Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ellendway
    šest nebo osm to už nehraje roli. Dneska je u nahrávání důležitý spíše procesor a paní grafika.
  • Tak dark souls pc je venku... a je to snad nejhořší port, jakej byl kdy udělanej. Opravdu k smíchu. Dobrou noc
  • No jo, jen novinarsky tlachani, hrejete si polivku, nebo je to tak v CR normal. Snad to neni,az tak ukrutny... Peace out, Sv.etr. (mam Vas rad).
  • Black_Hand
    ok :).
  • janchor
    Stavěl jsem to před třemi lety a zatím nenarazil na situaci, že by to nestačilo.
  • janchor
    Nahrávám už v 720p.
  • Black_Hand
    a kdyby bighead cetl, ze na tom pocitaci lukas i toci, tak by pochopil, proc je to malo :).
  • Nahráváš videa v 1080p a pak je překlopíš do 720p nebo už při natáčení ti hra běží v 720p?
  • Já osobně mám 4gb ram a to hraju na notebooku a bohatě mi to stačí na dnešní porty z konzolí(nic proti konzolím *3*) nebo prostě hry které jedou i na dnešních konzolí stačí bohatě. Jediný problém mám s BF3 kde ramka zmizne ani nemrknu především na mapách BtK *4*
  • Black_Hand
    neni to trochu malo pameti?
  • janchor
    Lehce přetočenej i7-920, GF 460, 6 GB RAM.
  • Mám takovou otázečku,na jaké sestavě hráváš, když točíš videorecenze? *4*
  • janchor
    Právě ji točím.
  • bude videorecenze ?
  • *1*
  • janchor
    No dobře, tak já ty Darksiders teda vypnu.
  • Podcast

Stihne se dnes sestříhaná verze včerejšího podcastu?
  • calwin
    vďaka za ďalšie tri podcasty :D... vypočul som si to celé naraz v práci (perfektne to kráti čas)
  • Amylee.Anderson
    Ten kdyby tam šel, tak nechci pak vidět ty tweety :D
  • janchor
    Se stovkou už máme nějaký plány, BigPetera snad někdy nalákáme, ale má to holt dost z ruky.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit