Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Nie všetci nie len ja,prečo to tak asi bude že?
  • Core
    No... jestli mají všichni Vávrovi pohůnci a fanoušci takový ČEŠTIN jako ten týpek nad tebou, trolle, tak s Vávrou raději do podhradí... *12* na kvadrát.
  • Vávra na hrad! Díky němu se svět změní k lepšímu!
  • Jednou kdyz sme bili na paintbalovem turnaji to bylo ve stylu Vietnamu
    a jak sme tam v noci hlidali tu linii tak nad Brnem byla bourka a tak sem ta sedel s kamradem a povidam mu hele mi tu hlidame linii a oni bombarduji brno...
    ---Ty vole ja ti rikam ja fakt videl UFO!
    jednou sme sli domu s kamosem a nad nami letelo neco nevim ci to byli mimozemstani ale ze jo UFO nejsou mimozemstani v prekladu to znamena neidentifikovatelny letajici objekt takze to leti a nevis co to je
    WE WANT VAVRA!NOW! *16*
  • Black_Hand
    ignorujte...to co jsem psal byla pravda, ale uz to nechci rozdmychavat..
  • Luke

Video FC 69

Je tady: http://www.youtube.com/watch?v=uj4uKoBrgNQ
  • Black_Hand
    to neni ikonizace. to je proste o tom kdo jsou klicovy tvare tohodle webu.

a lukas macura byl uz parkrat v podcastu a zaroven obcas prispeje do fora a nebo se obcas zapoji i na zivym chatu.
  • hele nevim kdo je lukáš macura, já znám jen ty starý páky z 90.let a řekněme do roku 2003, pak už mi ty ksichty a jména nic neříkaj :).. Každopádně z toho tady lidi dělaj, jakoby podcast byl o něco víc, než jen pokec pár kluků o hrách.. Tyhle ikonizace kde neni proč jsem nikdy moc nedával hele, pro mě žádný selebrity ani neexistujou, všichni když jdeme na WC tak z nás leze to samý :)
  • Black_Hand
    mou hlasku jsi oznacil jako emo. myslenkou bylo jenom todle. k tomu aby nejaka znama postava z for games sla do podcastu musi byt hodne rozumny duvod. treba se jmenovat lukas macura :P.
  • tak to je snad všem jasný, že se games netočí kolem mě, tebe nebo kohokoliv, proč to vůbec píšeš:)? Tomu sem nerozuměl prostě :D
  • Black_Hand
    petre tak me napadlo, proc jeste lukas neudelal PSANOU versovanou recenzi? zadna jina hra krome bastionu nebyla dost poeticka?

kdyz uz jsme u toho, nejaky zajimavy experiment s recenzi by neskodil. ...kdyz nad tim premyslim, ted jsem se konecne dostal k Atom Zombie Smasher a ten si o experimentalni recenzi primo rika. proc si na sebe chci uplest bic? vysvetli mi to nekdo?
  • Trol.diskuzni
    Já chápu, že má každý recenzent svůj specifický styl. Jenže je rozdíl mezi recenzí originální a špatnou - ta, kde číselné hodnocení absolutně nesouhlasí s textovou částí, spadá do té druhé kategorie.
  • sleepless
    Neni to ozehave tema, ale uz jsme na to v podcastech odpovidali nekolikrat, neni duvod to opakovat porad dokolecka.
  • sleepless
    Přirozeně s tebou nesouhlasím, jinak bych ty recenze nepouštěl ven, protože finální verdikt o čísle i textu je moje práce. Nicméně, záleží velmi na tvé představě toho, jak by recenze měla vypadat. Martinův text ji splňuje, jeho styl ti vyhovuje, lépe mu rozumíš, proto si dokáže text lépe spojit s číslem. Kdybychom vydali recenzi od Lukáše ve verších, tak asi předvedeš své obvyklé trollovací divadélko, protože v tom těžko najdeš konkrétně uvedené body, proč je ta hra taková a maková. Ale i tak může vypadat recenze, není to strnulý útvar. Píše k nám spousta autorů a každý píše trošku jinak. Ne všichni ti sednou. Budeš si muset najít svého oblíbeného autora a na jeho recenze dát. Pokud ti vyhovuje Martin, tak je tvůj problém vyřešen.
  • Trol.diskuzni
    Já ten odkaz velmi dobře znám, akorát by možná bylo záhodno to trochu rozvést tématickým článkem, neboť nemám pocit, že by se autoři Games.cz příliš často škálou (především slovním zněním) řídili. A pokud řídí, tak v tom případě se číselné hodnocení vůbec neslučuje s textem recenze.

Pokud bych měl uvést příklad transparentního autora, byl by to pan Bach - kdykoliv si čtu jeho recenzi, číselné hodnocení vyplyne z textu v podstatě samo... A kupodivu doopravdy souhlasí s tím, které je tam uvedeno.
  • sleepless
    Dan ma Blog, klidne to, co sepsal, muze vydat u sebe a za sebe. A my uz system hodnoceni vysvetleny mame, odkaz je pod hodnocenim v kazde recenzi.
  • own3d.tv

jo vřele doporučuju, někdy koukám na Silviczka (Praha) někdy na Tobi Wana (Austrálie) kde posledně bylo 30 000 lidí na streamu a bez problémů
  • blixa
    Tohle vypada pekne. Diky, zkusíme to.
  • Až vyrosteš tak pochopíš..
  • stream

ahoj, můžu doporučit http://www.own3d.tv/ kde koukám na zápasy Doty 2 a pokud nějaký problém (zřídkakdy) nastane tak se většinou vše pořeší během 5 minut *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit