-
Tak není se čemu divit když si se podíváš jak je jích málo a nemakají na plný úvazek.
Je fakt,že jinde to mají rychleji ale taky je tam více lidí. -
Kdy bude k mání Assassin´s Creed speciál? Ve Fight Clubu 116 Pavel Dobrovský sliboval že do 10 dnů.
-
Wasteland 2
Pokud někoho zaujala nedávná, naprosto parádní ukázka z chystaného Wasteland 2 (který má za sebou cca polovinu vývoje), tak jistá dobrá duše k tomuto old-school příslibu přiložila cz titulky. Link: http://youtu.be/B-BfeMkMenk Díky! -
Ale ono tam je vlastně nějaká množstevní sleva, takže nad 100ks bys už šel pod kilo za jednu s cenou. A potisk stojí myslím kačku na kus všude
-
Záleží jakou flashku bys chtěl. A taky kde si to necháš dělat. Co jsem kdysi viděl, tak taková otočná s potiskem dle výběru stála asi 130 za kus. A myslím, že games.cz to dostali zdarma aby nahnali návštěvníky tomu webu
-
Flashky
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat (tedy jestli nejde o přísně tajnou informaci), kolik stála výroba flashak s logem Games.cz a případně kde jste si je nechali vyrábět? Docela rád bych nechal udělat sérii s motivem jedněch mých stránek a dával je do soutěží. Díky za info. Pokud to nechcete hlásat veřejně, prosím o info na interní mail. Díky moc.
(Málem bych zapomněl - pro Ynteligenty - minusy do mě, jak jinak, borci ;) -
valve - pc - linux
Sorry jestli někoho opakuji, ale jak říká Petr: "když si všechno spojím dohromady" vychází mi z toho že Valve pracuje na čistě herním OS pro PC *1* -
Dlouho? DS3 vyšel 8. Února, ne? To zase tak dlouho není, navíc recenze už tu je - http://games.tiscali.cz/recenze/dead-space-3-recenze-62065
-
Dead Space 3
Recenzia toho Dead Spacu nebude nikdy? hru som dohral,len ma zaujmal Vas nazor,resp. recenzenta ale kym to vydate tak to aj vsetkych prestane zaujimat,niekedy Vam to trva fakt neskutocne dlho. -
Super podcast, konečne boli vyslyšané prosby o Macuru....vtip s netopýrem nikdy neomrzí, je to sympaťák....nechápem, že Steam nepustí cez Greenlight také výborné RPGčko ako Inkvizítor.
-
U Kratochvíla jsem studoval Presokratiky v prváku na vejšce, načež jsem k němu přestal po pár přednáškách chodit, jelikož mi vyčinil, že chci psát práci na Empedokla, a přitom neumím řecky. *1*
-
Alžběta podle mě necílí nikam, prostě si dělá svoje. Že nad ní slintají puberťáci, protože je atraktivní, je těžko její vina. Samozřejmě ji neznám z ničeho jiného než z Fight Clubu a pár dílů Replaye, ale vždycky na mě působila mile a sympaticky a co se týče její sebeprezentace jako nerda, tak ta se mi zdá upřímná.
A už se hoši na tyhle bulvární vlákna vys*rte... -
takze Mr. Spoiler se vrati? to jsem rad :).
-
Davida jsme teď měli na Press Start s výbornou přednáškou a určitě si ho rádi pozveme i do Fight Clubu - bohužel je hodně zaměstnaný, takže to chvíli potrvá, než si najde čas.
-
"Jak se k faktu, že ses stala bohyní českých geeků, jestli to tak můžu říct, stavíš ty?"
"bohyní českých geeků"
*1* -
podľa herných skúseností a odohratých hier/priemerný geek = musí mať asi tak 9-12 rokov maximálne.
-
a co třeba Dave de Sade? ten se zajímá i o novinky podle blogu
-
Kolik jí vůbec je? Hádám tak kolem pětadvaceti maximálně.
-
Jelikož Alžběta cílá na jinou věkovou kategorii (12-17?), tak mi je to celkem šumák.
-
Von Hergot
Pro všechny fanboye, co trpí pravidelnou polucí: http://www.markething.cz/alzbeta-trojanova