-
technická ke zvuku
Ten jeden zahuhňanej mikrofon, kterej mám chvíli já a pak Petr, příště nebude (a dostal naplácáno). -
Díky za podcast
Akorát když jste zmiňovali Bungie a jejich AI, tak jste trošku pozapomněli na hru Oni (Bungie West, rok 2001).
Trošku si vypůjčím reklamní slogan na hru Dishonored - už v roce 2001 měla hra Oni něco jako "analogovou AI". Umělá inteligence má pět stupňů ostražitosti (ostražitost relaxovaná, nízká, střední, vysoká, bojová) podle kterých je upraveno její chování a reakce.
Samozřejmostí je centrální a periferní vidění pro AI, pět různých možností zvukových podnětů pro AI (zvuk nepodstatný, zajímavý, nebezpečný, zvuk pěstního boje, zvuk střelby), režim pátrání po příčině podnětu a v neposlední řadě za definovaných podmínek možnost pro AI ovládat ingame terminály.
Pochopitelně jak už to často u dobrých a slibných projektů bývá, přínos všech těchto vymožeností byl pohřben uspěchaným vydáním. Takže kdo Oni hrál, tak si asi vzpomene, že v praxi hráč vidí pouze stav "AI je v klidu", stav "AI hledá soupeře" a stav "AI bojuje se soupeřem".
Kdo by chtěl vědět více o tom, co dokáže AI z 11 let staré hry, může nahlédnout na wiki: "http://wiki.oni2.net/Tricks_behind_Oni_A.I.", popřípadě na některá videa v youtube playlistu: "http://www.youtube.com/playlist?list=PL1F5A159B3D9E74FB"
Na závěr snad drobné přiznání, že AI v Oni je ten hlavní důvod, proč nemohu překousnout "kačenky na střelnici" a "fackovací panáky" v soudobé produkci. Proč to (AI, hratelnost, balanc obtížnosti) nejde v roce 2012, když to šlo v roce 2001? -
Meli jsme tady na strankach spatnou verzi embedu, ktera zlobila. V druhy pulce podcastu uz jsme to opravili, ale kazdopadne, priste to bude OK od zacatku.
-
Dneska jsem to nestihnul, za jak dlouho se bude objevovat na Playzone záznam?
-
Obsah podcastu fajn, obraz fajn , zvuk fajn ale viac sa mi pacilo ked bol podcast viac uvolnenejsi.Toto mi pride ako rozhovor v studiu hlavnych prav (chapem ze je menej prace pri strihani) a skoda ze ste hosta nepodrzali na dotazy...
+ do chatu by som pridal nieco ako ignore... -
Jen je škoda, že host nereagoval na snahu o vtipy ze strany Pavla. Mě se to jinak taky líbilo, jen bych byl nerad, kdyby se z toho postupně vyprofiloval zbytečně profesionální (nudný) pořad. Obraz perfektní (na mé straně bez problémů) jen ten zvuk u jednoho z mikrofonů pokulhával.
-
Mě to třeba šlo celou dobu na HD a ještětady na stránkách :)
-
Možnosti novýho studia se mi líbí. Střihy s trailery, prolínaní čehokoli super. Ještě bych to dal dál, že když třeba mluvíte o nějakém vývojáři, ukázat jeho fotku, obrázky z her, na kterých dělal atd. Ale hodně super. Hodně se mi tam líbil i nápad od posluchače, že by vzadu hrál někdo hru na tv a pak o ni něco pohovořil. Ještě k tomu rubriku cheaty, a už by to byl takový stařičky Špatný vliv :) Ale bez legrace, je fajn, že se to posunuje někam dál a líbí se mi to, držim palce!
-
Yep, mám to úplně stejně....
-
po pár sekundách to jde do kelu. na stránkách playzone v pohodě, tady ne.
http://madsmejki.sweb.cz/gczfail.PNG -
Zkus si přepnout na SD - koukam na to z domova a pomohlo to.
-
po pár vteřinách zásek
200, stream not found -
A kdy?
-
Ano.
-
FC 101
Dnes už je podcast klasicky...? -
xxx
plně souhlasím -
Ty sedíš taky, jak koukám.
-
100. podcast byl náhodou fajn, líbilo se mi, že se probíralo i aktuální téma
-
Mozna kdyby vsichni ten Adblock nepouzivali, tak by tu nemuseli byt tak agresivni reklamy ...
-
On tam byl jen jeden na tři kuřáky sedící daleko od sebe :)