-
Podle me je tohle zbytecny davat do podcastu. Kdyz se nekde rozvine zajimavejsi diskuze, tak do ni nekdo z redakce prispeje. Bohuzel vetsina diskuzi zde je hadani konzole vs pc a troleni, takze zde prispevku od redakce je jako safranu.
-
Nesrovnavej dobu kdys se nove games v uvozkach roZjizdelo s dnesni.
-
Ze by cirou nahodou do dnesni 18-ty hodiny? Vyrazne by mi to zpestrilo ctyrhodinovou jizdu vlakem ktera me ceka.
-
Salut.V kolik dnes záznam ?
-
Specialy se nedavaji na iTunes? Jsem moc liny na to, abych ho stahoval a ladoval rucne :)
-
zkus si poslechnout tak prvni desitku, mozna dve, podcastu.
-
Vážně? Já jsem, až na pár výjimek z poslední doby, sledoval všechny díly, a o ničem podobným jsem neslyšel.
-
to uz se zkouselo. upustilo se od toho.
-
Viz článek na hlavní stránce.
-
podcast
jsem nováčkem, jak se dostanu na stream ? -
Dotaz
Co kdybyste pro každej podcast vytáhli z databáze příspěvek s nejvíce plusy (případně i mínusy) za poslední týden, přečetli ho, a trochu přiblížili, čemu se článek/vlákno věnuje? Diskuse jsou nedílnou součástí obsahu games.cz a vyhrazením pár minut na toto téma byste posílili propojení redace - čtenář. Nebo je to úplná píčovina? -
FC#118
Dnes začínáme v 16:00 s Honzou Olejníkem. -
na eurogameru jsem viděl jednu "videorecenzi" a to na diablo3, překvapila mě délka, při pozorování mi to došlo, on je to prach obyčejný lets play, který každý spíchne za chvilku, ono je rozdíl jestli jen hraješ a mluvíš do mikrofonu a pak to upneš na net nebo stříháš dvouhodinový pořad točený několika kamerami a nahrávkami rozhovorů, nedej bože když se tam nahrají i poruchy nebo něco chybí
-
Tak co kdyby ses nad tím, jestli jsou horší/lepší, zkusil zamyslet, když už ty weby nebo spíš práci redaktorů stejně porovnáváš. Já můžu s klidným svědomím říct, že games.cz je nejlepší herní web na světě, protože je jediný, na který chodím *4*
-
a v posledním Fight Clubu říkali, že datum nedají, ale buď tenhle nebo příští týden
-
Nevím jak moc jsou horší/lepší ale bavíme se o rychlosti a říkám,že chápu proč to tu může trvat dlouho.
-
A čím to je, že jsou ty weby rychlejší, ale nejsou lepší?
-
Myslel jsem to obecně,často vidím na Eurogameru anebo Hrej rychlejší recenze a videa přebraná z jiných stránek.
-
Kde jinde vyšel Assassin special?