-
Díky za megaspoiler ... ať si říkáte, co chcete, mě to 100% došlo ... fakt díky. Mohli jste před tím alespoň varovat. O žádném článku o koncích jsem nevěděl. Paráda. *16*
-
Děkuji, věřím, že náš projekt nebude takovým zklamáním jako tomu bylo v případě Skyrimu. Klenby budou a záchody taky, hrnce jen na vaření a koně si jinde než na rovince ani neškrtnou... Draci poletí kupředu jako... ehm, draci. Jo a ty obludy budou rády, když ten svůj kyj zvednou, takže žádný strach.
Co to plácám, nic takového v naší hře vlastně nebude... Ale tak pro představu. -
ImDeath: Nevím, zda sis toho vědom, ale tohle není Dan Vávra.
-
Neverim!Čo takto mi to dokázat nabudúcu stredu? *4*
-
Fandim ti a sleduju vse kolem tebe. Warhorse rule the world
-
Jsem spasitelem videoherního průmyslu.
-
Ty jsi stejne husta kreatura *1*
-
jak jinak *5* *1*
-
Ona tahle žádost o nový konec není úplně přesná. Spíš jde o naprostou absenci "konce". Fanoušci chtějí epilog, outro, dokončení příběhu, cokoli co by posledním 10 minutám dalo nějaký smysl.
-
Nejsympatičtější a nejpohodovější host jsem já!
-
Jo!
Mimořádně vyvedený FC. Lukáš vnesl trochu toho čerstvého tropického vánku a hnedle to bylo nějak víc uvolněné. Pavel působil méně strojeně a Petr to měl na háku ještě víc než jindy. Ale hlavně jsme slyšeli asi nejsympatičtějšího nejpohodovějšího hosta za celou historii FC. Přiznávám, že si mě Martin Deer svým projevem získal natolik, že se o Nythos začínám vážně zajímat.
Good kill, fighters, good kill! -
Podcast ME
Ano, máte pravdu. Žádat o nový konec je opravdu hloupé a podle mě si každý logicky uvažující člověk musí říct: "Jo jsou to debilové, zničili mi de facto celou sérii, ale přeci jenom nebudu žádat o novej konec!" Na druhou stranu, jak už bylo řečeno, nikdo si nestěžuje na to, že je to smutný. Stěžujou si na to, že celej konec nedává smysl a je naprosto debilní. Nic jinýho v tom podle mě není. -
podcast 70
Záznam.Luxusní moderátor.Luxusní host.Luxusní povídání.Luxusní zvuk.Děkujeme.Nemám výhrad.Zdravím navrátivšího Lukáše. -
Bude na víkend.
-
hele tó...
...kdy bude video záznam z podcastu? nejlépe nestříhaný, na co střih - je to autentičtější. -
super podcast!! pozdravujem lukasa, dobry blog.
-
Kdy už mě vezmete do toho podcastu konečně? *16*
-
navrativsi se :DDD
-
Mass Effect Series
Skvělý marketingový tah od bioware a ještě k tomu silný příběhový zážitek pro nás hráče. Konec nám neukázal prakticky nic, ale o to bioware právě šlo. Můžeme si jen domýšlet (vymýšlet) co se stalo s Ashley, co Garus a Tali, jak dopadli ostatní rasy galaxie. Zkrátka nezbývá nám nic jiného, nežli popustit uzdu naší fantazii. -
temple of elemental evil nebo sanitarium?