Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Až budu mít pocit, že mám svým hudebním umem někomu co říct (a zároveň to bude mít nějakou úroveň), tak svoji tvorbu klidně vypustím... To samé platí o pisatelství. Velmi špatných autorů hudby a článků je v ČR mnoho přemnoho, tak proč rozšiřovat počty?
  • A prečo sa na to nedáš ? Určite niesom jediný kto by si tebou vidané album kludne i zakúpil , tu na Games si si už fanúšikov urobil dosť . Nejaká tá tebou zaspievanú emotívna balada o tom ako ti desiatkové hodnotenia Skyrimu zničili život by mali hitový potenciál !!! Tak šup šup , neviem sa dočkať tvojho debutu !!! *3*
  • Trol.diskuzni
    To odvisí od oblasti zájmu, takže bych negeneralizoval...

(Pozn. ed.: Desítkový článek na Skyrim bez použitelných argumentů + nějaké to amatérské hudební album bych sved taky)
  • tak pokud chceš celý život jen prozevlovat, tak určitě ne *1*
  • Zlatý příklad že škola není až tak potřeba:)
  • janchor
    Náhodou, já bych to měl maximálně stručný!
  • smejki
    a jako správní technici budou metat blesky pomocí Meotarů
  • Trol.diskuzni
    Zatím ještě byro... Až mez trpělivosti studentů s patáliemi ohledně nové maturity překročí pomyslný práh, tak nastoupí pyrokracie! *3*
  • A co ty tady furt vyskakuješ. Dělás snad podcast ty?
  • Náhodou je to dobrý nápad. A i aktualní. To že maturovali v minulém století vubec nevadí protože tenkrat to byla podle mého větší sranda:) ted je to takové moc birokratické bez lidského přistupu :)
  • smejki
    uvědomuješ si, že maturovali v minulém století? jejich vzpomínky už jistě postrádají jasnosti, takže by přišly na řadu jen šialené fabulácie. *1*
  • leckie
    Jen jsem se ptal hele, můžou se o tom pobavit, můžou to brát jako otázku od posluchače, ale můžou to i ignorovat a bavit se o tom, o čem vždycky *3* byl to jen návrh ...
  • Black_Hand
    proc by meli plytvat casem? myslis, ze podcast je moc kratky takovy jaky je?
  • leckie

Maturita

Dneska podcast zase jako vždy? A mohli byste věnovat krátkou chvilku povídáním si o vašich maturitách *1* když to dneska tak celostátně vypuklo - já už mam za sebou první část češtiny a v poledne ještě písemku (sloh) - držte nám maturantům palce!!!
  • janchor
    Mám za to, že Pavlův "formálnější" přístup jde podcastu rozhodně víc k duhu, a přesně proto jsme se dohodli takhle a Petr to posvětil. Když bude Pavel pryč, vezmu to já, ale jinak je moderátorem on - ostatně má i mnohem bohatší zkušenosti z hPodu.

HappyHippo: Nějaká zlá krev v tom není ani omylem, s Pavlem jsme bratři v triku už nějakej ten pátek, a když se hádáme, jsou v tom z hlediska vesmíru mnohem zásadnější věci.
  • Osobne mám rád obe formy moderovania , preto by ma zaújmalo ako to vlastne teraz vlastne je , Lukáš bude moderovať len v prípade tvojej neprítomnosti ? Nebolo by lepšie keby sa proste striedate ? (tzn, jeden podcast ty druhý lukáš ) Nakolko Fight Club je skutočne úplne iný v závisloti na tom kto ho moderuje a oboje prístupy majú čo ponúknuť, preto by fajn keby sa obmienali *4*
  • Black_Hand
    hmm, tak pak nevim, proc toho ucitele vytahujes :). opravdu, pavel ma docela slusnou historii a neco takoveho by me ani nenapadlo rict.
  • Tak urcite menit sa na "dopyt" je blbost, treba byt taky aky si a v com sa citis dobre, a ono si to svojich najde. Ano presne, je to v tom formalnom pristupe :).

Inac ono je to zvlastne, lebo v reale mam tych slusnych-formalnejsich ludi/pristup asi radcej, ale ked pridem na games pocuvat podkast tak mam nejak chut pocuvat "nadavky" :D obrazne povedane :D... Preto uplne najlepsia kombinacia pre podcast je este Dan Vavra s Lukasem :D To je potom pre mna 100% relax :)...

Ale dik za pokec :), milo si ma prekvapil, tak nech sa dari :).
  • Luke
    Díky za hezky artikulovaný názor. Každému sedí něco jiného, každý to dělá jinak. To je normální a dobré. S Lukášem se navzájem respektujeme a nesoutěžíme, protože nemáme v čem - každý dělá jiné sporty ;) Jinak si samozřejmě uvědomuju silné stránky i slabiny formálnějšího přístupu, ale mám ho tak pevně pod kůží, že jakékoliv pokusy dělat to jinak by pohořely.
  • :) Sympaticke, ze si odpisal :), necakal by som to :D...

Ja len dufam, ze som Ta nejako neurazil, nepoznam osobne ani jedneho z Vas, pre mna je Lukas proste len ten, kto ma vie rozosmiat a ma velmi podobne nazory ako ja - preto ho mam prirodzene velmi rad :). Nema podla mna v SK/CZ svete konkurenciu ako v recenziach, vyjadrovani, mudrosti... :D:D..

Ne fakt nejsem gay! :D...

Mne ide len o to, ze som mal pocit, ze sa hadate. Naviac ako moderator mi sedi viac on ako ty. Ale hovorim, nie je v tom nic osobne, tiez mi pridas ako pohodak. Len je to ako s nasim ucitelom na Internetove Protokoly, je to sympaticky clovek, vela sa usmieva a tak, ale o tom co uci toho vela nevie, a tak nejak sa na to proste nehodi. Cim nechcem povedat, ze o hrach nic nevies, to rozhodne nie, len hovorim svoj skromny nazor, ze ako moderator je (podla mna - pre mna) vhodnejsi Lukas.

Kazdopadne zase treba uznat, ze aj ty to mas velmi tazke. Nastupit po takom polobohovy v tele Lukasa :D, a este potom si musiet citat take troll komenty ako som dal ja... Musis mat vela sily :) , a ked to takto aj ostane, tak sa prosim aspon nehadajte :). Uvidis, Lukasa si proste nejde nezamilovat :D...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit