Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mart9
    tak si jdu dolů, kde jsem odpovídal, jestli bude záznam ve středu, taky kliknout mínus *1*
  • Black_Hand
    vsechno je jednou poprve. vsadim se, ze to byla pomsta JDho za pretazeni nejhezciho redaktora na ceske herni scene.
  • Ronox

Oh, hell no!

Damn! To kdybych věděl, tak v tý práci zůstanu dýl a budu "vzorný" zaměstnanec :D Tak internetový slídilové šup! Najděte aspoň audio! :D
  • Luke
    Možná to ještě není ztracené, jak jsem se právě dozvěděl. Tak uvidíme...
  • spoock
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, kruci, jak já se těšil.
  • Luke
    Je na čase jít s pravdou ven. Z důvodů technického selhání se nepodařilo nahrát FC116. Nenahrával si to některý z laskavých čtenářů do audia nebo videa? Hrozně bysme to uvítali.
  • Ronox
    lukašenková sem lukašenková tam, kde jen já ten fight club mám? 116.
  • O Koreji nemluvě. To byl obzvláště nechutný a zbabělý útok který jižní část poloostrova strhl na desítky let z cesty pokroku k reakci a sociálnímu zaostávání a tento ostudný stav trvá dodnes. *4*
  • čo tu splietaš komunizmus, nechceš mi dať za vinu i holokaust, tak ako nám 80 rokov starú vec, s ktorou už nikto žijúci nemá nič spoločné, dávajú každý deň média?? Komunizmus našu rodinu ožobračil o milióny eur, ktoré sme získali až reštitúciami.....

Demokracia bola robená pre pár tisíc členné starogrécke mestské štátiky, v súčasnosti je absolútne nefunkčná rovnako ako komunizmus a zmenila sa na oligarchiu.....

veru radšej byť v Lýbijskej tyranii ako chudobnej demokracii pichnutej v zadku EU, USA, FEDu a bánk.
  • smejki
    I kdyby to tak měl Lukáš nakrásně hozený, tak to, že nemá rád Lukašenka, nijak neimplikuje lásku k Americe. Šňupej méně koksu z Haló novin a nečuč pořád na Zeitgeist.
  • 13_11
    Ještě spusť tu o tom, jak je komunismus nejdemokratičtější politický systém planety a pohádky budou úplné. (Ironie: nic nespouštěj, tyhle pohádky tu nikoho nezajímají.)
  • ale americká diktatúra celému svetu (hlavne tomu s ropou) ti vyhovuje, však? Koľko nevinných ľudí zabilo Bielorusko a koľko kolíska demokracie USA za posledné roky?
  • dakujem, rozumiem

diktaturu nema rad asi nikto (okrem diktatora a jeho profitujucich nohsledov). vyznelo to ale nanestastie az moc vseobecne. preto som sa zarazil a opytal.
    no nalejme si cisteho vina. slovenska ci ceska rodobydemokracia (jej iluzia) ma s bieloruskou diktaturou jednu dost podstatnu spolocnu vlastnost. a to bezmocnost radovych ludi, obcanov, cokolvek naozaj dolezite skutocne zmenit. moznost volby a vyberu je obmedzena, niekde viac, inde menej, alebo chyba uplne. to je moj povzdych...
  • janchor
    Nemám rád Lukašenkovu (stejně jako jakoukoli jinou) diktaturu. Narážka v podcastu byla jen takovej obecnej povzdech.
  • smejki
    http://musingsonmatters.files.wordpress.com/2012/07/graham_chapman_stop_that_silly.jpg
  • bielorusko a grygar

dobry den, mam otazku na lukasa grygara. mas nejaku osobnu negativnu skusenost s bieloruskom, s bielorusmi respektive s bieloruskymi programatormi napr. hry tank wars(nehravam ju)? v podcaste to vyznelo tak ze nic bieloruske vazne nemas rad. ma to aj nejaky realny dovod alebo je tento pocit a postoj len vytvoreny a naockovany mienkotvornymi prozapadnymi mediami v cechach a na slovensku?
    ja ukrajincov osobne nepoznam, len jednu pani-kamaratovu(34r) mamu(velmi mila zena) takze si ich netrufam sudit ci nimi opovrhovat ci ich hadzat do jedneho vreca. nemyslim si ze to je spravne. alebo sa mylim?
  • Mart9
    jo bude
  • risa2000
    Audio bude teda ve středu?
  • Amylee.Anderson
    No krásně, když vybudoval tak skvělou návštěvnost, že tu chce každý pracovat :D
  • Black_Hand
    si predstav, jak se musi citit JD...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit