Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Náhodou, troll není tak blbej, jak se zdá, on je ještě blbější než se mohlo komu z nás zdát.
  • Konečně jsem se podíval na ten záznam...takže k tomu hraní a stárnutí: Vzhledem k tomu, že v EVE máme v padesáti členné korporaci čtyři piloty, kterým je přes čtyřicet a na lanparty je možná polovině osazenstva přes třicet (z patnácti - dvaceti lidí), nemyslím, že by ten problém byl "už mi jsem tak starý, vadne mi mozek a jsem líný". Podle mé skromné teorie je to jednoduchý problém sociálních rolí a neschopnost (nebo i neochota) moc vybočit z té své. Že někdo nemá čas se mi zdá jako nesmysl a pokud je dotyčný tak zaměstnaný, že od rána od osmi do večera do desíti pracuje nebo se věnuje jiným povinnostem, upřímně ho/ji lituji. Co se týká přeorientování se na jednodušší hry, v tom vidím jen zpohodlnělost a na tom není snad nic špatného. ^^
  • Trol.diskuzni
    Ať byl či nebyl, myslím, že zrovna ty jí nemáš co vyčítat. *1*
  • Amy tvůj úsudek byl vždycky blbej :)
  • Ludo
    Robot Karel
  • Amylee.Anderson
    Náhodou, troll není tak blbej, jak se zdá, tak jakpak domů :D
  • Wyder
    Zvelebila ne, ale Bludr by byl dobrej host...
  • A ještě Zvelebila a Bludra ...
  • Trol.diskuzni
    No doufám, že by mi teda redakce proplatila cestovné. *1*
  • sleepless
    Šel zase domů... :)
  • tlamka

pracuje v lonely sock
  • Trol.diskuzni
    A co bych tam dělal? *3*
  • Cahir
    A to mě zrovna zajímá, co to bylo s tou polomáčenku!
  • Cahir
    Já bych chtěl, abys tam přišel ty.
  • Každé tvoje písmeno ma už len z princípu vytáča do nepríčetnosti... ale... viem sa ovládať... takže... máš pravdu Daniel Vávra by prišiel vhod (nemyslím si že je to teaclub)
  • Trol.diskuzni
    Je to trochu TeaClub, no... Už aby přišel pan Vávra a trochu jim osladil! *1*
  • Martin Pach, Farid Stavman, (Petr Koláček), Pavel Bobrovský

Too much mushrooooooooooooooooooms....like a profesor from FarCry 3 trailer...
  • Host do podcast

Rád bych si poslech Petra Bulíře,bude-li to možné.Díky
  • neviete niekto v com a pre koho tlamiczka programuje ? zaujma ma ci je "programatorka" alebo naozaj programatorka :)
  • keby som vedel ze to bude trvat sto rokov tak to video ripnem ja...:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit