Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • janchor
    Maestro pouze konstatoval, že se mu "příběh" Rage, jakkoliv stručně podanej, líbil.
  • ne, protože jeho "cena" jsou ony dvě stovky, o který se lišej konzolový verze .-)
  • Amylee.Anderson

Tričko

Tak se po dlouhé době ptam zase. Budete to supertričko AC dávat potom i k PC verzi Assassin's Creed Revelations? :)
  • mainstreamovýho hráče ty vole:D
  • Black_Hand
    WTF: ze nepotrebuju pohlavi v hernim mediu? tak ale o tom jsem nemluvil a nijak zvlast to s nicim o cem jsem mluvil nesouvisi.
  • a na to ti já říkám, že ho nepotřebuješ v profesionálním herním médiu, to snad jde pochopit :)
  • Black_Hand
    WTF: co? ja nenarazel na jeji pohlavi. ja narazel na to, ze me zajima, jak mainstreamovy hrac reaguje na takovy hry.
  • Amylee.Anderson
    Pro mě je Amy Lee jedna z nej zpěvaček (tenhle nick používam asi už 5 let, to jsem ještě nevěděla, jak se jmenuje, opravdu :D), takže věřim, že se mi to bude líbit :D
  • o ostatních onlinovkách psal svého času skvěle Semi, co teď tam je nevím, po výměne notný části garnitury sem časák přestal kupovat, stávající red. mi nevyhovuje.

Viktor je (byl) očividně WOW pozitivní a jeho srovnávání všeho s wowkem svýho času (adventura dobrá, ale wow je lepší) mě prostě zabíjelo - nedalo se to číst

No já bych jako hosta taky rád ICE nebo Andreje, prostě tyhle starý páky z prehistorie českejch časopisů, který si mnoho mladších/dnešních hráčů ani nepamatuje a často ani pamatovat nemůže. Nebo co třeba M. "Red Baron/Fockewulf/kdovíco" Rybku, to byl kanón:)

Tyhle nostalgický časy kdy se to všechno dělalo na koleně (tak se to dělá i teď, jen to nikdo nechce přiznat) se už nikdy nevrátěj a je to škoda. Caneghem, Garriot, Chris Crawford atd.
  • Trol.diskuzni
    Určitě poslechni, je jako Fallen se zvukem The Open Door... *4*
  • Dan Vávra a anarchista? Odkud jsi spadl? Dan je ta nejpravicovatější pravá ruka ďábla! *16*
  • Amylee.Anderson
    troll.diskuzni: Nejsem AmyLee a s Evanescence to nemá nic společnýho, i když je to dobrá kapela, nové album jsem neslyšela..:D
  • Kre te ne
  • Na svoje 10 narodeniny si dostal PS2 a teraz tu šaškuješ....
  • leckie

The Vanishing of Farid

Proč se vůbec vypařil Farid před dotazama v podcastu? Živej stream jsem nestihl, tak mě to zajímá - měl rande? *1*
  • leckie
    To, že si hrál PC hry naposledy před 15 lety neznamená, že na PC už nevznikají originální tituly - stejnak nechápu, proč se pořád řeší PC vs. konzole, každý je na něco jinýho. Bych chtěl vidět, jak si na PS2 zahraješ takovýho Batmana, Assassin's Creed nebo Left 4 Dead (a tak bych mohl pokračovat)...
  • A podle me zase takovehle arogantni reakce jen pcckare utvrzuji v tom, ze konzole fakt nee *3* Mimochodem, neni to snad jedno? Proc se porad hraci snazi druheho presvedcit o tom, co jemu vyhovuje? Nevyhovuje snad kazdemu neco jineho? A neni to tak dobre?
  • Trol.diskuzni
    Otázka je, jestlis náhodou předem neměl připravenou rezervní odpověď v případě, že by snad byla AmyLee schopná správně odpovědět... Aneb strýček Google tady s námi bude neustále! *4*

Oslí můstek: Nové album Evanescence fakt překvapilo!
  • Trol.diskuzni
    Jejdamane, ty jsi ale tragéd... A to říkám já, trol diskuzní! *1*
  • ach ty deti

Koukam, ze mistni mladez resi dokola furt to samy. Chapu, ze mate h*vno prachy a z kapesnyho rodicu si konzole nekoupite, tak zustavate u svych pc na kterych si snadno zpiratite hru jakou chcete. To, ze mate chromy ruce, jeste neznamena, ze konzole stojej za prd. Naopak, na pc uz nevznikla originalni hra asi 15 let (nepocitam indie scenu) a pritom na takovy PS2 jich je tolik, ze se vam o tom ani nesnilo. Vas problem je, ze jako herni mlicnaci potrebujete super rozliseni, bump mapy, shadery, normal mapy a ja nevim co jeste vsechno (ikdyz pochybuju, ze vetsina z vas vi "vo co go")

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit