Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Slotermeyer: Saviour of the universe!!!
  • Slotermeyer

Fight Club #101 Uncut

http://snd.sc/Pvnw6h

Vystřihnul jsem jenom trailery. Rozhovor s Pavlem Šeborem je v čase 07:48-25:38.

Enjoy!
  • conflig
    ok
  • Wyder
    Nejlepsi bylo, kdyz to nahraval i Slotermeyer. Pokud byl online, vzdycky nahral vse a bylo to 20 minut po vysilani...

Ja jsem pro navrat ke korenum... :-)
  • Luke
    Bude. Vlastně je. Ale ještě nemůže ven. Brzy ho vypustíme.
  • conflig
    Neví někdo kdy a jestli vůbec bude video záznam Fight clubu 100?
  • Keyz
    Hraji demo a je to zábava.

Hrál jsem to sice chvilku,ale jestli rychlost a délka tras je dle reálné předlohy tak to je teda pro trpělivé :)

Dobré jak vychytali i drobnosti.D1 je reálně hnusná,jsou tam zřetelné krátkodobé záplaty.Tuší,že tam nejdou vyjeté koleje.To je škoda no.

- Snad se jím bude dále dařit a někdy přidají online reflexi události ve světě do hry.A také lepší zvuky a snad fyziku.I když jsem kamión nikdy neřídil tak jsem nějak lehce převrátil.Asi jsem jel jak *12* no To je možný....
  • Pan_Klobouk
    Ach tak. Tech. problemy jsem tu nekde zmercil, ale prelozil jsem si to jako "nesla kamera/stream". Pokud ani mikrofon... pak uz je to jasny. Skoda, takze Sebora a ETS2 chytila jen ta hrstka staslivcu, co byla online.
  • Luke
    Kdyby sis FC101 poslechl, tak víš, že z technických důvodů se nepodařilo nahrát první polovinu natáčení. Ve třech jsme to natočili znova, ale host - Pavel Šebor - už nebyl v té době ve studiu.
  • Robotron3
    To nevím, já myslel, že nějaká technická chyba? Že nešel záznam?
  • Pan_Klobouk
    Nevidel jsem a neslysel jsem (podcast), ale... jaky ma smysl zvat tvurce ETS2, prave v dobe kdy ETS2 vychazi a zacina se prodavat, ptat se ho na ETS2... a pak to z podcastu vystrihnout?
  • Robotron3
    Copak ty neznáš současně nejprodávanější hru v našich herních shopech? A tudíž velký hit Euro Truck Simulátor 2 ;)
  • Robotron3
    Asi tě nepotěšim... Byl to dobrej a zajímavej rozhovor, škoda, že se to nenahrálo.
  • No jestli FightClub diskutoval o 'http://en.wikipedia.org/wiki/ETS2', pak je skoda, ze to slo ven *1* - Pesne tak, casto nevim o cem se kdo snazi diskutovat, kdyz misto nazvu pouziva zkratky.
  • zdeeneek
    Zrovna povidani o ETS2 v zaznamu neni, ja se picnu ;) Ale nevadi, pro me je stejne ETS2 jasna hra roku - neni nic lepsiho nez si na 600 km dlouhe ceste pustit radio a v nem podcast fightclubu ;)
  • janchor
    Oba.
  • smejki
    Petr nebo mikrofon? *8*
  • Corvus
    Ehm... na holou?
  • sleepless
    Zaznam ze 101 vypada na vikend, jelikoz nejdrive potrebujeme vyhodit ven zaznam ze 100, ktery uz ma Pavel takmer hotovy :)
  • sleepless
    Supr, diky za info. Oni mi uplne vypadlo, i kdyz jsem to hral! :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit