-
Jedina mozna volba je Doskocil. Ten ktery vybudoval tu, no, navstevnost. Rozeny budovatel, stavitel a zakladatel. I myslitel. :) Draken je jiste exkluzivni, ale co on ma s Games spolecneho? A navic se mu nechce. Ze pry se mu... plachej. :)
-
Jo, to bych byl pro!
-
(tichý šepot vánku) Drakeeennn....
-
Příště...
Si prostě a jednoduše zakažte hovořit o Kickstarteru. Ty projekty které tam řešíte jsou momentálně naprosto nezajímavý. Můžete o tom hovořit až to bude skutečnej projekt, ale pořád zmiňovat každej prd, kterej se objeví na Kickstarteru je fakt zbytečný. Navíc je škoda přijít o Martina. -
Jo, to uznávám. Nechal jsem se asi trochu unést, protože mám zrovna rozehraný Broken Sword onehdá ze 100. LEVELu. :) Každopádně jako host by byl určitě zajímavý pro spoustu posluchačů, to bezpochybně, takže když přijde do jakéhokoliv FightClubu, budu jedině rád.
-
To by bylo moc zaměřený na jednu hráčskou skupinu imho, to bych do jubilejního 100. podcastu nedával, to bych si klidně udělal nějakej adventurní speciál, ale do tý 100 bych pozval někoho, kdo osloví pokud ne všechny, tak aspoň většinu posluchačů a bude jim mít co říct, pro mě by se tímhle třeba stal 100. podcast skoro neposlouchatelnej, protože adventury jdou drtivou většinou mimo mě....
-
100. FightClub
Kluci se ptali, kterého hosta by mohli do budoucna pozvat. Líbí se mi představa, kdyby třeba právě ke 100. FightClubu pozvali Petra Ticháčka. Zaměřit se decentně na adventury, probrat jejich minulost, současnost, budoucnost…Sice se už nějakých pár let říká, že je to mrtvý žánr, ale takhle černé bych to určitě není. Gemini Rue, Resonance, A New Beginning, aj. mají pozitivní kritiku, velký ohlas z širokého spektra hráčů a hlavně, Petr, Lukáš, Pavel a Martin by k tomu společně s "BigPeterem" měli určitě mnoho co říci. -
GAMESCOM
Nějaký vtipný zážitek z GamesComu? -
Ty musis byt novy...
-
Kdy dnes FC
Uz je po 4. hodine...... -
no alese by bylo fajn nejak ocenit jako ctenari/posluchaci, za to ze z valne casti prebral levisovu praci.
-
Draken by neměl chybět a Aleše Smutného bych taky rád viděl.Minule mluvil dobře.
-
když nepočítám herní pořady, tak jsem snad u nás ještě neviděl žádnou televizi o hrách mluvit normálně, vždy to bylo zlo a věc, kvůli které lidi vraždí atd, jsem na to teda zvědavý
-
Já bych radši Lucku Jiříkovou, anebo Drakena anebo Aleše Smutnýho, anebo postupně projet rovnou celou redakci *2*
-
Jako host prijde redaktor CT Honza Beranek a bude mluvit o tom, jak to probiha v televizi pri vybirani reportazi na herni temata..
-
A kdo bude hostem? *4*
-
Nějak po čtvrtý.
-
Tak v kolik dneska?
-
Ještě že ty "sociální sítě" máme, že? Chudák holubi by se ulítali... *6*
-
On ten páteční výkřik byl velmi narychlo improvizovanej nápad přímo z výstaviště, kde jedinej informační kanál po ruce byly právě sociální sítě.