Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FC

Ten dotaz som nemyslel zle... len vždy keď poviem že som (snažím sa byť) game designer tak mi povedia že to spraví aj ich pes zo zavretými očami... tak som chcel počuť nejaké odbornejšie vyjadrenie k tomuto problému...
  • Core

°_°

Jo, může být. UPC jsem vyhodil a zbyla mi tu po nich jen díra ve zdi. Týpek vyzkoušel 14 (!) modemů a nešel ani jeden. Jedu na O2 a absolutní spokojenost.
  • Máš aktuální flash, drivery na grafiku a nějaké serepetičky okolo?
  • Trol.diskuzni
    Mě napadá jen to, jestli to nemůže být nějak spojené s poskytovatelem internetu... Vím, že hned několik uživatelů s UPC (včetně mě) se ozývalo, že jim to laguje. Naopak Jindřich s O2 prý, že cajk na dvou různých připojeních...
  • Core

°_°

Fakt netuším čím to může být, protože já neměl problémy ani s minulým podcastem, ani s dnešním: W7 x64 (bez jakýchkoliv aktualizací), IE 9 64-bit verze a naprostá pohoda, bez lagů...
  • Wyder
    Vykoušeno na Ustreamu i na webu Games (což je mimochodem vnořenej mirror, ne?) a osobně mám lagy neustále (co 5 sekund zásek na 2-3 sekundy).

W7 x64 (se všemi dostupnými aktualizacemi) a Chrome 17.0.963.66 m.

V aktuálním IE 9 s nejnovějším SL lagy stejné.

Do předminulého podcastu bylo vždy všechno OK.
  • Core

°_°

Musím napsat (stejně jako posledně), že podcast v okně na Games.cz, běhá naprosto bez lagů... Čili mě udivuje, kolik lidí si stěžuje na lagy. U-stream je naprd...
  • Fight club 69.... if you know what i mean
  • Black_Hand
    no kdo vi. treba ted lionhead bude plnit sliby :).
  • O víkendu budu na počest mistra smutnit, už po druhé *4*
  • Core
    Super, díky za info!
  • Black_Hand
    nuz, zajimava zprava do dnesniho FC: http://www.vg247.com/2012/03/07/peter-molyneux-leaves-lionhead-studios/
  • Luke

Fight Club 69

Přátelé, dnes začneme vysílat na uStreamu ve tři nebo těsně po třetí. Kromě starých známých ksichtů uvidíte Mikoláše Tučka a Martina Vana (ArmA 3 a spousta dalších projektů).
  • Black_Hand
    jsem rad, ze nepatris do te skupiny zvrhlych fanboiu. nemel bys moc co rict, protoze te vetsina lidi nezna a ani je nezajimas. stejne tak jako vetsina lidi nezna me a ani je nezajimam :P.
  • tourist

aha super, thx!
  • Wyder
    http://games.tiscali.cz/podcast/fight-club-68-o-mrtvych-mysich-a-lidech-58680
  • video stale nemame ?
  • Mopped
    Jo Zvelebila, Drebotu, Bílka, Prella a Tučka. Pak nastane konec světa, nebo konec games.cz.
  • Jj, já jsem ten blbej a přitom tady na mě pernamentně všichni reagujete, nadáváte mi a proklínáte, když si dovolím řici něco, co nekoresponduje s vaším pohledem na věc či formou, která vám není vlastní... Ano, oplýváte bezedným nadhledem a inteligencí, kterou mně a redakci dokazujete každý den, oujé! *5*
  • V pascalu!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit