Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Black_Hand
    a alieni delali zahradniky s krovinorezy :).
  • zdeeneek
    Mela tam jednu dobrou hlasku, kdyz se ji jeden vojak zeptal jestli si ji uz nekdo spletl s chlapem a ona mu na to rekla: "A tebe? " Vasquezova byla super vedlejsi postava i kdyz nemela sanci se ve filmu moc projevit, pac se vse tocilo kolem Ripleyove a ostatni marinaci ji delali jen krovi.
  • To je která? Ta nabušená vylízaná vojanda? No fuj.
  • Ripleyova dobry, ale nejlepsi zenska ve Vetrelcich je Vasquezova, tecka:)
  • posila
    All these comments will be lost in time, like tears in rain. It's time to die.

Myslim, ze k Mass Effectu bylo receno uz dost a fanousci serie by uz mohli pustit z hlavy zast z toho, ze jejich oblibena vec neskoncila tak jak si prali/predstavovali/vysnili. Zivot jde dal a je nacase si ho zase zacit uzivat a prestat se rozcilovat nad malickosti, na kterou si nikdo za rok vzpomene jen malokdo a za 10 nebo treba 50 let vubec nikdo.
  • Trol.diskuzni
    Jo? Mně zas přišlo, že je to nejoblíbenější slovenský bratia pana Poláčka...

Jinak teda nic proti němu, neznám ho, ale to, co předvedl ve speciálu k ME... Za to by se nemusel stydět ani Vávra se mnou dohromady. *1*
  • Ringwraith
    No jo no, ale pak by to mohlo pokaždé začínat tím, že Lukáš Grygar řekne: "Tak, co zajímavého nám Mick The Mage napsal tento týden..."

(Nic proti Mickovi, jen narážka, že mi přijde, že ho má Lukáš Grygar nějak rád.)
  • Trol.diskuzni
    Skutečně by to však nemuselo být ve stylu "Ták a nyní si probereme, jakou diskuzi obšťastnil svojí přítomností Trol.diskuzni tento týden"... *1*
  • Ringwraith
    Ach ták.

No vskutku to zní jako dotaz na který by jsi se zeptal ty.
  • Trol.diskuzni
    JD sucks... and... JD sucks once again.
  • Trol.diskuzni
    Já jsem se na to ptal, kolego. *5*

< irony>A ano, v návalu velmi zajímavých témat k diskuzi na to prej nemají čas.< /irony>
  • Ringwraith
    Kdosi se už na to ptal se mi zdá. Myslím, že říkali, že na to prostě nezbývá čas.
  • Wyder
    smazáno
  • Nechcete znova zaviest do podcastu citanie tych zaujimavejsich diskusii?
  • Doporuceni redakci

Všiml jsem si v několika posledních podcastech vašeho nesouhlasu s peticí hráčů proti konci Mass Effectu 3 a obecně spokojeností s koncem samotným. Snad by Váš názor změnil následující článek od konkurence, se kterým se naprosto ztotožňuju. Zajímalo by mě, co si o tom myslíte?
    http://www.eurogamer.cz/articles/analyza-mass-effect-3-a-jeho-nestastny-konec
  • Trol.diskuzni
    To Cahir: Nevšiml jsem si, děkuji za info. *3*
  • Wyder
    Čoveče teď jsem náhodou po pár měsících koukal na Indiana a zrovna tam byl... Ale to určitě nebrání účasti ve Fight Clubu.
  • Luke

Video Fight Club #74

Tady je: http://www.youtube.com/watch?v=B2ah8ouG9jo
  • Pan_Klobouk
    Jj, navic uz tehdy frcely technologie typu EAX, takze kdyz si to dal nekdo na vic repracku nez dva... ;D
  • No jo, pozvěte pan Jeremyho Soula, ten prý využívá pražské hmm...zdroje.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit