Přejít na výpis diskuzí

Fight Club - podcast

REDAKCE 16.11.2010 
10438 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Trol.diskuzni:
    Já bych spíš řekl, že čekal na špatnou odpověď, aby jí napsal, že o hrách nic neví a že není o moc lepší než Alžběta. Ovšem s přístupem k internetu ztrácí taková otázka smysl. Kdo by si dnes neuměl na takovou otázku najít odpověď.
  • RavenHolm
    Chceš vědět proč jsem se ptal?:) Jen mně zajímalo zda pc fanatici vědí o své oblíbené sérii i v případě, že ne všechny díly jsou výhradně pro PC. Odpověděla jsi správně i když je tu stále šance strýčka "Googla" a nyní můžeš jít zase nenávidět *5*
  • Trol.diskuzni
    Asi se chtěl ujistit, že jeho znalectví nikdo jiný nedosahuje... Inu, nepovedlo se. *5*
  • WTF:
    Mno, já myslím, že ani ne. On je sice hodně WoW pozitivní, ale kdybys četl Score (jestli ne, je to jedno), viděl bys sám, že v rubrice Online nepíše jenom o tom WoWku, ale i o jiných hrách. Já bych ho tam uvítal třeba v díle, kdyby se bavili o online světě nebo konkrétně o nějaké hře, protože si myslím, že MMO hrám a věcem okolo docela dost rozumí. Rozhodně umí dobře psát. U něho jsem rád, že dělá a píše pro papírový časopis a ne pro herní web.

Koho bys ty navrhoval jako hosta?
  • Amylee.Anderson
    A já chci vědět, v čem si se chtěl ujistit. O_o
  • No fundovaný názory herního žurnalisty to zrovna nejsou :D - a sama někde prohlásila, že nepíše zrovna rok, dva, čili moc nevidím důvod ji omlouvat. Pro mě to, co má člověk mezi nohama, není nějakej určující faktor, nebo bonus nebo tak, co se týče kvality odvedený práce. To jsou zpátečnický názory, na který se slečny rády odvolávaj, když jim zrovna něco nejde :).. Rozhodně bych holky neposílal někam do kuchyně - naopak - znalkyně her, Rise and Shine! (nesnášim aj na cz serverech, sakra :D)
  • RavenHolm
    Člověk se nesmí prostě jen zeptat? Dotaz byl položen a zodpovězen.
  • Black_Hand
    taky tam alzbeta neni vzdycky a neni na ni FC postaveny. a co ty vis, treba se tam necim nakazi u kluku :).

a uplne neznala rozhodne neni, parkrat prispivala celkem hodnotne, kdyz vezmu vsechna jeji vystoupeni v podcastu, potazmo i par dilu re-playe co jsem videl (ne, bohuzel ti seznam nedam :P). docela rad bych ale alzbetu videl hrat neco typu penumbra, amnesia nebo binding of isaac. rad bych vedel jak to pusobi na lidi, co se ke hram tohodletoho typu moc nedostanou. no co, obcas jsem trochu zly clovek *1* .
  • Ruka: dobře řečeno, možná ta holka z abíčka fakt přináší zajímavej názor z casual komunity, na druhý straně, plácat o něčem, o čem toho moc nevím, je fakt na pendrek a nic to člověku nepřinese - leda se dozvíš, jak smýšlej o hrách lidi, který toho o nich moc nevěděj - to je fajn, ale na to se klidně můžeš zeptat někoho na fb, nemusíš kvůli tomu brouzdat na herní server a poslouchat herní podcast :)
  • co to meleš Ravene? Co to s tím má co společnýho?
  • Bocana ne, ten by kecal max o wowku :))
  • Amylee.Anderson
    V čem?
  • RavenHolm
    Ale nic...jen tak se ujištuji.
  • Amylee.Anderson
    Dva + jeden na PS2, proč?
  • I ty Brute *16*
  • RavenHolm
    Dotaz na Amylee: Kolik vyšlo datadisků na Half-Life 1? *5*
  • Amylee.Anderson
    To je jiné téma :D
  • Trol.diskuzni
    I mě *5*
  • Black_Hand
    ale nadchne. staci kdyz to ma bradku a dlouhy vlasy. vlasy jdou samozrejme nahradit titulem z MIT z teoreticke fyziky :P.
  • Amylee.Anderson
    Proto jsme si Vávru oblíbila. Nesere se s ničim, nevykrucuje se a řekne prostě co si myslí a jen tak něco ho nenadchne. Připomíná mi mě :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit