Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • zdeeneek
    Hlavne Farid. Janchora slychavame aspon tady, ale Farida jsme uz neslyseli ani nepamatuju. Co asi dela, kluk jeden usatej *1* Nechce ho redakce nekdy zase pozvat do klubu? Pokud se tada nejak nerozhodl podcasty bojkotovat ...
  • Chybíš tam ty a Farid...
  • janchor
    Hlášení: střiženej díl bude venku nejspíš až pozdě v noci, prioritu má jiná práce. Čekání si můžete zkrátit poslechem konkurenčního hPodu, kam u příležitosti jeho třístovky zaběhli kolaborovat i Petr s Martinem!
  • Kdyť se tam mělo mlít o Skyrimu. Takže žádne orgastické vykstříky?!? A já se tak těšil *13*
  • Včerejší klub rváčů se mě nelíbil.Nemastné neslané.Stále o jedné dvou hrách.Ještě chvíli a přestávám to poslouchat.Někdy se skutečně nudím.
  • janchor
    Točil se až dneska, takže střiženej bude v průběhu zítřka.
  • Amylee.Anderson
    Omyl, mám ráda jeho culíček :D JInak nejlepší je asi Vávra\ Grygar :D
  • Kdy dneska bude Fight Club?
  • Trol.diskuzni
    Je fakt, že kromě mazání celých vláken v diskuzích pod Replayem a overhypu Duzexu jsem s "novými" games naprosto spokojený - ve VŠEM převyšují to, co tady bylo za vedení JD! *4*
  • Trol.diskuzni
    Až řekne, že Duzex je na ho*no a lituje, že jej kdy promoval, tak klidně i 5 litrů! *5*
  • Jak vlastne vcera?
    Nebo dneska?
  • zatancuje! *1*
  • teda... vYdelo... hezky : D
    to mam za to, ze se neprihlasuju : D

(ale hrubky ja samozrejme delam naprosto zamerne, pro pobaveni)
  • Byste tem mecenasum (registrovanejm) mohli dat alespon nejaky pomyslny poplacani po zadech - treba nejakou "VIP" ikonku u jmena, nebo tak.
    Mne to treba prijde jako zbytecna blbost, ale spouste lidi ocividne ne. No... ono je hezky, byt aspon takhle odmenenej... za odmenovani : )
    Vlastne by se pak i trochu vydelo, kdo jenom blbe keca, a kdo opravdu cini.
    Ja vam kluci posleze urcite taky prispeju - ted jsem toho ale nakoupil tolik, ze si tady spis rozjedu vlastni agendu : D
  • christianus
    Jen je nech, aspoň si vždy při tý pauze pokecáme s Lukášem. :D
  • Ty miluješ stejně jenom Petra :D
  • Byl bych pro aby se do redakce koupili elektronické cigarety :D
  • blixa
    Tezko neco v takovymhle pripadne slibovat, kdyz sami nevime, co se z toho vyvine.. Vybranou castku ale zverejnovat budeme, vzdycky kdyz za to neco novyho poridime nebo udelame.

Ad velka firma shani kazdou korunu - znovu opakuju, ten clanek byl redakcni, nema nic spolecnyho s aktivitou nebo financni kondici Tiscali. Chceme podporu na novej redakcni obsah a veci, ktery neni uplne lehky v soucasny dobe rozvijet. Ale rozhodne nejde o nejaky splaceni dluhu nebo penize na samotnej provoz.
  • Nikdo neví všechno.

A to zda tomu věříš nebo ne je mi úplně jedno.
  • Žádost o příspěvek je především amatérsky napsaná, stručně řečeno - dejte prachy, bude líp - ale moc jasného z toho není. Budete třeba zveřejňovat kolik peněz bylo vybráno a na co následně byly použity? Jak už někdo napsal níž, je divné, že velká firma takhle shání každou korunu...
    Asi před 5 lety o podobnou podporu žádal Spark, dokonce do časopisu dal složenku s předepsanou částkou a skončilo to naprostým fiaskem. Nakonec se z toho vyklubalo, že měly dluhy, které bylo nutné rychle uhradit...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit