-
A kde jsou ty cedulky s nickem? *5*
-
Teď ještě přiřadit ke xichtům jména...
-
Zadní řada klasicky největší bordel.Fakáč,Pivo,Háro na pankáče.To je výchova! *1*
Jinak pěkná fotka a dobrá účast.Těším se na 200. *5* -
Skupinovka
http://i49.tinypic.com/sfgtp4.jpg -
Neboj se, cilem toho nataceni jinde je hlavne zlepsit technickou kvalitu streamu a pro nas to ma ten vedlejsi efekt jeste v tom, ze se nebudeme muset starat o techniku. Jak jsme rikali vcera, vyzkousime to na par tydnu a uvidime. Presunout se zpatky muzeme kdykoliv.
-
Jakékoli cukrovinky podobného druhu, jako byl včera onen dortík, jsou vítány a jejich autor bude náležitě zviditelněn :)
-
jsem sám...
Jsem sám, koho informace o dočasným přesunu místa "natáčení" podcastu (kamsi do playzone) znepokojilo?
Obávám se, aby Fight Club neztratil svoje pohodový kouzlo, jako má teď. Tzn. aby se to "nezvážňovalo" alá podcasty zive.cz,.... -
Má češtin není dobrý, snad vy pochopit.
Proti veselosti nic nemám, ale řehnit se každé druhé kravině... -
100
Podcast byl parádní, sranda byla, lidi strašně milý :) Ale jestli nebudu mít po včerejšku rakovinu plic, tak jsem získala protilátku :D Děkuju všem se kterýma jsem si byť jen na chvilku popovídala, nebo jenom pozdravila :) -
Ty dvě kamery navíc byly půjčený, externí zdroj jsme k nim neměli.
-
lol, ja bych spis mel podezreni, ze okolo sedici si mysleli opak :).
-
Ta kamera je závislá pouze na baterce?Nedá se strčit do zásuvky?
-
Hlavně ty, tys mluvil jak v kostele. *15*
-
ted na to koukam no...
-
Ale chvilu isiel a potom zrazu vypadol a ani na mixaku to nebehalo...
-
sry, nemeli jsme predstavu jak je to hlasity.
-
AC/DC? Tak to je blbý.
-
Za technický výpadky sorry, byl to podstatně větší boj, než jsme po testování streamu pár dní nazpátek čekali / byli připravení řešit.
Jak to bude se záznamem se uvidí, vedlejším kamerám došly baterky (výrazně jsme přetáhli plánovanou délku), na hlavní je to komplet, ale ta zabírala jenom pohovky. Aby legrace nebylo málo, nahrávání zvuku po dvou hodinách natvrdo zamrzlo, takže bůhví, co z toho vyleze. Ale nějak se s tím poperem. -
cukrarska modelovaci hmota.
-
Viděli jste na té fotce snad nějaké dítě? Ne! Takže Troll se nedostavil.