Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • FreelancerSVK
    Pokiaľ viem, natáčajú v stredu.
  • Jak to vypadá z dnešním Fight clubem.
  • A já jsem někde napsal že to budu sledovat?
  • Trol.diskuzni
    Pravda, bude to na kulový...

Ale co je hlavní - Já chci zpátky pana Grygara! *13* Sice nemám pochopení pro jeho recenze, moderátorství však ovládá mistrovsky!
  • zdeeneek
    Pokud te to nezajima nebo se ti to nelibi, tak to sledovat nemusis. Volba je na tobe.
  • Dva znudění maníci která zajímá více jejich iPad než okolí + holka co má problém překoktat i kratičký text před kamerou a zoufalý moderátor. Fight Club...
  • Ellendway
    Už zase? To bude zase podcast o ničem. Nechci někoho urazit, ale podcast s Alžbětou je o ničem.
  • Amylee.Anderson
    Bude tam Alběta
  • smejki
    Nechtěli byste do podcastu pozvat Davida Sillmena?
  • Amylee.Anderson
    To on si jenom četl návod a pak dělal chytrýho xD
  • Trol.diskuzni
    Podle toho, jak se v diskuzích ke každé Skyrim-novince doptával, jak řešit ten a ten quest, tak usuzuju, že hra jako taková nebyla tím největším problémem. *2*
  • Amylee.Anderson
    Je to dost možný. Jemu asi Skyrim nefunguje.
  • Trol.diskuzni
    No, když nad tím tak přemýšlím, Jindřich se od včerejší diskuze u Fight Clubu neozval... Že by to s ním nějak zamávalo? *9*
  • Amylee.Anderson
    A já, která by to, jak svělej vztah mam, nejradši vyřvala do světa a zapříčila tak sebevraždu forever alone lidí, se podělím :D
  • Njn, Kon.trol *5* musí být *1*
  • Trol.diskuzni
    No to já jenom tak... Když už tady občas necháváš nahlédnout pod pokličku vašeho vztahu, tak se zajímám, nooo! *5*
  • Amylee.Anderson
    Jo, nejsem megera, abych ho nepustila. Chtěla jsem mu to ukázat. Ale co to je za otázku? :D
  • Trol.diskuzni
    Zajímalo by mě, proč se ta nová ikonka nezobrazuje při prohlížení diskuzí (včetně této)...

Mimochodem, jak to dopadlo s přítelem, dočkal se Skyrimu? *3*
  • Amylee.Anderson
    Jů, nová ikonka :3 Teď na tý liště nebudu vědět, co je to černý G :D
  • blixa
    No, zkoumali jsme to druhej den a Pavel to nejspis zapomnel ulozit, coz se kupodivu musi ;) Nicmene ted uz teda vime jak na to a priste to zkusime nahrat sami..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit