-
Hrej má super všechno okolo, ale web je hroznej (mám na mysli samotnou stránku, ne obsah). Rád si od nich přečtu recenzi, tématický články a podobně, ale vůbec nemam chuť tam prostě jít kouknout co novýho, jako to dělam u Games
-
Taky mám pocit, že se Hrej po tom rychlym exodu většiny redakce konečně oklepalo. Vidcasty i Let´s play videa jsou super, snažej se, přišli dobrý lidi (J. Bigas, P. Strecker). Akorat maj asi smůlu, že většina čtenářů přešla spolu s redakcí na Games. A stejně jako mě začalo opět bavit hrej, musím říct, že mě opět začalo bavit číst Level.
-
To bych nerekl, ze ze sebe delaj machry. Kazdej web (hrej i games) ma svoje + a -.
-
Dělaj ze sebe machry a hajzl mají na chodbě.
-
Určitě.Taky mám raději konkurenci.Tady je to o ničem.Slibujou,dělaj ze sebe machry a skutek utek.
-
Já bych se za postnutí té studie, co sliboval pan Bach taky přimlouval. Bylo by to určitě poučné. Jen se obávám, že zůstane pouze jen u slibů, jak je zvykem. *9*
-
Na hrej.cz se to posledni dobou celkem rozjelo - libi se mi hlavne, ze delaji videa z hrani her.
-
Halo (#118)
Trošku neaktuálne, ale keďže moja predošlá prosba zostala bez odozvy a je dosť pravdepodobné, že vďaka výčitkám *2* kvôli problémom s podcastom a zvýšenemu pohybu v diskusii, bude tentokrát vypočutá *15* ..
Nenašla by sa tá štúdia o pokuse aplikovať Halo na trh? hocijaké bližšie info pomôže..ďakujem *4* -
si běžte něco zahrát nebo dělat něco jinýho. jste tak nervózní z toho, že nemáte podcast?
-
bude alespoň zítra video záznam?
-
Určitě je lepší konkurence.Na ně je aspoň spolehnutí.Ještě tentýž den to maj na stažení.
-
Tak právě se mi do iTunes stáhl hPod #370. Fight Club #118pořád v nedohlednu a to ho natáčeli v úterý. Jde vidět, že konkurence je míle před vámi, a to i když máte náskok.
-
Už jsem se chtěl zeptat jde je. Tak alespoň díky že se na tom pracuje *2*
-
Uz mam abstak! :)
-
...muselo pokakat...
Janchor *1* -
Je dobře, že je na roztrhání.
-
No snad bude ještě dnes. Neumim si představit co všechno se muselo pokakat, že to tak trvá :D
-
Podle těch mínusů se z Lukáše stal hlavní nepřítel games.cz komunity *1*
-
Oblečeš si koženou zbroj +5 Patience a papuče +2 Good manners
-
+1