Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    neignoruju. ty duvody v prvnim odstavci mohou byt dulezitejsi, nez ty v tom druhym a v tom pripade to je pro toho cloveka oduvodneny hate.
  • Tahle hra vyčnívá v tom, že podobnou v dnešní době nenajdeš *1*
    Poradil jsem ti už jednou, ale zopakuji to. Hraj s gamepadem! Tím veškeré tvé problémy pominou a můžeš hrát bez jakýkoliv problémů. Jediná skutečná negativní věc na tomto portu je právě ovládání na klávesnici a myši...
  • Pokud ignoruješ prostřední odstavec tak ano *7*
  • Keyz
    Toho jsem se obával,že ta debilita nejde vyřešit.Již jsem se setkal s tím,že mně to přeskočilo na nepřátele někde pod střechou a druhý mně vesele sekal ze zadu.
    Nejhorší je že,když to nepoužívám tak se zase špatně trefím protože se musím otáčet jak robot přes čudlíky.To je teda věc tohle. *11*
  • Black_Hand
    dyt si tvuj prvni a treti odstavec protireci :).
  • MickeyMutant
    Pokud hraješ s myší, tak je to neřešitelné. Přepínání nepřátel se totiž aktivuje právě pohybem myši. Vyzkoušej si to někde, kde na tebe nemůžou. Jednoho lockni a pohni myší - target kolečko ti bude vesele skákat sem tam po všech čertech. Dokud nesáhneš na myš, tak cíl zůstane uzamčený. Bojovat s více protivníky se zapnutým zaměřováním tak vede k naprostému chaosu a končí většinou tragicky.
  • Keyz
    Ty nové věci jsou snad rozdíl mezi kozolovou verzí a PC verzi,tedy v tom nemůže vyčnívat tak hrami podobného žánru na PC...
    Jinak když to hraješ tak mně snad poradíš.Jak udělá aby při zaměření nepřátele mně zaměření nepřeskočilo na dalšího?Takto to mimo jiné dost stěžuje boj s více protivníky na různých stranách.
  • Dost věcí na novou hru. Jinak jak psal kolega přede mnou, ale je toho víc (nebudu však spoilerovat)
  • Jen pro upřesnění, na řadu by to mělo přijít kdy? *4*
  • Ne že bych ten hejt nechápal. Lock na 30 FPS je u PC docela sviňárna, nemluvě o nízké rozlišení. Nejvíce to podělali u ovládání. To se však dá vyřešit gamepadem a ostatní problémy se prostě musí přehlédnout (a DÁ se to hrát i s nimi).

A v čem vyčnívá? V obsahu. 4 noví bossové, 4 nové npc, hromada nových věcí (zbraně, brnění atd.), revoluce v PvP systému + ohromný posun v příběhu (konečně máme všechny rytíře pohromadě...), to nestačí? V tomto ohledu port jednoznačně vyčnívá.

Špatná konverze to není, ale hateři si důvody najdou vždy. Dosud jsem neviděl JEDINÝ hate na hru, který by byl podložený...
  • Trol.diskuzni
    To je marné... *6*
  • Keyz
    http://store.steampowered.com/app/211420

Tam to je napsaný.
  • Keyz
    Kdybys to podpořil argumenty tak to co si napsal má nějakou hodnotu.Takto se podle toho sotva někdo vycházet.
    Ta špatná konverze je prostě fakt,pak aby ta hra bylo opravdu super nejlepší tak by v ostatní věcech měla dost vyčnívat....
  • troll-> Mas pravdu niekto ten text nechape ale my sme to neni...
  • To rad slysim.
    Co je tam vlastne oproti konzolovejm verzim navic?
  • Trol.diskuzni
    Ne... *7* Myslel jsem, že místní inteligenti alespoň oplývají schopností chápat smysl citace textu:

http://jyxo.info/uploads/1F/1ff2c85f5e7cd4817ecd1c39e58943ac0589ae04.png

Jak vidno, mýlil jsem se.
  • Tak Dark souls Prepare to die edition dohráno. A musím říct, že je to NEJLEPŠÍ rozšíření, které mohla původní hra dostat!
    Takže ať si rozmazlení pc hateři do sytosti píší o nejhorší konverzi všech dob, já jim to neberu. Ale tahle hra je must have titul tohohle roku! *14*
  • Ty pracuješ v redakci? *7*
  • Trol.diskuzni
    Ehm? *7*
  • Odkedy si v redakcii? Verim ze mas potrebu niekam patrit a tak sa pokladas za sucast games.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit