-
Tak, tak... Pan Vávra je tím, co dělá na Games.cz podcast podcastem - každý se pak stává legendou!
-
Taky Dobrovského moc nemusim,spíš než jeho přítomnost mi ale vadí absence Dana Vávry...
-
Games je v poriadku,Dobrovsky vie co robi,takze do riti asi pojdes ty :)
-
Tak Games jde do řiti, napitlíkoval se tam Dobrovský. Já toho arogantního blba a ten jeho hlas tak nesnáším.
-
Souhlas
-
Podcast
Podcast 66 velice luxusní.Luxusní zvuk,luxusní host,luxusní povídání,luxusní moderátor.Nemám výhrad. -
Opravdu dobrý podcast, navíc i vy jste to tentokrát dobře odmoderoval... Jen tak dál!
-
Právě to, že bych se neozval, by byl důkaz, že se nechám ovlivnit tím, co píšeš... *4*
-
to trol. :
Omyl *1* . Pouze tvým egem, které ti nedovolí přestat nemít poslední slovo. I když říct už nemáš vůbec co *3* . Jasným důkazem, že tančíš, jak pískají je, že teď se samozřejmě ozveš *1* *1* *1* -
Mé příspěvky na Games.cz se vždy řídí pouze mojí vlastní hlavou... *4*
-
to trol. :
až na to, že ho přizpůsobuješ *3* *1* *1* *1* . Točíš se, jak zapískají... Například teď se točíš podle mně *3* -
Bohužel tě zklamu, svůj život rozhodně nehodlám přizpůsobovat anonymním přispěvatelům na Games.cz. *3*
-
to trol. :
S redtube jsi se nám více odhalil *2* . Takže pokud tady nekydáš páté přes deváté, tak přepínáš na jiný oblíbený "zápas", co? *5* Ale soudě dle tvých výblitků, asi honíš málo *1* *1* *1* . Takže najeď tam sám a hodně dlouho se tam zdrž *2* -
Nechcete ty videa dávat do playlistu aby to šlo exportovat do RSS?
-
Pan Grygar má minimálně jednoho věrného fanouška, recenze nepočítaje. *5*
-
O mnoho hodin a gigabajtů později je tu video záznam z Fight Clubu 66:
http://www.youtube.com/watch?v=sZTZR_DcbTE -
To Risa2000 - Nejlíp, aby tam byly samé ženské a svlékaly se pro tebe, co? *7*
Kdo se potřebuje vyřádit, ať si najede třeba na redtube, proboha... *1* -
Jsem také pro Tlamiczku, a Alžbětu zvěte dál.
EDIT (17.2) Pro Trola pode mnou. Poslouchám to na iPodu, takže to co navrhuješ, by se minulo účinkem *4*. Možná jsem tím chtěl říct, že mě fakt zajímá, co k věci řeknou holky, ať ti to přijde jakkoliv zvláštní.
A píšu to takhle blbě do svého příspěvku, protože se tady z nějakého důvodu nedá reagovat. -
LOL, zjeví se Běta a sexismy, nadávky, to to létá! *5*
-
@Jarda
Pochopitelně, ty vidíš kulturní vyjadřování jako něco odpudivého, není to přeci tak "cool" jako v nějakém zaplivaném baru s ostatními smrdícími soudruhy probírat kdo koho kdy "vojel", a "čum támhle na tu babu/buchtu/cuchtu/kun.../atp jaký má kozy, tý bých to nandal". Nejlépe se při tom polovina z vás škrábe mužně v rozkroku a jako správný chlap každé dvě minuty krkáte. Když někdo náhodou začne hlučně flatulovat, je z toho sborový chrchlavý smích na celý lokál. Jako správní chlapi jste všichni fotbaloví fanoušci, pijete levné pivo a tak dále.
Už dál o tom psát nemůžu, ze psaní o spodině se mi vždy zvedá žaludek.
Oh, a jsem si plně vědom faktu, že vliv na výběr hosta do FC mám minimální, proto jsem to podal jako návrh, ne jako fakt. Ale to samozřejmě mohlo leckterým nevzdělaným plebs uniknout.