Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Varovani pro par zdejsich mravokarcu, kteri nemuzou zkousnout slovo vole pri mluvenym projevu: na Drdove twitteru se vyskytuji slova, ktery byste asi nerozdychali, takze ho radej ani nectete. *1*
  • Keyz

Karel Drda Twitter

https://twitter.com/#!/KarrullD

Opravdu vtipné a zajímavé :) Tam jsou keci které jsem nikdy neslyšel.

Citace:
    "Kdyz se useru v nove tramvaji Porsche, nemel bych platit vetsi jizdne? Ten prd se totiz ve vagonu vozi klidne dve i tri jizdy."
  • ales.smutny
    My jsme všichni slušnáci ;)
  • Black_Hand
    spis redakce je jako boxovaci pytel. az na vyjimky to jsou v zasade slusnaci :).
  • zdeeneek
    Ale z posledniho mista si nic nedelej, kdyby se pocitalo kolikrat kdo rekl "paklize" tak bys vyhral ty *4*
  • Cahir
    Znáš to, přijdeš večer domů nasr*n z práce... A internet je jako boxovací pytel - taky nevrací rány.
  • Black_Hand
    tak se pak nemaji divit, kdyz to clovek na ne obrati. *2*
  • Někteří lidé jsou prostě defaultně agresivní *4*
  • Black_Hand
    tak proc tak agresivni, obvinujici post?
  • janchor
    V podcastu to protočíme milerádi, ale zatím s tím bohužel nikdo z nás nemá osobní zkušenost.
  • Aktivní nepochopení

Já měl na mysli téma do podcastu. Boha jeho.
  • Luke
    Ty máš asi hodně času, žejo. :) Ale jako jo, zvedlo mi to náladu. :)
  • Black_Hand
    .....liny hlupak se vzdycky ozve: http://games.tiscali.cz/tema/zombie-mod-dayz-zveda-prodeje-arma-2-59432 . stacilo zadat "dayz" do hledani a setridit podle casu.
  • Milda8
    http://games.tiscali.cz/tema/zombie-mod-dayz-zveda-prodeje-arma-2-59432
  • DayZ

Jak dlouho budete ignorovat nejnovější fenomen na modařské scéně DayZ pro Armu 2? Je to naprostá bomba a rozhodně by si to zasloužilo nějakou reflexi... obzvlášť pak pokud jde o mod pro českou hru vytvořený sice cizincem, který ovšem v čechách nějakou dobu pracoval/ještě pracuje přímo v BI. Ideálně by mě zajímalo stanovisko BI, co k tomu asi tak může říct Marek Španěl?
  • No zrovna původní NWN se mi docela líbilo. Úroveň detailů sice nic moc, ale hraní za mága je hezká podívaná a animace taky nevypadaly nijak strašně. I to "umělecké ztvárnění" mi sedlo :)
  • No, to už jsem přesně nespočítal... Ale suverénně v tomhle ohledu (po Drdovi) vedl Lukáš, ten těch "vole" řekl tak 15-20 a naopak Pavel snad jen 1-2krát, pokud vůbec. Jinak odchylka mého výpočtu od reality by mohla teoreticky být cca +/- 5 výrazů.
  • Black_Hand
    a kolik maji dalsi mista?
  • Achievement unclocked: ultimátní vole-átor!

Během podcastu č. 80 zazněl celkem 159krát výraz "voe/ty/voe/vole/ty vole", z to 128krát z úst Karla Drdy!

Pořadí soutěžících v cíli: 1. Karel Drda (suverénní vítěz), 2. Lukáš Grygar, 3. Martin Bach, 4. Pavel Dobrovský (jste bohužel poslední, přesto děkujeme za účast!).

Všem zúčastněným děkujeme a těšíme se příští týden na shledanou!
  • Jeden z nejzabavnejsich podcastu, nabity hlaskama, a i kdyz s Karlem Drdou ohledne D3 nesouhlasim (jak to skvele funguje apod.- podle meho je to proste zabavna arkada na par odpoledni) tak jako host vybornej. Asi ne pro vsechny podcasty, ale jednou za cas bych ho urcite pozval...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit