-
V kolik dnes záznam pro naše mobily?
-
Nesestříhaný video si můžeš pustit přímo na tom našem own3d kanálu, archivuje se to.
-
Naj by aj tak bolo keby na youtube daju nezostrihanu verziu
-
No, nebyl to nejlepší nápad, přiznávám. Každopádně C a Z jsem bral jako dvě slova, stejně tak 7 a 8. Příště, až zase budu kreativní, tak se pokusím si to nejdřív vyjasnit sám se sebou. Sorry.
-
Bavili jsme se o tom po podcastu a Pavel prý počítal "Games.cz" jako víc slov (nevím přesně kolik), takže ten chaos vzniknul asi tam. Popel na naše palice.
-
Tak člověče nevím, v každém případě congrat! :D
PS: Lidi mdlého rozumu, VÍCE mínusů, ať mě nezklamete! -
Nakoniec som to poriešil dropboxom :)
-
Tomu rozumim, ale kdyz ostatni zklamou, tak zkratka zkousim, dokud nenarazim na tu, ktera v danou chvili, s danym pripojenim bezi tak jak potrebuju :).
-
Ak majú dobré dowload rýchlosti skúsim ale radšej na väčšie veci používam tuzemské služby ktoré idú aj cez 3MB/s.
-
Jo, já jsem to slyšel živě na own3d. A taky jsem slyšel jméno vítěze u kterého vím, že jako správnou odpověď napsal "seš". Zmatenej sem z toho stejně jako ty. *3*
-
Výše si můžeš poslechnout ze záznamu, kdo měl pravdu *3*
-
co treba netload.in/ hotfile.com/ nebo uploaded.to/?
-
Fight Club #79 audio záznam streamu
Pre nedočkavcov: http://dl.dropbox.com/u/63778246/fight_club_79_uncut.zip
Ostatní si môžu počkať na oficiálnu verziu od Lukáša. -
Snažím sa ale speedfile mi vyhadzuje nejakú chybu po uploade a uloz.to je moc pomalé.
-
Urcite lepsi verze bez cenzury, takze uploaduj.
-
Pokud vím, tak jako 25 slovo vybrali čau. Teď jsem podcast doposlouchal. Martin doslova řekl, že lidi psali i taková slova jako "jseš/dneska" (neříkám, že jsem se nepřeslechl, ale myslím, že ne). Já jsem také odpovídal do soutěže slovo seš/jseš... Mě je to jedno, sluchátek mám dostatek, jde mi jen o princip a jestli jsem se nepřepočítal. Mínuskujte do zemdlení... :-))) protože se člověk měl odvahu zeptat. Typické.
-
Hledali snad 25. slovo ne? A to je "seš". Takhle jsem to tam napsal a výhra je má!
-
"Ze studia serveru Games.cz se vám ozývá podcast Fight Club číslo sedmdesát osm. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. = 23 slov.
To by musel Luke říct v té větě Games TEČKA cz a potom by ČAU bylo 25. slovo. Takhle to vychází na 23 nebo 24. slovo. -
Games.cz, sedmdesát osm. Jasné? *3*
-
Soutěž z FC # 78
Můžete mi někdo spočítat, kolikáté, že je to 25 slovo? Ať počítám, jak počítám, nějak mi to ČAU nevychází:
"Ze studia serveru Games.cz se vám ozývá podcast Fight Club číslo 78. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. Ty seš dneska speciální host..." atd.
nebo
"Ze studia serveru Games CZ se vám ozývá podcast Fight Club číslo 78. Ve studiu se mnou sedí Martin Bach. Ahoj Martine. Čau. Ty seš dneska speciální host..." atd.