Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    To jsi slyšel špatně. Za Pavla zaskočím jen v případech, kdy bude někde v luftu.
  • Ringwraith
    To je taky fakt.
  • Keyz
    Mně přišlo,že Vávra moc nepustil k řeči nikoho a když už někdo mluvil tak ihned reagoval.Složitá to situace pro moderátora :)
    -Nebo je možné,že jen tak přemýšlel jak použít tu sekeru co tam měl :) Myslí,že říkal jak na nějaké poradě přemýšlel jestli by usekl hlavu tomu co přednášel za jednu anebo dvě sekundy :)
  • Ringwraith
    Já ti nevím.

Rybka je pořád borec, o tom žádná. Jen mi přijde, že když byl minule v podcastu, tak byl uklidněnej až moc. Ale třeba jen chtěl vyvážit Vávru.

Jinak Drda je fakt boss. To vskutku sedí. *15*
    (samozřejmě myšleno v dobrém slovasmyslu)
  • Taky bych uvítal už změnu moderátora.Se prej budete střídat ne?sem někde slyšel..
  • ucho
    hm, a třeba ti dojde, proč jsem ten vulgarizmus se smajlíkem napsal, mikčo... ;) a pokud by šlo o to, koho jsem tím myslel, tak potrefená husa se vždy ozve :)
  • MickeyMutant
    "...a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)"

Pozor na ty vulgarizmy!
  • ucho
    co je zemitého na tom, když někdo v jedné větě řekne 5x "ty vole"? :D
  • Zisiel by sa nejaky hardcore diskutant napr. Vavra/Rybka a ani Martin Vano nebol spatny (pozvite ho len tak si pokecat...)
  • Keyz
    Pro uklidnění debaty bych přidal Michala Rybku.

-Pak by to byla zajímavá parta.Nedokážu si to moc představit.Kombinace M.Rybka + D.Vávra byla dost divoká ale pro mně velice zajímavá a do toho K.Drda který říká věcí tak jak jsou a jak mu jazyk narostl :)
  • Trol.diskuzni
    Co se týče Diabla 3, moc dobře víš, že hraní neplánuju ať legální, tak nelegální cestou. Co se týče zbytku tvého komentáře, těší mě, že máš svůj názor... Já jej mám též a tedy jsem se ozval. *3*
  • ucho
    radši se vrať k diablu 3, trolčátko ;) jo ty to vlastně hrát nemůžeš, nikde se to nedá stáhnout :) (a začínám si myslet, že ses do mě zamiloval :D )
  • Trol.diskuzni
    Asi tak jako ty z toho, že bleskař napsal o mezeru víc, než by sis představoval...
  • ucho
    a jediné, co jsem napsal, bylo, že by bylo fajn, aby se ta kanální mluva zmírnila. a někteří se z toho ale můžou koukám připosrat :)
  • Už jsem z těch nadcástů a podcástů zblblej *1*
  • Trol.diskuzni
    Vidcast Fight Club!
  • fight club *3*
  • Cahir
    Děláš, jak kdyby to byl nějaký kalkul. Jsou prostě lidé, kteří mluví, jak jim huba narostla. A ač to není pravidlem, většinou jsou takoví lidé mnohem upřímnější a otevřenější (a taky vzteklejší a ráznější...). Domnívám se, paradoxně, že kdyby se Karel snažil mluvit jinak, každou chvíli by se zasekával a vůbec by nemluvil přirozeně. Holt nezvyk... Mám to taky tak (s tou mluvou v běžném projevu) a vážně to není póza.
  • Zvěte bossy jako je Drda a Vávra.Dobrej hpod.Díky
  • janchor
    Neznám moc puberťáků, kteří by dokázali nadávat tak zemitě, jako čtyřicátník Karel.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit