-
To jsi slyšel špatně. Za Pavla zaskočím jen v případech, kdy bude někde v luftu.
-
To je taky fakt.
-
Mně přišlo,že Vávra moc nepustil k řeči nikoho a když už někdo mluvil tak ihned reagoval.Složitá to situace pro moderátora :)
-Nebo je možné,že jen tak přemýšlel jak použít tu sekeru co tam měl :) Myslí,že říkal jak na nějaké poradě přemýšlel jestli by usekl hlavu tomu co přednášel za jednu anebo dvě sekundy :) -
Já ti nevím.
Rybka je pořád borec, o tom žádná. Jen mi přijde, že když byl minule v podcastu, tak byl uklidněnej až moc. Ale třeba jen chtěl vyvážit Vávru.
Jinak Drda je fakt boss. To vskutku sedí. *15*
(samozřejmě myšleno v dobrém slovasmyslu) -
Taky bych uvítal už změnu moderátora.Se prej budete střídat ne?sem někde slyšel..
-
hm, a třeba ti dojde, proč jsem ten vulgarizmus se smajlíkem napsal, mikčo... ;) a pokud by šlo o to, koho jsem tím myslel, tak potrefená husa se vždy ozve :)
-
"...a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)"
Pozor na ty vulgarizmy! -
co je zemitého na tom, když někdo v jedné větě řekne 5x "ty vole"? :D
-
Zisiel by sa nejaky hardcore diskutant napr. Vavra/Rybka a ani Martin Vano nebol spatny (pozvite ho len tak si pokecat...)
-
Pro uklidnění debaty bych přidal Michala Rybku.
-Pak by to byla zajímavá parta.Nedokážu si to moc představit.Kombinace M.Rybka + D.Vávra byla dost divoká ale pro mně velice zajímavá a do toho K.Drda který říká věcí tak jak jsou a jak mu jazyk narostl :) -
Co se týče Diabla 3, moc dobře víš, že hraní neplánuju ať legální, tak nelegální cestou. Co se týče zbytku tvého komentáře, těší mě, že máš svůj názor... Já jej mám též a tedy jsem se ozval. *3*
-
radši se vrať k diablu 3, trolčátko ;) jo ty to vlastně hrát nemůžeš, nikde se to nedá stáhnout :) (a začínám si myslet, že ses do mě zamiloval :D )
-
Asi tak jako ty z toho, že bleskař napsal o mezeru víc, než by sis představoval...
-
a jediné, co jsem napsal, bylo, že by bylo fajn, aby se ta kanální mluva zmírnila. a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)
-
Už jsem z těch nadcástů a podcástů zblblej *1*
-
Vidcast Fight Club!
-
fight club *3*
-
Děláš, jak kdyby to byl nějaký kalkul. Jsou prostě lidé, kteří mluví, jak jim huba narostla. A ač to není pravidlem, většinou jsou takoví lidé mnohem upřímnější a otevřenější (a taky vzteklejší a ráznější...). Domnívám se, paradoxně, že kdyby se Karel snažil mluvit jinak, každou chvíli by se zasekával a vůbec by nemluvil přirozeně. Holt nezvyk... Mám to taky tak (s tou mluvou v běžném projevu) a vážně to není póza.
-
Zvěte bossy jako je Drda a Vávra.Dobrej hpod.Díky
-
Neznám moc puberťáků, kteří by dokázali nadávat tak zemitě, jako čtyřicátník Karel.