-
Jo, no, tam je to otázka....
-
A co je podle tebe soucasnost a co budoucnost?
-
No uvidime jestli se k tomu vyjadri nekdo z redakce.
-
proc ne, me je to v zasade jedno :). aspon si panove z redakce muzou kompenzovat fantasy football. kdyz jim teda poker jde tak dobre :P.
-
Podle me by bylo nejjednodusi zalozit Games.cz klub na Pokerstars home games a potom dat vedet napriklad na FB, kdyz by se chystal nejakej turnaj.
-
no mohla by se vytvorit treba games liga v texas holdem. treba opensourceovy poker TH by se k tomu dal pouzit.
-
poker
A ten turnajek v pokeru bude kdy?? *1* -
No, to bys mohl použít i někdy za 5 let klidně.....
-
battlefield 42
BF3 je evidentne ze soucasnosti... v kampani je jedno misto kde byl dialog na tema "neudelejte to stylem bin-ladin" =) -
WOW! ja myslim, ze todle redakci odpali blahem: http://www.indieroyale.com/ . jedna hra z toho packu, ktery stoji aktualne asi €3, je opravdu specialni! todle si zaslouzi alespon bleskovku, kdyz uz ne newsku!
-
I has a chicotek burger! *2* *1*
-
Zaklinace uz mam :) V polsku stal neco malo pres 400 hned po vydani, takze sem si aktivoval piratskou verzi ktera byla anglicky ;)
Ale jina 71 minut kecu je super, zvlast kdyz sem v praci a musim se vizualne soustredit na jiny veci. -
hoši mi urobili velku radost ze prisli do hpodu 300 *4*
-
I has a hotdog!
-
je odpoved "I can has cheezburger?" ?
-
Mail podcast@games.cz, hlavička Soutěž s Fight Club #50, pak odpověď a udaje co jsou třeba. Odpověď si zjistěte :D
-
Postni tady ten mail celý včetně hlavičky a dostaneš odborný posudek o zvolené e-mailové adrese příjemce na počkaní. *3*
-
Mail máš určitě správně, jen jestli máš správně i odpověď. Co jsi napsala?
-
Snad jsem odpověď na soutěžní otázku poslala na správnej mail... Strašně bych toho Zaklínače chtěla... Tak nesoutěžte! :D
-
Posli to mne. Ja jim to pak predam *1*