Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co si posledně pamatuju, byl to spíš oponent s nejsilnějším hlasem, ne argumenty.
  • owned
  • Já ani ne. *5* *12*
  • Luke

Fight Club #71

Přátelé, začneme vysílat krátce po čtvrté hodině a hostem bude Jakub Hussar z týmu Coraabie (http://coraabia.cz/).
  • Core

O.O

Už dnes, podcast # 71 - těšííím se! *5*
  • Danny_TheSavior_Vavra
    Mě se neptej, já bych tam byl pečenej vařenej, kdyby Poláčkovi nevadilo, že tam bude mít konkurenceschopného oponenta.
  • Black_Hand
    ok, super. jsem rad, ze nespis :).

nicmene todle je jediny clanek, ktery tak nejak dluzite prispevovatelum. jde o to, ze kdyz neuvidim co se s tema penezma deje tak je prestanu posilat. todle nejde podcenovat. zatim vam verim, ale jde o to videt vysledky. to urcite chapes nejenom ty ale i zbytek redakce :).

(zni to trochu tvrdeji, nez jsem chtel. chtel jsem jenom rict, ze pravidelny clanek na toto tema je dulezity)
  • blixa
    Objevi se tenhle tejden.. Omlouvam se za zpozdeni, tohle jde jen na moji hlavu a na jiny pracovni povinnosti.. :(
  • zdeeneek
    Taky netrpelive vyhlizim nejaky info o donate programu. Uz jsem si rikal, jestli jsem ten clanek nejak neprehlidnul, ale vidim, ze asi jeste fakt nevysel. Snad se brzy objevi.
  • V škole si hovoríme.Čo je zajtra za den.Bude to tá streda.Príde Vávra tento týždeň?-Na internete hľadám.Zoznam hostí fight clubu.nikde to však nevidím.Na srdci mám vrubu-Tajne dúfam,zaspávam-Vávra zajtra príde-A ak nie.žial ma neobíde.
  • Black_Hand
    vzpomnel jsem si, ze martin sliboval dalsi clanek o donate programu. jak to s nim vypada?
  • Luke
    Budeme to dle potřeby střídat.
  • Jak to teraz bude s moderovanim podcastu?
  • Luke

Videozáznam FC70

http://youtu.be/cmkIqm0CQQM
  • Videjko bude ?
  • Achievement get!
    Tiscali troll
  • Mopped
    Vzdyť ty tam máš skoro všechno, celý seznam.
    To je vlastně dobře.
  • Danny_TheSavior_Vavra
    *Omlouvám se, jen zkouška, jestli mě kolegové z redakce náhodou neblokli za to, že si myslím, že je Skyrim zfušovaná hra...
  • No k tomu přirovnání k Pánu Prstenů bych ještě přidal, že nejen,že by jsme nevěděli, co se dělo potom, ale navíc by se Aragorn a všichni v koho se celou dobu věřilo dali na útěk a kdo by zůstal a bojoval, by se už nikdy domů nevrátil... Viz to jak Normandy "utekla" z boje a letěla pryč - nebo se alespoň nevysvětlilo, proč by měla v době výbuchu někam letět. A ti, co se postavili na vaši stranu a bojovali u Země, tak se kvůli zničení Mass Rellay nemůžou vrátit domu, ale musí zůstat na téměř zničené (ne-li úplně - záleží na velikosti armády).
    Takový konec prostě není ani sad... Tak končí špatnej film
  • ImDeath
    Tvl stal sem se obeti trolla. Stane se.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit