Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    To jaksi není možné - JD nepustí do diskuze jediný příspěvek, který by jen nepatrně naznačil, že on nebo Eurogamer není dokonalý. *3*

(Jinak bych tam už dávno byl a pěkně jim to tam propral...)
  • Víš, je poněkud trapné, když se někdo pohoršuje nad něčím, co sám pak dělá. Tím jenom ukazujete, že jste stejní jako on *7*

Čili tady nezasírejte diskuzi nadávkama a jdětě radši na EG, protože si z JD evidenteně budete rozumnět.
  • Trol.diskuzni
    Mně osobně nevadí, že vysloví negativní názor... Nesmí to ale být programově - pak to smrdí nekorektním vedením byznysu. Nehledě na to, že forma jeho kritiky skrze twitter neodpovídá intelektuální pozici a věku, kterého by měl nyní jakožto dospělý člověk a šéfredaktor Eurogameru dosahovat.

Mimochodem, když už hovoříš o té demokracii - smiř se s tím, že lidé budou zase zpět kritizovat jeho, protože s ním nesouhlasí... *3*
  • Inquisitor
    Tady nejde ani tak o názory, jako o styl ktrým je prezentuje. Prostě jako malý uražený děcko, co jenom hází špínu. Tomu neříkám názor.
  • Takže on to může dělat a my tady ne? Smiř se s tím. *2*
  • Co s vám na JD názorech nelíbí? Tady to je asi samej pravdoláskařskej/levičáckej/bolševickej/hipísáckej já nevím jakej ještě pomatenec, který je v šoku z toho, že si někdo dovolí někoho zkritizovat nebo se o něm negativně vyjádřit. Ale to je holt demokracie, smiřte se s tím *2*
  • Trol.diskuzni
    Já myslel, že mě máš zablokovaného... *3*
  • Divím se,jaktože jsi nenapsal "RIPFAIL",že by jsi se změnil? *1*
  • Trol.diskuzni
    Bohužel musím konstatovat, že s ním v té pasáži "vyrabeni hvezdicek z prasat" souhlasím - vůbec poprvé...
  • Jojo už to vidím *1* Mě se ten tweet nechtěl zobrazit a teď už vidím i tento a ještě další nějaký nový-
  • Trol.diskuzni
    Když už to tady tak řešíte - co má vlastně džejdý proti bývalým levelákům nebo nedejbože proti veškeré jeho konkurenci v ČR? Eurogamer nebyl přítomný ani na vyhlašování ankety Booom, kde se jinak účastnili snad úplně všichni (i Replay + Gamepage).

http://games.tiscali.cz/tema/booom-2011-cesti-pisalci-voli-svorne-nejlepsi-hry-roku-58754
  • Inquisitor
    "ne tlaceni ega reporteru/vyrabeni hvezdicek z prasat"
    Tim určitě naráží na videa s Drdou.
  • A čím na něj útočí,jakou narážkou? Jsem trochu zpomalenej,tak mě omluvte *1*
  • Inquisitor
    To bude závist.
  • Inquisitor
    A pozor JD opět útočí, tentokrát na Drdu :) https://twitter.com/jaydeecz
    Ten jeho twitter je fakt kouzelnej.
  • Ellendway
    Honzík je Honzík. Jeho herní novinařina je skvělá, i když jeho web, který má již pár let potíže s UTF-8, navštíví měsíčně pouze pár tisíc unikátních návštěvníků.
  • Ten člověk už musí vážně trpět nějakou těžkou mentální poruchou.
  • Amylee.Anderson
    Já ani nevim, jak na to mam reagovat, v tomhle ho přece nikdo nemůže podporovat :D
  • Spusten novy web OutsideXbox (od lidi ex-OXM/Gamespotu). Takhle se delaji vtipna videa z vystav, ne jako ty traparny http://www.outsidexbox.com/articles/2012-08-17-gamescom-2012-day-two
  • Amylee.Anderson
    To je vocas :D Co psal? Já už na jeho twitter mam ban.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit