Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Myslim, ze nejaka zminka o srazu padla i v nejakym podcastu pred Gamescomem, pokud se teda nepletu.
  • Oboji je správně.
    *2*
  • Trol.diskuzni
    To víš, kdo dnes nemá fejsíček nebo tvítko, jako by nežil... Deal with it, bro (I did)! *6*

Basic rule: Víc přátel nebo retweetů => větší péro!
  • Dej si LIMBO po sté dokola.
  • Amylee.Anderson
    A to je fakt takovej problém si jít na nějakej zahraniční web a neprudit, když ti český weby nejsou dobrý?
  • To je dobrý nápad. Mohl jsem tam tak ozkoušet i jiné hry, pak z jejich hraní sesmolit nějáký cancy a za to somrovat prachy. Možná příště.
  • janchor
    Nehrál, protože hru předváděli ve veřejný hale, a i když jsem si dvakrát udělal čas a šel to přes půl výstaviště prubnout, v obou případech byla obsypaná lidma, takže jsem tam chvíli stepoval a pak to musel vzdát, protože celej den jsme na jednu hru fakt neměli.

Tolik k tomu "neobtěžovali".
  • Tak když ti to bylo tak jasné,měl sis na GC zajet sám pro své vlastní dojmy,chytráku *7*
  • rancor1223

Gamescom sraz

On byl nějaký Games.cz sraz? No, máte recht, ani Twitter ani ksichtknížku nemám a tím pádem ani nesleduji. Hodit to jako Bleskovku, nebo součást nějakého Gamescom článku, určitě bych o tom věděl a možná se i stavil.

EDIT: Jiank, za mě taky nejzajímavější hrou je XCOM. Sice mi do ruky vrazili Xboxovou verzi což bylo trochu utrpení, ale dalo se to. Větší problém byla němčina, kterou vůbec neumím *15*. Gameplay byl ale perfektní! Zničitelnost a interaktivita prostředí je zdá se, srovnatelná s originálem. Grafika velice povedená. Nemůžu se dočkat!
  • A hral to? Nehral, radši dělal psedohumory, takže se zase bude muset něco obšlehnout z rockpapershotgun...
  • Proč lžeš, ty lemro? Lukáš v podcastu říkal, že tam obtěžoval několikrát...
  • Už když jsem viděl trailer oznamující přítomnost Hotline Miami na Gamescomu, bylo mi jasné, že ty líný lemry z ČR se s handson dojmy nebudou vůbec obtěžovat. Je dobré mít v životě nějáké ty jistoty.
  • zdeeneek
    Ja jsem na games vubec nechodil dokud sem nepresli kluci, kteri delali Level a Hrej. H.Doskocila beru jen jako komickou figurku mezi ceskyma hernima novinarema.
  • Amylee.Anderson
    Mě by to taky zajímalo. Jestli žárlí, nebo je fakt jenom pitomej.
  • Nemám protože jsem čekal co vyplodíš když si tu takovou dobu nebyl *6*
  • pernicek

Eurogamer

Tak určitě. Když zakládal českej eurogamer, tak si určitě myslel, jak bude trhat návštěvnostní rekordy, protože on má přeci licenci Eurogameru, ale ono h*vno. Na twitter si napsal, že vybudoval návštěvnost Games.cz, aby každej věděl, že je to jeho práce, jenže ono nejde jen o to jí vybudovat, ale taky si jí udržet. A proto teď na všechno nadává, protože se mu vůbec nedaří. Ale jen ať pokračuje já se skvěle bavím! *15*

PS: Petře, kdy vyjde ten článek o těch krásných číslech? Slíbil si to v nějakým podcastu, který byl ještě před E3.
  • Cahir
    Docela mě baví, jak se tady Gayrim poslední dobou snaží vydloubat špínu ze zákulisí herního žurnalismu. *1* Tohle už je asi tvoje pátá "nevinná" otázka...
  • Inquisitor
    A je to vyřešený :D
  • pokud to prezentuješ jako malý uražený děcko tak určitě *2*
  • Takže, když někdo o někom řekne, že je blb, a já se postavím na jeho obranu s tím, že on sám je blb, tak jsem sám blb? Bezva. Nakonec jsme blbové tedy všichni dohromady. *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit