Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chce to opravdu hosta.Dívat se na 4 hlavy,co mají zaboříno pořád do těch ajpodů a notbuků,už moc sledovanosti nepřidá.Skutečně bude stačit ten záznam.V posledním hpod celou dobu kdosi funěl do mikráku.Jistě,citlivé jsou,ale tohle byl extrém.Asi je to unáhlené,ale podívejte se na záznam.Neustálé rušení.Jinak díky za hpody.Né každej mne zajímá,ale lepší než nic.
  • Hairy_Ass
    Souhlas.
  • Ale aby prisiel aj Rybka!
  • Fight Club #78

To datlování v tom záznamu, to je hnus *1*
  • Hairy_Ass
    Dotaz: Plánujete zase nějaký podcast s Vávrou? Minule se mi to moc líbilo. *4*
  • Taky mě nešel.Další vysílání už šel.Měl jsem bloklou IP a to sem tam nikdy nebyl.
  • Nejde mi chat na live Own3D ted při 78 podcastu. Píše mi to server disconnected a obrázek nějaký kočky HATERS *1*
  • Trol.diskuzni
    Jééje, zas ten kickstarter... Za dva roky se tomu všichni budem smát, jak jsme byli naivní.
  • Black_Hand
    FYI: http://kck.st/JVeY2T
    prave byl spusten kickstarter na "spaceventures" (od autoru space questu) a roste HODNE rychle.
  • Trol.diskuzni
    LOL, to vizuálno dělá onu debatu nad novým CoDkem ještě barvitější! *1*
  • Trol.diskuzni
    Nirvana!
  • pernicek
    díky! *3*
  • HulkSmash
    Nice *5*
  • Luke

VIDEO! VIDEO! VIDEO!

Fight Club #77: http://youtu.be/2gtNMq0e-Mg
  • HulkSmash
    Stále nic... Chápu, že jste svěřili postprodukci industrial light and magic... ale i tak je čekání velmi nesnesitelné... :)
  • Black_Hand
    ale i spouste profiku ano.
  • V čem je s trubkou problém? Přijde mi že tohle neřešíte poprvé. Ještě se mi nestalo že bych musel něco nahrávat nadvakrát.
  • Luke
    Břemeno bylo přehozeno na chytré muže z programátorského, takže teď napjatě čekáme všichni! :)
  • Trol.diskuzni
    Tak to hoďte třeba na ulož.to... Vždyť už je to skoro týden a další podcast za humny. *4*
  • Luke
    Bojovali jsme dlouho a s hlavou vztyčenou - a prohráli. Dneska bude. Pro jistotu nebudu odhadovat v kolik.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit