totiž ty hry nejsou zrovna zadarmo...
-
Ty sledujes videorecenze bez zvuku, ze Ti unika recenzentuv nazor v nich sdelenej? A co se tyce 'lets playu', tak tomu naprosto nerozumim. Sledovat nekoho, jak hraje, aniz bychom se u toho stridali, nebo treba spolupracovali? Proc proboha?
-
Suhlasim,okrem toho cena/vykon tych lets playov je ovela lepsia ako pri videorecenzii,nemusia sa na to skoro vobec pripravovat iba si tam sadnu,zahraju si to,okomentuju to a hodia to na net a informacna hodnota je paradoxne lepsia.
-
Totéž, co si myslíš, když čteš dvě různý recenze na tu samou hru. Jsou to dva pohledy, který se můžou i nemusí shodovat. Číslo je podružný.
-
Ve video obsahu ted Hrej dominuje, ale pro me maji neprehledny webovy stranky, takze se k nim chodim divat jen na videa a clanky si ctu tady na games.
Jejich lets play videa jsou perfektni. Zvlast kdyz se clovek rozhoduje jestli koupit nejakou hru za litr. Redakce games se k lets play videim moc pozitivne nestavi (aspom mam takovej pocit), ale nez si koupim hru, tak se radej podivam na hodinovy zabery z hrani nez na 5 minutovou videorecenzi, u ktere je tady na games navic problem, ze se hodnoceni videorecenze musi shodovat s textovou recenzi, takze to nekdy pusobi docela divne. A pak clovek nevi, co si ma vlastne o hre myslet. -
Proč vychází Fight Club s takovým zpožděním ? Stream byl myslím úterý, dneska je sobota a stále nic. Vůbec dohledání archivů atd. je obrovskej problém, viz. váš problém s youtube, který jste několikrát obhajovali. Ačkoliv nerad, musím říct že oproti Hrej.cz jste trošku usnuli na vavřínech. Pokud natočí video, max do dne je na youtube, o lets play ani nemluvě. Od dob lets play mi přijdou videorecenze uplně zbytečné a má to pro mě větší vypovídací hodnotu. (Sim City, Tomb Raider, GOW a dnešní Starcraft 2 - luxus)
Vždy jsem byl s vámi, ať už tenkrát v Levelu a Hrej, nebo když jste přešli sem na games.cz. Momentálně ale u vás nevidím snahu a "mladíci" z hrej vás předběhli.. minimálně za mě určitě.. *8* -
to mas vlastne pravdu :). jak velky ty jaderny elektrarny jsou? vypada to, ze se jich na jednu hranu vejde tak 20-25, takze maji stranu tak 100m....zajimavy :).
-
Ale jadernou elektrárnu,stadion a další budovy velké budovy tam narveš. To je zajímavé *4*
-
Města - JSOU - malá!!!
-
Thief 4
Objevily se na Games.cz veškeré nové informace a screenshoty ohledně Thief 4? Viz tato stránka: http://www.gameinformer.com/p/thief.aspx Nový font Thief značky (ofic. web): http://www.thiefgame.com/
Nové screenshoty, Garret a kořist, například: http://media1.gameinformer.com/imagefeed/featured/square-enix2013/thief/Thief_2.jpg -
potřebuješ na to víc měst v jednom regionu. A ty mohou (ale nemusí) ovládat jiní hráči.
-
Sorry, ja jsem na rovinu rikal, ze jsem to nehral a tohle byla jen vec, kterou jsem pochopil z toho, co mi rikali lidi co to hrali - ze prej treba letiste nepostavis bez spoluprace s ostatnimi - ale evidentne jsem to pochopil spatne, takze se omlouvam za dezinformaci.. Jeste ze ty strategie nehraju :))
-
SimCity
Chlapci, chlapci - clovek chvilu nesleduje podcast live, a potom tu chudaka Lukasa terorizujete a on ma pri tom pravdu (rovnako i Walker) :)
A to je hlavne na Martina Bacha - SimCity mozes hrat bez spoluprace s ostatnymi hracmi. Aby si postavil co potrebujes, nepotrebujes inych hracov!!! Online aspekt je skutocne vedlajsi v pripade SimCity. -
No to ''hnile ovocie'' sa ocividne dobre predava a kedze ho EA vydava v medziach zakona,tak je vsetko v poriadku. Takze ziadny "rozumný a racionálny" si nemoze polozit otazku preco to tak je,jedine co mu ostane sa preniest sa cez to alebo donutit cely svet aby to hnile ovocie prestal kupovat,lebo potom by ho prestali robit. :)
-
to mňa ako spotrebiteľa, čo platí ťažký keš (50 eur) za hru, nemusí zaujímať. Hry sú momentálne ako auto z AAAA auto.....človek to kúpi a potom do toho ešte musí raz toľko vraziť, aby to vôbec šlapalo...a niekedy to nejde vôbec ako teraz. Hovorí sa tomu eufemizmom i o*eb zákazníka.
Nech to nerobia, nech skrachujú, nech nežobrú prachy, nech vydajú kvalitný produkt, keby ktokoľvek začal predávať hnilé ovocie, tak skrachuje a ešte dostane pokutu, že sa po*ere....To len k deťom - hráčom si myslia kravaťáci, že si môžu už všetko dovoliť....