Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Luke

Video Fight Club #76

http://www.youtube.com/watch?v=qmTuf4jccN4
  • Luke
    A co teprve naše groomování!
  • Tiez sa Vam zda ze v tom podkaste(nateraz poslednom) c.76 si Pavel a Lukas lezu tazko do vlasov? :)) Kazdopadne ked sa budu "prát" tak ja sa postavim za Lukasa, bol tu skorej a proste je to Boh, co si budeme hovorit. Lukas si King! Nandej mu toooooo :)

Ale vazne, Petre ked sa Lukas vratil mal si podla mna vratit vsetko do povodneho stavu, takto to asi robi len zlu krv...
  • B.o.b
    Kdypak asi bude recenze na SH Downpour? *4*
  • janchor
    Po pátý.
  • kedy sa dnes dočkáme záznamu ?
  • Teď se to už objevilo (půlnoc)
  • Wyder
    O to víc mě mrzí, že to není na Own3d, snad se to objeví bez cenzury na Youtube.

Jinak, upřímně, dneska jsem nestíhal, ale už v minulosti se mi ty zkazky na diskutující ze strany vedení moc nepozdávaly. Je pravda, že osobně naštěstí čtu jen diskuzi zde a občas něco pod článkem (který mě zajímá), zdaleka teda ne vše, ale rozhodně mi to nepřijde jako taková žumpa, kterou je třeba pohrdat, jak někteří naznačovali již v minulosti.

Někdy si říkám, že je lepší nepsat vůbec, protože ať napíšeš cokoliv, tak seš pro někoho buď za trolla, chytráka a nebo za uřvanou menšinu.

No, jsem teda zvědav na ta moudra o diskuzích...
  • Ale tak necekej zas nic sokujiciho. Ja to ted nechci pretlumocovavat :) Abych neco nenapsal jinak, ale veskrze mi prislo, ze prave diskuse na games.cz nejsou urovni vubec spatny, chodej sem diskutovat docela v pohode lidi, tak mi prislo lito, co tam kluci rikali, hlavne teda Pavel, ze se radsi do nich ani nediva a tak.
  • Ringwraith
    Peprná slova? To je mi pikantní.

Tak uvidíme, až to vydají.
  • Trol.diskuzni
    Též by mě to zajímalo...
  • Nevíte někdo proč dneska není na own3D dnešní záznam??
  • Trol.diskuzni
    Podle mě se ten stream dá přehrát už teď, mělo by se to tam automaticky ukládat...

Jinak se tam někdo ptal na to, jak redakce nahlíží na věčné diskuze pcčkáři vs. konzolisti, protože je to prý děs (nebo něco v tom stylu), takže to nějakým způsobem komentovali (došlo i na peprná slova na účet diskutujících z úst p. Poláčka, že je to dost často fakt omg s náma apod. :-) )... Ale lépe si to pustit.

Edit: Aha, tak na own3D to nejni... škoda.
  • Ringwraith
    Můžeš parafrázovat?

Na stream jsem se bohužel dostal až na chatové otázky a toto zní zajímavě, tak se mi nechce čekat.
  • diskusni elitari

Sem si poslech chvilku toho live streamu a odpovidate tam o elitarstvi ve hrach a v zapeti hendka tam seknete takovej elitarskej nazor o vasich diskusich na games a vubec diskusich. Az na Lukase teda. Nahodou, nevim, co kdo by od takovejch diskusich cekal, ale diskuse na Games.cz jsou uplne v pohode a az na par vyjimek nevim, proc by to nekoho melo odrazovat, nebo mel mit s diskusemi problem. Pokud nekdo ma co rict, tak to rekne a kdyz nema, tak nenapise nic.
  • montatatana
    #75 pekna, nespokojenyho hrace zvete casteji, kdyz se takhle kroti, tak skvele zapada a posloucha se to dobre :)
  • Na Twitteru to samý :)
  • Core
    Díky... *3* ...také jsem to v zápětí refreshnul.
  • Na FB píšou: Hostem v dnešním Fight Clubu bude obvyklý podezřelý, čili Farid. Už jsme ho dlouho neviděli, stýskalo se nám :) Začneme obvykle po 16:00 (+ nějaká ta minutka k tomu, znáte to).
  • Core

Figh Club # 76

Dnes ticho po pěšině...? Ani na fcb či twitteru zatím žádné info... Bude dnes podcast? Díky za info.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit