Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    no jeden by se s touto hodinou konani nabizel, pokud vezmu minule podcasty....
  • Inquisitor
    Tak pozdě? Já už musim po večerníčku spát :)
  • Giuzeppe
    Takže nejaký špeciálny host? *4*
  • Luke

Fight Club #102

Pozor, hlášení: dnes se bude vysílat ojediněle až od 19:00.
  • Corvus

O,o

Ta dnes cca kdy, plantážníci?
  • Amylee.Anderson
    http://chzmemebase.files.wordpress.com/2010/12/efaeb63f-b217-4d13-bbb6-823e877ee7d2.jpg
  • janchor
    Nechával jsem to tam záměrně, stejně jako jsem nechával část zvuku z trailerů, aby šlo o jasnej předěl.
  • smejki
    *1*
  • Wyder
    Člověk úplně zapomíná, jak je ten život pouze s jedním monitorem hrozným utrpením... :)
  • blixa
    Tohle budeme resit.. Asi se to nepovede jeste do dalsiho dilu, ale do budoucna bude pripraveny velky okno s videem a chatem na boku..
  • Chtělo by to v audio verzi vystříhat hlášky typu: "Teď si pustíme trailer"
  • Keyz
    Mně vadí,že nemohu využít obrazovou kvalitu vysílání a chatu zároveň.Video nejde zvětšit, jde pouze fullscreen a pak nevidím chat.To je dost blbé.Tedy nelze jako minule video trochu zvětšit a stále vidět chat.Navíc zde musím okno s chatem přetahovat do okna s videm.
  • Playzone

Chtěl bych vyjádřit své pozitiva a negativa ohledně zkoušky u playzonu, za + považuju mnohokrát zlepšený obraz při živém vysílání i trailerové vsuvky byly fajn, dalším jasným plusem je i nový chat a pro mě osobně, nemusím chodit do google chrome a na own3d, který mi blbnul. Mikrofony asi máte stále své, ale použitelné jsou, taky by byla škoda zrušit občasné afterparty (nevím jak má playzone program, jestli po vás ještě něco mají). Když to shrnu, polepšili jste si, ve směru živého vysílání, záznamy dávám jen někdy, takže ještě nevím, jestli jste s tím něco teďka dělali.

Váš věrný čtenář Kedaro
  • zdeeneek
    Na zacatku hry jezdis jen kratky trasy, ktery trvaji cca 10-15 minut. Postupne jak levelujes postavu ridice, tak dostavas i zakazky na delsi vzdalenosti. Momentalne mam ridice na 13. levelu a jezdim trasy cca 1100 km coz mi casove zabere asi 45-50 minut.
    Fyzika hry se mi zda, ze je treba oproti Scania Truck Driving Simulator o neco malo zjednodusena, ale i tak je ETS2 porad bliz simulatoru nez arkadovymu jezdeni.
  • zdeeneek
    Diky Slotermeyer@tiscali.cz a jeho zaznamu jsem o rozhovor nastesti neprisel ;)
  • janchor
    smejki: Yep. Večer k tomu sednu.
  • smejki
    janchor: ergo re-cut?
  • blixa
    Jde to tady: http://games.tiscali.cz/archiv/podcast/

Ale urcite to planujeme predelat tak, aby k tem videim byl pristup jak pres GamesTV, tak pres podcast stranku.
  • videozaznamy

cus, neni mozny na webu zridit nejakou cestu (jestli existuje, tam mne pls jen nasmerujte), kde si lze zobrazit videa z fightclubu? mne se dari ty videa nalezt jen (a to dost blbe) pres fulltext, ocekaval bych, ze je najdu bud pod linkem se seznamen podcastu nebo pod tim GamesTV...
    diky, F.
  • Inquisitor
    Hlavně je tam dobrá moderská základne takže to vyšperkují k dokonalosti. Vzdálonosti reálne určitě nejsou, to ani není možný vzhledem k velikosti mapy. To by člověk jel z prahy do londýna dva dny :). Je to ale udělané dobře, nejsou to žádný krátký úseky. Na fyziku už jsou taky nějaký modu, ale v rámci hry je to v pohodě. Asi nejvíc mě tam štvou brzdy, brzdí to dost pomalu. To mít ve skutečnosti tak s tim nikam nejedu.
    No když teď nemám práci řidiče, tak aspoň mezitim doma trénuju, ale nevim jest-li mi to započítají do praxe :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit