-
Abychom si rozumeli - ani na twitteru ani na fcb se nemusis registrovat, tzn. nemusis mit zalozeny ucet kdyz si chces jen zjisti kdy zacinaji natacet fight club. Chapu dobre, ze mas takovy odpor k temto sluzbam, ze je ti proti srsti se na minutu podivat na fcb/twitter stranku fight clubu a zjistit si co potrebujes?
-
Betka ukopla kabel od netu jak spechala, prisla pozde.
-
Chápu, že to bude znít blbě, ale twitter taky nemám rád... Dá se vůbec dnes ještě zjistit nějaká informace bez toho, abych se musel pseudosocializovat?!
-
Pokud je pro nekoho problem se jednou tydne ve stredu podivat na fcb stranku fighy clubu, tak na hlavni stance games.cz v okne "games.cz na twiteru" (na prave strane stranky) to byva uvedeny taky.
-
Nahrat offline a na youtube s tým!
-
A kdo fejsbůk nelajkuje, tak zůstane bez frendů (čti bez informací)?
-
Na facebookovou stranku fight clubu se muzes podivat i kdyz nemas na facebooku zalozenej ucet. Tim padem uz nebudes bez informaci kdy zacinaji natacet.
-
Takže opravdu dnes Fight Club ne...? *9* Škoda. Co bylo za problém? Wi-fi či Bětka? *4*
-
Ahá.
-
Padol im internet, dnes to už asi live nebude *9*
-
Nahrávají nebo jsou vůbec online? Píše mi to, že jsou offline tak se ptám jestli je chyba u mě.
-
Pánové nic ve zlym, ale příjdete mi tam trochu chcíplí, trochu akčnosti by to chtělo :)
-
http://www.facebook.com/fcpod
-
FCB
Na každý navštěvuje stránky Baníku -
odkaz na FB
Ahoj, můžete mi prosím dát odkaz na Fight Club na Facebook? Nějak to tam nemůžu najít. Díky -
děkuju fc nemám takže jsem bez informací
-
Pred par dny psali na FCB, ze bude dnes od cca 15:00.
-
fcpod
Dobrý den, bude podcast dnes, nebo zítra? -
přesně proto
-
A proč proboha?