-
Jo, ty asi budeš patřit mezi ty borce, co si na péro nechaj vykérovat "miluju lehký holky a těžkej kulomet". paráda.
-
Vzkaz redakci
Zdravím redakci.
Chlapi, pokud chcete diskutovat nad herními typy, vývojem/nevývojem, rozvojem/stagnací, zamyslete se nad tím, co vlastně komentujete. Tvrzení, že CoD má špatný level design pro single player, že Battlefield je o single playeru nebo srovnávat vojenskou koridorovou akci založenou na silném narrativu srovnávat s Half-Lifem nebo Doomem? Nebo srovnávat Far Cry s CoD? Kluci, recenzujete dlouho a musím říct že pokud jste schopní říct něco podobnýho, za mě se jedná o stagnaci ve Vašich recenzích a absurdní zatvrzelost.
A co se týče otázky „co je na MoH špatně“, zahrajte si to, pak CoD, pak znova a zaměřte se na chyby, AI, level design a podobně. A říct že XCOM může mít chyby, ale CoD ne... Takhle ne...
Myslím že je čas na „recenze vývojářů recenzentům“, které by reagovaly na podobná prohlášení, která nedávají smysl. Vývoj dělám už nějakých pár let a každým rokem je to víc a víc o „bleskovosti“, být zajímavý, vézt se na vlně trollů a haterů a rozdmýchávat nekonstruktivní diskuze. -
Asi šlo, ale máme natolik zaryto v podvědomí, že díl co díl začínáme okolo čtvrtý hodiny odpolední, že dopředu hlásíme jen výraznější změny obvyklýho času.
-
Myslim, ze to pisou na facebooku - pokud nejsi zaprisahlej odpurce facebooku jako Troll.diskuzni tak se to dozvis tam.
-
Čas
Zdravím, šlo by hodit vždycky do bleskovek zprávu, že třeba další den bude odtolika do tolika podcast? Rád bych se někdy zeptal online. :) -
Tak jasně, ono je nakonec osobní i to když si ho půjdeš vy*onit na dětské hřiště. Ale získáš jistou větší pozornost než když tak uděláš doma u počítače při sledování Fight Clubu.
-
I to je osobní věc, to kam si co necháš udělat.
-
Je to osobní věc. Tak osobní, že si ho nedáš udělat na zadek ale na ruku tak, aby ho náhodou někdo neviděl a nezačal se zajímal co to je. *4*
-
Lukáš už to říkal 100x. Není to dle Dishonored a co to je, neprozradí. Osobní záležitost. Nechápu, kde se bere tohle neustálé vyzvídání kolem tetování. Tetování je čistě osobní věc.
-
Zhodnotenie noveho podcastu jedným slovom: NUUUUUUUUUUUDAAAAAAAAAAAAAA (k posrani)
-
Dotaz
Lukáši, všiml jsem si, že máš na ruce tetování podle hlavního hrdiny hry Dishonored, je vidět že jsi velký fanda tohoto typu her, a chci se zeptat, jestli přemýšlíš o účasti na nějaké Cosplay soutěži jako Corvo? -
Volal mě tu někdo?
-
16:30 plus mínus kosinus
-
Dnes v 16:00?
-
!
-
?
-
nic proti, ale u Eurogameru nejsou vtipy vubec, narozdil od FightClubu
-
No, jak jsem psal - ono si to sedne. Věř nám! :)
-
Byl jsi ztrestán + *5*
Já to beru tak,že když na to koukám a poslouchám to, tak čím lepší zvuk a obraz tím lepší.Nechci koukat na nekvalitní obraz a šumiví zvuk.Prostě je to lepší ten a hlas není ničím rušen atd.
Je pak jedno jestli to někdo vidí jednou anebo vícekrát.Vidí pak prostě lepší obrazovou a slyší lepší zvukovou kvalitu.
Kdybych to měl nějak přirovnat.
Libí se mi rozhovory Jaromír Möwald na jeho blogu.Co mně vadí je ten hospodský hluk.Pustím si to abych slyšel hosta a ne hospodu.
Kdyby to bylo bez ruchů bylo to přece lepší (je jedno jestli to lze realizovat). -
Je mi jasné, že budu "ztrestán" minusama, nicméně mě nepřestává fascinovat, jak tady velká spousta čtenářů prahne po spektakulárním obraze a audiofilním zvuku... Jsem sám kdo si všimnul, že je to jen podcast, kde se sejde partička redaktorů a klevetí o všem možném? Nebo si to snad někdo vypaluje na bluray a sjíždí FC pravidelně každý večer? Čili za mě (psal jsem to už v chatu): zvuk a obraz dobrý, ale to je mi prakticky jedno, nekoukám na Pána Prstenů, že a co se týče moderování, mám Pavla rád, ale Lukáš mi sedne víc. Upozorňoval jsem nesčetněkrát, že FC se řítí do přílišné uniformity, řádu a (bohužel) se nám tam pomaloučku vkrádá skoro až nuda... Pozor na to. Nicméně je to jen můj osobní názor a většinu FC poslouchám u práce ve photoshopu či jiné činnosti. Nic proti Pavlovi, píše skvěle, fotí dobře a už bych si fakt rád od něho přečetl nějaký ten cestovatelský deník.