Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor
    Další emigrant z eurogameru? Za chvíli jim tam nikdo nezůstane :)
  • Luke

Fight Club #116

Nezapomeňte - FC se již nebudou vysílat ve středu, ale v úterý! Dnes začínáme v 16:00, hostem bude nový kolega Miloš Bohoněk.
  • V stredu... (po novom v utorok)
  • Mart9
    výhoda záznamu je, že jde během té hodiny a půl kdykoliv stopnout :)
    Live vždy jen kouknu, jak to tam vypadá, poslechnu pár minut a pak čekám na záznam.
  • conflig
    a nebo taky ve čtvrtek live :) *3*
  • Mart9
    to máme stejné, jen škoda, že video bývá vždy nejdřív až v sobotu *9*
  • ringmancz
    já se třeba raději na FC dívám, protože když si pustím zvuk tak začnu dělat něco jinýho a pak už tak moc nevnímám co říkají
  • Mart9
    Bětka nestačí slyšet jo? *14* *1*
  • conflig
    Můžu se zeptat kdy bude video záznam FC 115?
  • :) Při pohledu na mapu jen jasně vidím , že minimálně 5 vesnic v okruhu 6Km od Zastávky začíná na "K" ... HELL DONE !
  • Black_Hand
    neni zac.
  • Grandhalf
    husty ... dikes ... *8*
  • Black_Hand
    po rozkliku "Starsi podcasty" na titulni strane, se ti zobrazi starsi podcasty :P http://games.tiscali.cz/podcast/?offset=120
  • Grandhalf

Archiv .

Zdárek párek , poradíte někdo kde se dá sehnat ( a jestli vůbec ) třeba kompletní archiv fightclubů ( nebo alespoň od 20cítky třeba ) ?? Kde jsem hledal tam jsem hledal a našel nejstarší kolem 65 asi ... Dík ... *14*
  • Black_Hand
    diky :). ja punkem neprosel. zajimavy jak se tam Slayer a Sex Pistols setkali :). do alese bych nerekl, ze byl spis na sex pistols. co se clovek nedozvi.
  • Spíš to byla narážka na Sex Pistols a jejich Anarchy in the UK :)
  • Luke
    Zacneme v 1630, mame drobny skluz.
  • martyEF
    no v TV se tento pořad neudržel jelikož TV je zadlužená a bez peněz a pořadu neplatí, proto jsem to tak trochu chtěl oddělit, jinak jak říkáš, v TV se nekvalitní věci neudrží, ikdyž už to se tam jen dostat svědčí o tom že někdo v tom tu kvalitu vidět musel, je to široké téma a nechci specifikovat zda ten či onen pořad je lepší, spíše navrhuji jen jako okrajové téma do FC, herní pořady vůbec *3*
  • Mart9
    Kvalita podle mě není žádná věc druhá. To, že se v TV neudrží jde ruku v ruce právě s tou kvalitou. Když se vrátím ke Game Page, to kvalitu dlouhodobě nemělo, tenhle Indian ani neznam, takže to asi taky nic moc. Takhle narychlo si vzpomenu ještě na pořad "Cheat", což mě taky nezaujalo, i když jsem se na to koukal radši než na GP. Co se týče kvality, tak mi z toho nejlépe vychází právě ten Re-play.
  • Black_Hand
    ales recenzoval DMC, na konci verdiktu daval "I am an antichrist. I am an antichrist" (je jedno, ze tam ma byt "the" mimochodem) a pripomnelo mi to Slayer s jejich pisnickou The Antichrist, a tohle je kus textu chorusu (upraveno do treti osoby z prvni). to jestli to byla narazka na ne si nejsem jisty, ale pravdepodobne ano :).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit