Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    jasně, s tím souhlasím, jen to potom zní jako bezprostřední pokec puberťáků, nic ve zlým :)
  • Aké sú tie Pavlove "dôvody" z FC77? Celkom by ma to zaujímalo a nejak si nespomínam z minulých dielov.
  • blixa
    Karel bez nadávání neni prostě Karel. U něj to prostě není žádná póza, znám ho skoro 10 let a přísahám, že jsem ho ještě neslyšel mluvit slušně ;) A v podcastu ho fakt nechceme mírnit, pořád je to hlavně pokec redakce, na kterým je nejdůležitější právě ta bezprostřednost.
  • Black_Hand
    covece, pripominas mi klip se Stephenem Fryem pojmenovany "The Joys of Swearing" http://www.youtube.com/watch?v=s_osQvkeNRM
  • ucho
    tady nejde o pohoršování malých dětí, ale o to, že přidáváním vulgarit do mluveného projevu se ten projev neudělá zajímavější (to možná maximálně pro duchem nevyspělé jedince). je to jen trapná snaha o to být zajímavý. u vávry je to na hranici, kdy to ještě nějaký význam má a opravdu to ten projev podkreslí, ten "nějakej Karel" ale už tu hranici přepálil... zní to pak jako přerostlej puberťák... takže ne, nejde o pohoršování, vulgarity mi nevadí, ale musí být inteligentně dávkovány...
  • víc Karla
  • MickeyMutant
    Karel Drda (nějakej Karel) ať si mluví, jak uzná za vhodné, to je "in" naštěstí vždycky. Když to nějaký ucho nebude poslouchat s malými dětmi, tak v tom není nejmenší problém.
  • MickeyMutant
    Karel Drda má témbr, že by mohl vyprávět do rádia sprosté večerníčky.
    "Milí spratci, dneska neuslyšíte pohádku ani hovno, protože jste celý den moc a moc zlobili. Navíc strýčka Káju bolí po včerejšku huba a jde si dát cigáro. Tak sebou hezky mrdněte do postýlek a spinkat!"
  • Black_Hand
    karel je urcity typ postavy, ktera se jednou za urcitou dobu zjevi a trochu rozceri podcast. to same dan. to same farid. to same rybka. jednou za cas neublizi...ani tobe.
  • Hairy_Ass
    Alespoň to trochu oživí. *3*
  • Výborná píseň ve hře byla v intru hry SHOGO!
  • zdeeneek
    Drda je takova nerizena strela, ale mne to vubec nevadilo. Sotva zacal mluvit, tak jsem se musel zacit usmivat. A nez dokoncil vetu, mel jsem usmev od ucha k uchu *1*
  • ucho
    prosím toho (nějakej Karel), aby v podcastu nemluvil jako kanál, v dnešní době už to není in...
  • ...to s replikou, ze ty Karle hrajes same HC hry? bylo desne vtipny *1*
  • To je ten, co tam onehda s tak kouzlne neopodstatnenym a trapne snobskym pomlaskavanim vykladal, jak (misto nejakejch zvratek z ceskych supermarketu) jidlo kupovat jedine v nemecku? : )
    Toz at si necha cvachtat (muze se tady rikat, ze mi byl minule pekelne nesympatickej? Takhle si od ty doby pro vlastni pobaveni predstavuju vsechny fanousky diabla ; P)

Kazdopadne diky za zaznam - pozdeji snad i poslechnu.
  • Slotermeyer

Fight Club #80 Uncut

„Když nemůžu nějakou pasáž dohrát, nebo mám nějakej problém, tak jdu do ledničky, namažu si chleba s uherákem, nažeru se, dám si colu, cigáro, dvě a pak se k tomu vrátím.“
    - Karel Drda

http://www65.zippyshare.com/v/7961166/file.html
  • MB: neblazni, ty jsi vpoho :)
  • Trol.diskuzni
    Ne, ten výňatek pochází z Tukanových úst, bylo to proneseno v rámci vaší plodné debaty o hraní na handheldech vs. tabletech/smartphonech (mimochodem by neškodilo debatu nad PS Vita příště ještě lehce rozvést, jako podobně nespokojený bývalý vlastník PSPčka bych si názory osazenstva Games.cz velmi rád vyslechl)... *4*

Jinak jsem narážel na to, že to v případě Tukana není o řečnických nedostatcích, jako spíš o jeho mylném pocitu, že to zní hrozně cool, když v každé větě zazní třikrát eeeeh, noo, too, jako apod. Připadá mi, že to tam rve vyloženě na sílu. *1*
  • blixa
    To jsem nerikal ja? :) No vidis, celkem se v tom vidim teda :))
  • Trol.diskuzni
    Ale vždyť to byla narážka na Tukana, ne na Vás... *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit