Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni
    Promujete je tady? Promujete...

Takže tyto řeči si nechte od cesty - Já bych si v životě nedovolil zpochybňovat názor někoho, s kým bych nechal svoji firmu spolupracovat... A vy právě tohle děláte. Váš názor má být konzistentní a tahle diverzifikace je na profesionální úrovni naprosto nepřípustná. Matete své zákazníky = čtenáře.

Tohle je hodně úzkoprsé, pane redaktore.
  • janchor
    Nemíchat naše recenze a Re-Play.
  • Trol.diskuzni
    Já si myslím, kolego, že právě tato "použitelnost" redaktorky způsobila, že uživatel "devkar" a spol. postupně přestali mít zájem. Názor, že "konzolový zaklínač mega rulez", je všeříkající... *3*
  • Rage u nich dostal deset z desíti a proto dali tunelové Uncharted 3 také deset, protože to vyvolalo pocit lítosti, hmm. Někdo by ji slušně nazval jako recenzentské telátko a já bych dodal, že by se asi měla vrátit do salónu krásy, nebo odkud přišla a přestat s fušováním do herní žurnalistiky.
  • Tak Alžběta se pěkně odrovnala, pár dnů stará hra a už si nepamatuje kolik jí dala *7*
    a když si konečně vzpomene, tak řekne, že chtěla dát 9, ale nakonec dala 10, protože 10 dostal i Rage a připadalo jí to nefér.
    Pak se nedivte, že v diskuzích na vaše recenze pořád někdo nadává, tohle je totiž čistý amatérismus. No ale hlavně že je subjektivní, že? Pepa dal jedné hře 10 a ona natruc jiné hře taky 10, very funny *6*
  • Black_Hand
    no super...diky ti lukasi grygare. od doby co jsem videl tvou videorecku na bf3, tak kdykoliv slysim tu znelku tak si hned vzpomenu na tvoje bzz bzz bzzz. (to mela byt reakce na Hana a na Score nadcast)

ale k veci:
    1) uz jsem uplne zapomel jak velky prehled ma farid....
    2) petr nadherne setrel eurogamer :)
  • Samej oslí můstek.. *1* ten NADcast je taky dobrej.
  • 13_11
    Úvodní minutka překvapila a baví – schválně, jak to pojede dál.

Je výborný! A pan moderátor je rozkošnický skoro jak David Vávra.
  • Na české scéně se objevil jeden nový podcast, a sice Score nadcast. Podle názvu je zcela zřejmé, že se jedná o poscast časopisu Score.

http://scorecz.posterous.com/score-nadcast-001-o-aktualnim-score-a-bimbaso

Nikolu Bornovou bych tam také rád viděl. Nebo třeba Honzu Modráka.
  • janchor
    Salut! Čtvrtá, pátá odpoledne.
  • Eurogamer?no coment..jak někdo tak************ může dělat web..
  • Po poslechu dětských podcastů českého Eurogameru a Zingy mi došlo jak jste skvělí, to se nedá vůbec srovnávat. :) Mimochodem, nechcete někdy pozvat Nikolu Bornovou?
  • Salut.Tak kdy nám dnes naservírujete klub rváčů?aneb oslí můstky..
  • Jsem to ale trotl, na hlavní stránce je o tom článek. Všimnul jsem si ho ale až po napsání mého příspěvku.
  • 13_11
    Pak do budoucna: http://www.ustream.tv/channel/fcpod
  • On se Fight Club vysílá i živě?
    Je to asi hloupá otázka, ale osobně jsem vůbec nezaznamenal, že by se něco takového dělo.
  • Amylee.Anderson
    Tak se prosimtě hlavně nezapojuj do chatu ;)
  • blixa
    Nekdy lehce po čtvrté...
  • V kolik se bude dnes asi tak točit? Nechci propásnout minule avizovanou Alžbětu *14*
  • A keby tam daju "nerobte to ako Hitler" tak je to automaticky z 2. svetovej vojny?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit