Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Co je špatnýho říct o holce že je pěkná baba:-D Žiješ někde v klášteře:-D To mam dost. Jenže ty o tom koho pozvou nerozhoduješ a myslím si, že redakce asi má přehled o ženskejch co dělaj do her tak jí třebas pozvou když je tak dobrá.
  • Lukáš to bude mít po návratu těžký potom co je Pavel s rychlostí vydávání podcástů rozmlsal *2*
  • Core

Hosté ve Fight Clubu

Apropo, kdo jste se zaregistroval na té Macurově stránce Bezochrany.cz? Jinak díky za tohoto hosta, alespoň jsem na vlastní oči viděl jednoho z tvůrců skvělého Inquisitora.

Rád bych viděl v podcastu duo Jelínek/Pivko (alespoň telefonické, krátké interview), kteří stojí za úžasným old-school RPG Nyrthos. Link: http://www.nyrthos.com/index.html

Pro mě osobně jde o nejočekávanější hru z českých luhů a hájů.
  • Core
    V pohodě, já to nemyslel zle.
  • :D

ok dekuju a navic to neni obtezovani minuly podcast sem poslouchal poprve takze sem si nebyl jistej *9*
  • Core
    Nikde, musíš se obtěžovat podcast stáhnout a poslechnout jeho závěr...
  • Core
    Aoyagi: Přesně! To je člověk, co má hlavu rozhodně otevřenou. Stačí sledovat její Twitter. Trošku mi připomíná Hellboye v sukních *16* *1*
  • Core
    To ale nikdo nikde nepopírá. Hezká je, horší to je s tím, že host, který nemá co k danému tématu říct není pro podcast to pravé ořechové. Ať už byl v křesle pro hosta pan Rybka, Drda či Vávra a Macura, vždy to byl podcast o několik tříd vejš. Host, který nemá co říct může vypadat třeba jako Megan Fox, ale nudný host je pořád jen... inu nudný host.

O puberťáckých vlhkých snech vyjádřených v chatu na U-Streamu nemluvě. Koho to trápí, dívá se přes Games.cz. To je vše... Není třeba se jí záastávat ani velebit. Navíc si rozhodně nemyslím, že by se z nějakých názorů v diskuzi pod podcastem vůbec zatěžovala *3*
  • Vysledky soutezi

Kde muzu videt vysledky ze soutezi z podcastu ?
  • "Baba"? Jak skvostně se pán vyjadřuje!

Co takhle pozvat slečnu Tlamiczku? Víte, někoho kdo o hrách opravdu něco ví, zajímají a baví ho (jí)?
  • sleepless

Fight Club #66

Šestašedesátka je díky Pavlovi na světě http://games.tiscali.cz/podcast/?id=84 Videozáznam dodáme v průběhu zítřka.
  • narovinu mě přišel zvuk dřív taky lepší než se zavedl ten headset nebo jak se tomu říká
  • musíte to brát tak že je to jedna z mála herních novinářek/moderátorek/známejch lidí od her a proto je asi v naší zemičce nejznámější a myslím si, že neškodí když tam občas zajde at je slyšet taky ženskej názor na hry obecně. A pěkná baba to je s tim nic neuděláte, že pro mnoho pubertáků se prostě stala sexy snem:-)
  • Nekdo se ji zastat musi. A mistni Trotl to za me neudela :). A kdyz jsme u davani, nech si naordinovat jednu zleva a druhou zprava.
  • Trol.diskuzni
    Alžběta ti asi stejně nedá... Navíc bych tipoval, že serenády bys měl směřovat spíše do diskuze k Replayi, tam je šance možná vyšší, že si tě všimne. *3*
  • mistni populace ma asi hodne velkej komplex z zenskyho pohlavi. a nejznejsi cast populace se tu z toho duvodu vubec neprojevuje. takovyhle keci se nevedli snad ani na prvnim stupni zakladky...

to, ze se alzbeta nezapojila muze rict jen nekdo nahluchlej. a jestli je hezci nez vase holky, tak za to ona nemuze :)

ps: tuhle pseudo, zakomplexovanosti smrdici 'diskuzi', bys mela betko uplne ignorovat
  • Trol.diskuzni
    Jo aha, dík, trochu mě to zmátlo...
  • to je automaticky nahráváno ustreamem
  • Trol.diskuzni
    Co tam pořád natáčejí? Vždyť začínali ve tři a už je půl sedmé...
  • Tak to se mu omlouvám. Myslel jsem, že se ptal na soutěže v podcastu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit