-
Ha, konecne taky jednou muzu souhlasit s diskusnim trollem :) Dan Vavra je chytrej, trochu anarchista mi pripada, ale ma zkusenosti a rika veci, jak mu prjdou na jazyk. Clovek nemusi souhlasit, ale respekt tam je :) Jestli nekoho ve Fight Clubu rad slysim, tak urcite Dana.
-
"Jinac kdybych se i ja jednou mohl vyjadrit k Betce, tak naprosto chapu jeji roli v replayi, hram jakztakz asi rozumi"
Nejhorší na tom je, že snad i já bych dokázal o hrách mluvit smysluplněji (když bych se chvíli přepnul do nerýpavého módu) než Alžběta, a to už je co říct...
Její typický styl komentáře: "Noo, Uncharted 3... Hmm, jako jo, líbila se mi ta hra, měli to tam pěkně vymalovánkovaný a hlavní hrdina mě prostě úplně dostal... No, měla jsem takový pocit, že to jako nebylo jako dvojka... Nevím, proč, něco mi tam neštelovalo... Takže nakonec jsem se rozhodovala mezi 9 a 10 a nevím už, jak jsem se rozhodla... Asi 10, když Rage mělo též desítku... No, hmm, myslím, že jo, no, že tak nějak."
*5* -
Hateri a usmernovaci. Nevim, kdo je horsi. Vlastne hateri aspon nejaky ten hatersky nazor napisi...
-
Přesně, Dan Vávra na hrad a bude vymalováno - žádné obkecávání, prostě když je hra na houby, tak to řeknu a nesnažím se nesmyslně kličkovat a vymlouvat se (viz maestro Grygar s Rage, kdy se hrozně snažil tvrdit, že příběh očekává jen u RPG, a tak je s Rage naprosto spokojený). *4*
-
tak treba tady ve foru si stezovali lidi na dana vavru, jak je absolutni ve svych soudech, porad drzkuje, misto aby on sam ukazal jak se to dela atd. na druhou stranu jsou tu v nemalym poctu lidi, kteri si ho radi vyslechnou, a to s nim ani nemusi ve vsem souhlasit, protoze reprezentuje naladu v urcite casti herni komunity.
mozna jsem nedostatecne zduraznil tu druhou pulku meho zduvodneni v predchozim prispevku, a proto sis vybral jenom prvni: "nevim proc hrajou takovy hry jako hrajou". spis nez co me zajima ono proc.
tvoje narazka na to povrchni a neprofesionalni hodnoceni mozna ma nejaky zaklad, nevim. mozna to je ten duvod, proc jsou mainstreamovy hry tak popularni. stejne jako dan, ale alzbeta neni v kazdym dile. jednou za cas to proste neskodi, naopak.
(a ja ti minusko nedal :)). -
Mohl bych napsat, že jsi zaostalý sexistický anachronismus, ale já jsem řekl ne. Žádné flamy, žádné krmení trollů. Místo toho ti doporučím vstát od počítače, jít na procházku a zamyslet se nad sebou. Přinejmenším ta procházka ti prospěje *3*
btw to všechno platí i pro řadu příspěvků předchozího vlákna -
Ušly cestu já vim, já se zajímam, a ne že je někde něco o konzolích a já zavřu oči a upálim monitor. Ovládání je více či méně uplně stejný. Nesnášíš ignoranty jako já, hned je odsoudíš a přitom mě vůbec neznáš. Nejpřijdeš si podobnej? No, nebudu to tady řešit, nemam buhví jakou zkušenost s konzolema a ani po ní netoužim. Přijde mi to zbytečná věc - je to drahý, hry jsou na to drahý a jenom si na tom zahraješ. PC je multifunkční, proto na něj nedám dopusti. Ty máš zase svůj názor.
-
Mozna si rikam o zaplavu minusek, ale co hraje Alzbeta a co se ji libi za hry me nezajima. Uplne mi stacilo, kdyz mluvila, jak povrchne a neprofesionalne hodnoti hry. Od hernich novinaru ocekavam vic.
-
Jezis tak se nehadejte. PC na hrani je dobry pro lidi, ktery chteji hrat hry vic aktivne, nebo jak to rict, treba si i neco upravi, udelaji mod, nahraji cestinu, kdyz neni, radi se poperou s nastavenim a ehm tim, kdyz neco nefunguje. Oproti tomu na konzoli radeji hraji lidi pro relax, zajima je jen hru zapnout a hrat. Tak neodsuzujte ani jedno, protoze oboje ma smysl, zalezi jen na vas, co preferujete. Ja treba pracuju na PC, delam vsechno na PC, proto si radsi obcas sednu ke hrani na konzoli, abych si od PC odpocinul :) Ale kazdej to ma jinak... Komu se konzole nelibi, nechme mu to tak, je to jeho nazor. My konzolisti zase vime svoje :)
-
58x:
„Můžeš mi vysvětlit, proč si myslíš, že máš právo kritizovat konzole?“
A já nesnáším takové debily jako jsi ty, kteří zpochybňují něčí právo mít na něco názor, v tomto případě negativní. Konzole jsou v mnoha ohledech horší než pc. Blbým ovládáním a hratelností počínaje, jednoduchými a tunelovými hrami konče. Konzole postoupili leda tak v tom, že jsou výkonější, že se stávají čím dál tím víc uzavřenou platformou a že díky nim společnosti vydělávají víc a víc peněz. -
Když mi někdo řekne, že měl nějakou dobu třeba xbox a nesedl mu. Ok to beru. Ne každému se konzole musí líbit, ale nesnáším ignoranty jako jsi ty, kteří kecají o něčem co vůbec neznají. Konzole stejně jako PC ušli pěknej kus cesty, ale to ty vidět nemůžeš, protože zaslepeně věříš Pepíkovi od vedle.
Btw nerad rádno vstávám, nerad chodím do práce, kde mám šéfa debila, nerad platím nájem atd. Vyhýbat se věcem, které nemáme rádi by bylo skvělé, ale ve skutečném světě to tak nefunguje. Však ty to jednou pochopíš. -
Nemam ráda konzole znamená, že nemam vlasní názor, taky dobrý. Ty konzole se zas tak nezměnily. Žádnej Pepík mi to neřekl, ale ty, chytráku, bys mi teda mohl říct, v čem je konzole lepší, než PC? Vyhýbat se něčemu, co nemáme rádi je normální.
-
Můžeš mi vysvětlit, proč si myslíš, že máš právo kritizovat konzole? Minule jsi tu psala, že máš zkušenost pouze s PS1 a to já sám za dostatečnou zkušenost nepokládám. Patříš jen mezi ubožáky, kteří aplikují styl "Pepík od vedle to řekl, tak já mu budu věřit". To, že máš neohrabaný ruce ještě neznamená, že se hry na konzolých špatně ovládají. Prostě jen další ovce, která se sebou nechá manipulovat, protože mít vlastní názor je tak těžké, že.
-
heled, ja nevim jak ty, ale me docela chybi kontakt s lidmi jako ona...err..., cimz samozrejme myslim hrac(ka) cisteho mainstreamu :). ja takovy lidi prakticky neznam, nevim co se jim opravdu libi za hry, nevim proc hrajou takovy hry jako hrajou atp. ano, mam sice media, ktera mi nabizi informace pro mainstreamove publikum a na jejich zaklade si muzu domyslet, ale neni nad to to slyset z ust normalniho cloveka. to je podle me hodnota, kterou alzbeta prinasi do FC. bez ni je tam jenom jedna velka klobasova party celkem vyhranenych individualit.
-
By mě zajímalo, co lepšího topinkovače nabízejí. Akorát blbý ovládání. Mě se na tom akorát líbí, že to mužeš hrát před nějakou mega televizí, ale to se dá udělat i s pc... Nevim, myslela jsem, že jí začnu mít ráda. :D
-
xXx
Jsem si říkal proč ji ve Score nechávájí psát recenze jen na takové top hry jako je Puzzle Agent 2. -
Alžběta by se měla spíš učit vařit a né hrát hry.Zvěte Vávru a budeme spokojeni.Díky.Zkuste se bavit o více hrách..jedna nebo dvě hry do *klubu rváčů* je trochu málo..
-
"Opravdovi hraci", "topinkovace".. : D
No musim te pochvalit aspon za volbu nicku - ono pak muzes vylejvat zumpu plnym proudem, a je to vlastne v pohode : D
Jinac kdybych se i ja jednou mohl vyjadrit k Betce, tak naprosto chapu jeji roli v replayi, hram jakztakz asi rozumi (i kdyz mi to prijde ze tak sotva jako ja treba), a vlastne i do toho podcastu at klidne chodi - sice o tom uncharted mluvila jako jakejkoli hrac sebranej z ulice, ale to je mozna u cerstvy hry i castecne dobre...
Zkratka si narozdil od jinych nepomeruju vlastni prehled s prehledem jejim.
Spis mi vyletelo oboci, kdyz mluvila o ty svy skole. S tou "party historkou" (nebo jak) vyznela jak naprosta slepice *7*
Ale chtel jsem rict hlavne "Drzte huby!" : D -
no ono to vyznělo tak, že konzole jsou sexy, PC nikoliv
-
Kelly Bundová, no dobrý! Bod! *1*