Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • blixa
    Chapu ze je to neprijemny a pokusim si na to davat pozor, ale na kurzy retoriky kvuli podcastu fakt chodit nebudu, to po me nechtejte.. ;) A k ty televizi, je zasadni rozdil v tom delat dvouminutovej rozhovor na predem dany a pomerne uzky tema a neformalnim povidanim v hodinovym podcastu nad vecma, co vas prubezne napadaj a reagujou na ne tri lidi.. Proto taky moderuje podcast Pavel nebo Lukas, protoze oni tohle umej ;)
  • Trol.diskuzni
    Nn, Tukna. *1*
  • Muheheee
    To asi Martin, co?
    Ten je s tim obcas fakt veselej.

Ale jsou i horsi zlozvyky, ne?
    Mozna tusis ktery napriklad : P
  • eeeeeeh to je zaujimavy a trefny komentar co neni od eeeeeeh trolla eeeeeh...
    Je zaujimave ze clovek co je v celostatnej TV kazdy tyzden ma horsie vyjadrovanie ako clovek co kazdy tyzden moderuje podcasty
  • Trol.diskuzni
    "Ale v tuhle chvíli eeeeeeeh jako mě tak jako ať už smartphone nebo to, tak na takový drobný zabavení jako mě stačí aaa aa navíc samozřejmě jakoo je too, je tam spousta dalších těch jakoo no věcí na vstřebávání...."
  • Luke

Video Fight Club #79

http://youtu.be/tfpSTK3334c
  • Na owned este stale neni full zaznam
  • Trol.diskuzni
    Spasitele Fight Clubu? Rozhodně...
  • Keyz
    Čekaní na spasitele? *3*
  • Trol.diskuzni
    Protože by ses pak tak přitrouble neptal, Billy... *2*
  • Proč se nezeptáš jeho?
  • Trol.diskuzni

Kdy bude Vávra, kura?!

*16* *16* *16* Kdy bude Vávra, kura?! *16* *16* *16*
  • Mě by hlavně zajímalo jak to bude s Andrejem Anastasovem . Poláček říkal "že ho má rozjednanýho"a už je to několik týdnů a pořád nic.
  • Skuste zohnat niekoho kto tam este nebol napr. Viktor Bocan alebo Stefan Durmek
  • Core
    +1 *1*
  • MickeyMutant
    Za přiznanou a neokecávanou chybu +1. Na druhou stranu, pokud člověk hned nahlásí každou podezřelou krabici od vína, tak to na hejtmana nikdy nedotáhne.
  • no popravde tohle tam bylo uz vcera vecer, rad bych videl nesestrihanou verzi, aspon na trubce
  • janchor
    Aha! Ono to tam přibejvá dost podivně. Ale vždycky dáváme ten stream nahrávat přímo na own3d, tak snad se to tam ještě ukáže celý.
  • hmm asi jsem slepej, ale na owned je z 16.5. jen nejaky 7 sekundovy video utrzek, jinak nic *9*
  • janchor
    Právě teď.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit