Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jo, no, tam je to otázka....
  • A co je podle tebe soucasnost a co budoucnost?
  • No uvidime jestli se k tomu vyjadri nekdo z redakce.
  • Black_Hand
    proc ne, me je to v zasade jedno :). aspon si panove z redakce muzou kompenzovat fantasy football. kdyz jim teda poker jde tak dobre :P.
  • Podle me by bylo nejjednodusi zalozit Games.cz klub na Pokerstars home games a potom dat vedet napriklad na FB, kdyz by se chystal nejakej turnaj.
  • Black_Hand
    no mohla by se vytvorit treba games liga v texas holdem. treba opensourceovy poker TH by se k tomu dal pouzit.
  • poker

A ten turnajek v pokeru bude kdy?? *1*
  • minarik1
    No, to bys mohl použít i někdy za 5 let klidně.....
  • battlefield 42

BF3 je evidentne ze soucasnosti... v kampani je jedno misto kde byl dialog na tema "neudelejte to stylem bin-ladin" =)
  • Black_Hand
    WOW! ja myslim, ze todle redakci odpali blahem: http://www.indieroyale.com/ . jedna hra z toho packu, ktery stoji aktualne asi €3, je opravdu specialni! todle si zaslouzi alespon bleskovku, kdyz uz ne newsku!
  • I has a chicotek burger! *2* *1*
  • Zaklinace uz mam :) V polsku stal neco malo pres 400 hned po vydani, takze sem si aktivoval piratskou verzi ktera byla anglicky ;)
    Ale jina 71 minut kecu je super, zvlast kdyz sem v praci a musim se vizualne soustredit na jiny veci.
  • OLiN399
    hoši mi urobili velku radost ze prisli do hpodu 300 *4*
  • Amylee.Anderson
    I has a hotdog!
  • Black_Hand
    je odpoved "I can has cheezburger?" ?
  • Amylee.Anderson
    Mail podcast@games.cz, hlavička Soutěž s Fight Club #50, pak odpověď a udaje co jsou třeba. Odpověď si zjistěte :D
  • Trol.diskuzni
    Postni tady ten mail celý včetně hlavičky a dostaneš odborný posudek o zvolené e-mailové adrese příjemce na počkaní. *3*
  • MickeyMutant
    Mail máš určitě správně, jen jestli máš správně i odpověď. Co jsi napsala?
  • Amylee.Anderson
    Snad jsem odpověď na soutěžní otázku poslala na správnej mail... Strašně bych toho Zaklínače chtěla... Tak nesoutěžte! :D
  • zdeeneek
    Posli to mne. Ja jim to pak predam *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit