Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    zas tolik nevypovida. staci se podivat na CELL a jine vicejadrove architektury.
  • ringmancz
    k tomu WiiU a výkonu, podívejte se na videa jak bude vypadat nový Most Wanted *3*
  • Ano *7*
  • Robotron3
    Tak jde o hry a teraflops se udává jako měřítko výkonu hardwaru, a je uplně jedno, jestli většina lidí do podrobna ví, co to vlastně znamená, ale každý chápe, že to něco vypovídá o tom, jak na tom poběží hry. To píšu jen jako reakci na podcast, se mi moc nelíbily ty řeči, jak vlastně výkon neni důležitý a že tomu stejně nikdo nerozumí. Možná byste se divili (páni redaktoři). Hráči her jsou podle mě ve znalostech IT a hardwaru na slušné úrovni.
  • ps3 flops

Pokial ide o PS3 tak zozaciatku na tom mohol ficat linux a FLOPS je vlastne pocet operacii s desatinou ciarkou za sekundu, co je dolezite pre vela vedeckych vypoctov. Kedze na tom bezal linuxu bolo mozne tento vykon vyuzivat prave pre tieto vypocty.
  • 13_11
    A je klid.
  • A co se stalo s technikou ktera byla zakoupena z donate?

Na druhou stranu tyhle problemy svádět na techniku je dětinské. Chybu muže udělat každy ale přiznat se už jen malo kdo...
  • ringmancz
    tak teď už si klidný, ne?
  • Ano.
  • Mart9
    Mám z toho všeho dojem, že větší zlo, než je studio Playzone, nemohlo games.cz potkat *7*
  • Luke

Video FC#119

Video je online: http://youtu.be/u-PpH1BxfIM
  • janchor

Audio je online.
  • ringmancz
    Tafrob je agent konkurence
  • Black_Hand
    cizi studio....
  • Robotron3
    Co to tam pořád vyvádíte s tou nahrávací technikou? Že se s váma nekamarádí? *3*
  • Robotron3
    Ne že bych to všechno čet, ale docela obdivuju, co třeba Ondřej Švára na hrej dokáže všechno a kolik toho sepsat :) Jinak souhlas. Donedávna bylo hrej druhym nejošklivějšim webem, teď po redesignu Doupěte už je první. Je to škoda, protože obsah vytváří jinak kvalitní.
  • Luke
    Chybí část rozhovoru.
  • Draken69CZ
    Co si pod tím "invalidním stavu" mám představit?
  • Luke

FC#119

Sice v invalidním stavu, ale přece by se měl objevit v průběhu dneška - jak audio, tak video.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit