Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jánchore,zbytečně..
  • dlouhodoba analyza

uz nejaky cas premejslim proc to slo do sracek ve kterejch to priznejme si je a uroven podcastu mela klesavou tendenci od chvile kdy do games nastoupil pavel a ukradl lukasovi roli moderatora a cloveka se zajimavymi nazory ktery umel vtipne vest podcast tak sesadil na roli zasrany spojovatelky ktera jenom cumi do chatu na pavlovi je proste videt ze se hostu pta jenom proto ze musi aby si vecer mohl vykazat cinnost takze lukase vratit zpatky na moderatorskej post uvidime jak se pavel chytne z karla drdy udelat stalyho hosta a dan vavra by se v kazdym podcastu pripojoval pres telemost.
  • smejki
    a už jim fungují IP protokoly? *8*
  • Inquisitor
    Já si klidně poslechnu oboje, nemám s tím problém.
    A místní fanatici už mínuskujou, že někdo neposluchá jenom fight club :D
  • Tak po transformácii Fight Clubu na Boring Club som začal hladať nejaký podcast, ktorý by som počúval ako podmaz a musím povedať objektívne skonštatovať, že niektoré podcasty Eurogameru sú lepšie ako terajší Boring Club.

Trebárs taký špeciál o Risen 2 a PS Vita je zábavnejší a hlavne tam rozoberajú vynikajúco do hĺbky všetko......
  • Keyz
    Franz je celý "vizuální" *15*
  • A hlavně s nejgeniálnější hláškou celé historie Fight Clubu. Je to prostě dobrej Chalan. :)
  • hned video

Proč nemáte ihned video. Mě pouze poslouchání nebaví a hlavně s obrazem má člověk víc šancí se do toho podcastu zažrat. Nezapomeňte jak říká Franz: "21.století je století vizuální".
  • Robotron3
    Nemáte v sestříhanym podcastu #102 nějakou ozvěnu?

edit: Už v poho, jen na začátku...
    A ještě teda, doufám, že bude Honza Olejník docházet do podcastu dále a klidně i častěji. Sympaťák s podnětnými názory a informacemi, toho si držte :)
  • Cahir

PRO REDAKCI

Hoši, doplnil jsem svou čtenářskou recenzi k ME o EC a DLC, ale už nemůžu editovat. Nešlo by s tím něco udělat?? Že byste to třeba smázli a já tu rozšířenou poslal jako novou...
  • janchor
    Však proto jsem YouTube linkoval - záznamy z nového studia už jsou v podstatě 1 ku 1.
  • On psal o celých záznamech, tedy o nesestříhaných.
    Já bych to popravě taky uvítal, protože jsem hlava děravá a zapomínám na živé podscasty, ale hlavně se mi nechce čekat na sestříhaný záznam vždycky do víkendu :-)
    Ostatně - teď když je to v novém studiu a jsou tam všechny ty znělky apod,... tak by se to ani stříhat nemuselo ne? Prostě to na youtube prdnout tak jak to je a šmitec.
  • janchor
    Jsou: http://www.youtube.com/user/GamesFightClub
  • Black_Hand
    ad clovek co se ptal na amnesii na steamu: cestinu tam nikde nevidim ani pro titulky.
  • Ahoj, zaznamy FC asi nie su niekde ulozne, aby sa dali pozriet cele jak to byvalo na Own3d.tv co? Dik.
  • Tak hlavně,že to víme i na fejsbuku *7*
  • Corvus
    Fight Club s hvězdičkou... To byly časy, kdy jsem se snažil doma upoutat pozornost rodičů, aby si u kýženého pořadu té cenzorské hvězdičky nevšimli *4*
  • V tom případě by se to ale mělo vysílat až po 22 a ne po 19 hodině *1*
  • Keyz
    Asi dorazí Karel Drda *5*
  • A dobre udelas, protoze tohle bude mladezi nepristupny dil :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit